Posle 3 dana koriscenjja ICS-A na ARC S-u da malo napisem nesto o tome...
Sistem se dize za nekih 30 sekundi sto je znacajno brze od GB...(Novi logo u kernelu je SONY) PRVO ME JE NERVIRALO A POSLE SAM GA ZGOTTIVIO
NenaMARK 2 JE u GB isao do 16fps a na ICS-u lagano prelazi i 25fps sto je i razumljivo jer su oprimizovali i update-ovali Adreno drajvere

tako da ko voli igrice bice srecan zbog ovoga.
Opsti utisak za ova 3 dana je ok sa nekom cetvorkom ako bi merio od 1 do 5.
Iskreno sistem je dosta dobro optizovan, nemogu reci savrsen jer ni GB nije bio.
ICS jede ram memoriju ali u nekim situacijama je i cudno oslobodi, npr imao sam otvoren Chrome,Music Player i Adobe Pdf a free ram je bio oko 100mb (na GB to je samo san).
U nekim trenutcima slobodnog rama ima i do 150mb sto je za ovaj sistem i ovaj fon zaista ok.
Baterija malo slabije drzi u odnosu na 2.3.4 (062) razlike su skoro neprimetne.
Kamera sada snima slike velicine od 2 - 3 mb sto je svakako lepo u odnosu na mrsavih 1mb u GB...interfejs kamere je promenjen i lici na Xperia S-ov UI.
Najveca novina je multitasking

nebi da opisujem mora da se vidi
Da se ne lazemo ICS na ovom modelu je TEST POINT koji ce Sony iskoristiti kako bi lakse portovao ICS uz odredjene dodatke na S-u...
ICS nije promasaj, cak naprotiv to je stabilan i napredan sistem koji je hibrid - radi i na tabletima i telefonima...
Finalne reci: AKO VAM JE DOBRO NA GB ONDA NE DIRAJTE NISTA.
AKO HOCETE NESTO NOVO, NAPREDNIJE I DOSTA OPTIMIZOVANO ONDA PREDJITE NA ICS.
Ko sta zeli neka pita i ne skita