"Nov telefon" u radnji bez originalne fabricke kut
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Covek je u pravu, samo sto nema dlaku na jeziku. Vec sam govorio o tome, ovome mora doci kraj kad tad, pa ljudi, ko kupuje "nov uredjaj" - bilo koji - televizor, dvd, monitor, memorijske kartice, bilo sta, da vise ne nabrajam, na nacin na koji se u Srbiji u preko 90% slucajeva prodaju mobilni telefoni. Lopovluk je veliki u pitanju i pitanje je zasto drzava to trpi, ali docice i tome kraj kao sto je dosao i kraj svercu cigareta, a jedno na drugo veoma podseca.
Ovde je sve jasno i jednoj obicnoj babi.
Ajd uzdravlje.
Ovde je sve jasno i jednoj obicnoj babi.
Ajd uzdravlje.
Kad ciam sve ove postove ne mogu da verujem. Moja sestra je uzela sony ericson W810i i dobila ga je bez originalne kutije, navodno nije skidan sa mreze i mogu vam reci da joj je telefon sasvim ok i da joj radi super. A ja sam dobila originalno pakovanje, i mene telefon unisti. Moj je nokia 7373, hehe. Ocigledno je da telefon nije uredu i da ima neki fgresku, ko zna sta mu fali.
Ni to bas nije merilo. Cak ja mislim da sada imaju varijantu da posebno kupuju originalne kutije. Nista me vise ne bi cudilo.
pozdrav veliki
Ni to bas nije merilo. Cak ja mislim da sada imaju varijantu da posebno kupuju originalne kutije. Nista me vise ne bi cudilo.
pozdrav veliki
Pere Ubu, nemoj pisati gluposti, isti su oni kao i svi ostali... Dokaz imas ovde: viewtopic.php?t=13308
iPhone + CX300
Spyker, sta tacno od onog sto sam napisao ti nije jasno?
1. Ti naravno shvatas da to sto si dobio u CT-u jeste produkt bezobrazluka onog ko ti je prodao telefon(e), a da na svaki takav jedan primer dolazi bar 10 primera nezadovoljnih kupaca u nelegalnim radnjama, dakle, nemoj da generalizujes, jer ja nisam imao nijedno lose iskustvo sa originalima. U krajnjem slucaju, ne znam da li si ili nisi, ali si mogao da odes i da im reklamiras to sto si dobio, valjda si dobio ljudsku garanciju.
2. Ti naravno shvatas da je besmisleno da pobijas delove onoga sto sam napisao (o kupovini kod ovlascenih prodavaca/uvoznika), jer bi u tom slucaju propagirao kriminal, a to ne zelis, zar ne?
3. S obzirom da se ne poznajemo, pokusaj da me podsetis, s obzirom da ne mogu da se setim da li sam ti i kad sam ti dozvolio da mi se obracas na takav nacin na koji si mi se obratio ("...nemoj pisati gluposti..")? Samo civilizovano, molim
Pozdrav & uzivaj.
1. Ti naravno shvatas da to sto si dobio u CT-u jeste produkt bezobrazluka onog ko ti je prodao telefon(e), a da na svaki takav jedan primer dolazi bar 10 primera nezadovoljnih kupaca u nelegalnim radnjama, dakle, nemoj da generalizujes, jer ja nisam imao nijedno lose iskustvo sa originalima. U krajnjem slucaju, ne znam da li si ili nisi, ali si mogao da odes i da im reklamiras to sto si dobio, valjda si dobio ljudsku garanciju.
2. Ti naravno shvatas da je besmisleno da pobijas delove onoga sto sam napisao (o kupovini kod ovlascenih prodavaca/uvoznika), jer bi u tom slucaju propagirao kriminal, a to ne zelis, zar ne?
3. S obzirom da se ne poznajemo, pokusaj da me podsetis, s obzirom da ne mogu da se setim da li sam ti i kad sam ti dozvolio da mi se obracas na takav nacin na koji si mi se obratio ("...nemoj pisati gluposti..")? Samo civilizovano, molim

Pozdrav & uzivaj.
ljudi,trebao bi mi jedan savjet..
kupio sam k550 prije 10tak dana..sad sam provjerio ovaj lifetimer na fonu i pise oko 4 sata razgovora,a ja sam na njmu pricao samo oko sat ipo (to sam provjerio klasnicno na time & cost)..
vjerovatno vise ne mogu nista,jer ce mi reci da sam ja resetovao i smanjio vrijeme,ali mi kazite sta biste vi uradili??
najveci problem je sto sam iz banja luke i nisam bas precesto u bg u..
hvala
kupio sam k550 prije 10tak dana..sad sam provjerio ovaj lifetimer na fonu i pise oko 4 sata razgovora,a ja sam na njmu pricao samo oko sat ipo (to sam provjerio klasnicno na time & cost)..
vjerovatno vise ne mogu nista,jer ce mi reci da sam ja resetovao i smanjio vrijeme,ali mi kazite sta biste vi uradili??
najveci problem je sto sam iz banja luke i nisam bas precesto u bg u..
hvala
Mislim, sta reci, sve se vidi iz dole navedenog
"Od oktobra ove godine iPhone je moguće kupiti i u Evropi - najpre u Velikoj Britaniji i Francuskoj, a zatim i u Nemačkoj. To su, zasad, tri jedina legalna evropska tržišta za ovaj uredjaj.
Medjutim, iPhone se odnedavno može kupiti i u Srbiji, ne samo na crno, od preprodavaca koji se reklamiraju u štampanim i Internet oglasnicima, nego i u registrovanim radnjama. u prodavnici "Meg@stores electronic@" iPhone košta 54.990 dinara (PDV uračunat), uz mogućnost otplate u 36 rata od po 1.223 dinara.
"Ide odlično”, kažu u "Mobil@ndu" i napominju da kupce upozoravaju da se uzdrže od instaliranja softverskih unapredjenja koja Epl povremeno objavljuje, zbog rizika da to potpuno blokira telefon. Medjutim, to može da se obavi u njihovom servisu
Epl - Srbija, zvaničnom predstavniku ove multinacionalne kompanije iz Kupertina, Kalifornija, nisu želeli da komentarišu vest o prodaji njihovog uredjaja u Srbiji. Kažu - takve su instrukcije iz centrale.
Zapravo je reč o "hakovanim” uredjajima....ovaj telefon može da se kupi samo u Americi, Engleskoj, Francuskoj i Nemačkoj: "Sve ostalo je nelegalno”, kažu."
O tome vise na: http://www.mtsmondo.com/lifestyle/vesti ... vest=80387
P.S. Malo vise kulture i postovanja svih ucesnika na forumu i svih misljenja nikome nije na odmet! Bilo kakve nedolicne kvalifikacije vise govore o nemoci argumenata nego o bilo kakvoj nadmoci pa ma koliko imao neko poslatih postova.
Ajd uzdravlje.

