Sony Xperia T
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Re: Sony Xperia T
Da li je neko primetio da kada je osvetljenje na maksimumu, i pritisne dugme za zakljucavanje ekrana pojavi se neka plava linija na sekundu i nestane, da li je to do displeja ili je neki bag, na ICS-u mi se to nije desavalo. To moze da se primeti samo kada je osvetljenje na maksimumu.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Одг: Sony Xperia T
Po svemu sro pises izgleda da bi trebalo da mu cepnes reset sistema a i memorijske ako koristis.Ja nemam nikakvih slicnih problema kao ti,a od pocetka sam na 4.1.2 v 141
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
Ja sam na verziji 140. Mozda na 141 su ispravljeni bagovi.. Kad uradim apdejt videcu da li je ispravljeno, na ics-u to sa ekranom mi se nije desavalo.
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
danas sony nije uvrstio ovaj mob za nadogradnju na 4.3 (mada još postoji neka nada, jer navodno razmišljaju i neke modele iz 2012. da uvrste na spisak).
Nadamo se. Razmatraju da neke uređaje odmah sa 4.1.2 nadograde na 4.3 ali ne pominju modele.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Re: Одг: Sony Xperia T
Ja mislim da cemo dobiti 4.2.2 sigurno a za 4.3 nisam siguran,ipak ga za sada imaju u najavi samo Nexus i najskuplji i hardcerski najjaci modeli.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
Da li neko moze da mi pomogne da rootujem xperiu T, posto sam ja totalni laik oko rootovanja, a kamoli ubacivanja romova.
Ovde imaš uputstvo i alat za rootovanjr http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2333577
Jednostavno je do bola i za par minuta dobijaš rutovan telefon.
Jednostavno je do bola i za par minuta dobijaš rutovan telefon.
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
Da li ima nekih novosti od sonija o apdejtu na 4.2.2 android ili 4.3 ?
Ništa za sada. Trenutno je Z linija u prvom planu u svemu.
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
realno mislim da će poslednji apdejt za ovaj telefon da bude na 4.2 verziju,sony je to.
- genijem
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 26. Apr 2005. 22:50
- :: Huawei P20 pro
- :: iPhone 6 • HuaweiP10
Poštovani,
imam jecno pitanje klinac se igrao telefonom i izgubio mi je onaj izbor pri pozivanju da me pita da li želim da pozovem preko skype-a, telefona ili vibera, a isto i za slanje poruka (klinac je kliknuo na uvek umesto samo jednom
), ako iko zna kako da vratim bio bih vam zahvalan, problem je jer mi često telefon pozove nekog kada mi je u džepu, a onako ima jedan stepenik izmedju i ne može da se desi da pozove.

imam jecno pitanje klinac se igrao telefonom i izgubio mi je onaj izbor pri pozivanju da me pita da li želim da pozovem preko skype-a, telefona ili vibera, a isto i za slanje poruka (klinac je kliknuo na uvek umesto samo jednom

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Settings -> applications -> nadjes aplikacije koje su postavljene kao podrazumevane -> clear defaults.
Pronađi aplikaciju koja je podešena za pozive i za sms u menadžeu aplikacija i obriši defaults tj. podrazumevano
Mislim da ti trebaju aplikacije Contacts i Messaging.
Mislim da ti trebaju aplikacije Contacts i Messaging.
- genijem
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 26. Apr 2005. 22:50
- :: Huawei P20 pro
- :: iPhone 6 • HuaweiP10
Poruke su se vratile, ali pozivi neće
U svakom slučaju hvala

U svakom slučaju hvala

- Bandicoot
- Mobil poznavalac
Imam jedan problem, nece da mi se puni fon, jutros oko 7 sati imao sam 100 %, i skinuo sa punjaca i koristio nesto malo fon, i sad kada sam pokusao da stavim fon da se puni, nereaguje uopste na punjenje, probao sam i onaj usb kabal od nokije i drugi adapter i gasio i palio telefon i dalje nece da se puni... u cemu je problem, da nije otisao dzek za punjenje?
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Bandicoot jesi li probao da ga priključiš za komp?ako neće ni na to da reaguje onda je verovatno otišao džek...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
Evo sad ponovo puni, ne znam sta je moglo da bude...........
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
mob je odlučio da te zeza tako da ostavi ga bez baterije nekoliko dana neka se namuči malo.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Problem koji ne muči od subote. Telefon se nasumično ugasi prilikom poziva i kada ga startujem čim dobije signal telenorove gsm mreže ugasi se. Kada izvadim SIM karticu normalno se pali i radi. Radio sam factory reset i obrisao internu memoriju, uradio repair preko SUS -a i.PC Companion -a ali isto se dešava. Zamjenio micro sim u Telenoru i dešava se opet. Jutros odradio opet repair i čitav dan je radio kod servisera koji je ubacio isječenu karticu koju je koristio u ajfonu godinama. Kod njega je sve bilo ok isto.Predveče uzimam telefon uz sumnju da je možda do neke aplikacije i dogovor da ne instaliram puno aplikacija i da pratim stanje. Prvo što mi se desilo je da telefon nije vidio SIM karticu nakon određenog vremena a onda par sati kasnije drugar me zvao i nije ni zazvonio telefon ugasio se ali sam ga relativno lako upalio za razliku od prethodnih dana. Instalirao Whatsapp, QuickPic,ES File Explorer i Tapatalk 4 koje nisu ni korišćene mnogo.
Da li je moguće da su telenorove micro sim kartice tako loše kako smo već pričali ovde ili je nešto dugo?
Da li je moguće da su telenorove micro sim kartice tako loše kako smo već pričali ovde ili je nešto dugo?