K750i - slaba reprodukcija mp3 zvona

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Master Of The Air, telefon je strava samo sto neki zele da u telefon ugrade sve i svasta(nazalost male su prepravke i poboljsanja ali vidljiva su)...btwSE K750i polako prestaje da se proizvodi i odlazi u zaborav......jeste mnogo je bolno....
loki13, to nije problem sa prepunjenoscu kartice vec brzine kojom je ona deklarisana da cita podatke...(moja je high speed)....P.S. nije uopste problem do softvera...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

kljaja, hvala, ali to mi je doslo sa novim sw pa sam tako povezao,nemam pojma,ako je do kartice sta je tu je! :shock:
D500&E71

Master Of The Air
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 08. Dec 2006. 19:47

Post od Master Of The Air »

Jel bi mogao neko da mi pošalje jednu fotku i neki sitan klip čisto da vidim kakva je kamera!!!
:wink: :wink: emailzaforume@gmail.com

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Master Of The Air, pogledaj ovu temu ima mnogo slika viewtopic.php?t=6267&start=0
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Master Of The Air: Poslah ti nekoliko fotki na eMail koji si dao, pa vidi i odma' piši Dedamrazu :wink:
Slike su uglavnom pri dnevnom svetlu i odlične su. Pri lošijim svetlosnim uslovima normalno i kvalitet slike opada... Al, to je telefon a ne digitalni foto aparat (a i oni imaju osetan pad kvaliteta pri lošim uslovima osvetljenja).
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

Odgovori