"Od oktobra ove godine iPhone je moguće kupiti i u Evropi - najpre u Velikoj Britaniji i Francuskoj, a zatim i u Nemačkoj. To su, zasad, tri jedina legalna evropska tržišta za ovaj uredjaj.
Medjutim, iPhone se odnedavno može kupiti i u Srbiji, ne samo na crno, od preprodavaca koji se reklamiraju u štampanim i Internet oglasnicima, nego i u registrovanim radnjama. u prodavnici "Meg@stores electronic@" iPhone košta 54.990 dinara (PDV uračunat), uz mogućnost otplate u 36 rata od po 1.223 dinara.
"Ide odlično”, kažu u "Mobil@ndu" i napominju da kupce upozoravaju da se uzdrže od instaliranja softverskih unapredjenja koja Epl povremeno objavljuje, zbog rizika da to potpuno blokira telefon. Medjutim, to može da se obavi u njihovom servisu
Epl - Srbija, zvaničnom predstavniku ove multinacionalne kompanije iz Kupertina, Kalifornija, nisu želeli da komentarišu vest o prodaji njihovog uredjaja u Srbiji. Kažu - takve su instrukcije iz centrale.
Zapravo je reč o "hakovanim” uredjajima....ovaj telefon može da se kupi samo u Americi, Engleskoj, Francuskoj i Nemačkoj: "Sve ostalo je nelegalno”, kažu."
O tome vise na: http://www.mtsmondo.com/lifestyle/vesti ... vest=80387
P.S. Malo vise kulture i postovanja svih ucesnika na forumu i svih misljenja nikome nije na odmet! Bilo kakve nedolicne kvalifikacije vise govore o nemoci argumenata nego o bilo kakvoj nadmoci pa ma koliko imao neko poslatih postova.
Ajd uzdravlje.

e moram da se nadovezem na ovo,jer mi svi govore da sam budala
,i mene to za kutiju nervira i ja sam sto posto siguran da nije u redu nesto cim se ne dobija u originalnoj kutiji,bas mi je drago sto si izneo to zapazanje,imao sam 10 telefona i nijedan nisam kupio ovde kod nas jer je sve nesto smuceno,zato lepo u deutsch,dobijes originale kutiju s nindza kornjacam lol,hahaha
,uglavnom,ne treba ovde nist kupovati...eto mom drugu pre neki dan uvalise SE k800 po ceni novog,kad on ukuca onu neku sifru i na mobu pricano ne zna ni ja kolko,ma strasno...

- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Chien, ne znam za k550i ali meni je na k800i 100% u ukupno vrijeme razgovora racunao i cimanje!!!
Pretpostavljam da je i tebi isti slucaj na k550i, znaci nisi dobio polovan telefon nego jednostavno tako racuna ukupno vrijeme, znam da je to jako glupo ali ako ne vjerujes mozes lako da provjeris, pogledaj koliko je pricano pa cimni nekoga i opet provjeri

Pretpostavljam da je i tebi isti slucaj na k550i, znaci nisi dobio polovan telefon nego jednostavno tako racuna ukupno vrijeme, znam da je to jako glupo ali ako ne vjerujes mozes lako da provjeris, pogledaj koliko je pricano pa cimni nekoga i opet provjeri

Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
LJudi postoji taj bug kod odredjenih SE telefona,npr ja sam to imao na w810,kada me neko zove a ja se ne javljam (znaci njemu odzvoni do kraja) meni se u service meni-u lifetimer poveca za nekih 45min,tako da je moguce da se taj bug pojavljuje i dalje...
Inace kod mene na w850 ga nisam primetio!
Inace kod mene na w850 ga nisam primetio!
D500&E71
ja kad sam kupovao moj bivsi w700. telefon je bio tamo gde se izlazu telefoni koje imaju, onda mi je dala telefon da vidim. kada sam rekao da cu da uzmem ona je lepo izvadile mnogo kutija(rasklopljenih, na kojima je pisalo sonyericsson i bilo je dosta tel po slici) e onda je uzela da mi sklapa kutiju na licu mesta, pa zatim je otvorila fioke sa punjacima,slusalicama,usb kablovima i pocela da puni kutiju. za cd mi je rekla da odem u drugu njihovu prodavnicu i uzmem od gazde. tamo je bio gazda koji mi kaze da ce cd uskoro doci mozda za nedelju dana, jer to tako mjemu stize i ne zavisi od njega. posle nedelju dana nije bilo i onda sam svaki dan isao u prodavnicu dok mi posle mesec dana nisu dali. a za adapter sam jos vise cekao.
Nokia N73 ME