K800i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

brkicn, ima me svuda :P
Mogao si to da potrazis i na ovom forumu jer je bilo dosta price, nema potrebe da se pise neki tutor posebno za to jer po meni nije nista toliko bitno i nije to neka wow reakcija kad ubacis taj novi driver... Meni je odgovarao i onaj original drajver, iako sad imam kop 3.4 8)

Ako neko zeli da sazna neku putanju da bi izbrisao igricu, aplikaciju, neki zvuk, ili da ubaci cam driver ili da ubaci pocetnu/zavrsnu animaciju neka pita na ovoj temi ili onoj za flashovanje ili za acoustic/ikone, ili bilo shta drugo dobice odgovor od mene ili nekog drugog ko je to radio ili zna.
Ja sam ubacio ono sto je meni bilo bitno, ono sto mi nije toliko bitno nisam ni pisao o tome, neki odavno imaju cam driver ili pocetno/zavrsnu animaciju pa nisu pisali o tome :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

brkicn
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 22. Sep 2007. 19:43

Post od brkicn »

Pa dodbro de! :P
Inache tebi svaka cast kad imas vremena da pises toliko postova i da budes na toliko foruma, za mene bi to ipak bilo previse! Pozdrav! :lol: :roll: :) 8)
  • _______________
    Izmenio Akki, zabranjena je piraterija.
Chill out!

Soky
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 11. Jul 2007. 23:17

Post od Soky »

poz...evo problema:prabacivao sam nesto na fon sa kompa i kad sam izvadio kabal on se upali i kaze all content on memory stick will be lost...format anyway...ja formatujem i pise mamoru stick formatted...Ali pokazuje kao da nije ubacena kartica...Sta da radim (jel se to nekom desilo)?

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Nikad se kabal ne vadi sa kompa dok se lepo tj. u delu safely remove USB hardware gde ces lepo iskljuciti mem. i memoriju telefona ;) ako ti je bio u file transfer modu ;)
Ja nisam imao takav problem na k800 sw, ali dok sam imao w850 sw to mi se stalno desavalo kad upalim telefon, ali na w850 sw mem.kartica ne radi... Takodje i na t650 sw se to dogodilo, ali kad sam iskljucio/ukljucio telefon sve je bilo normalno.
Moguce je da je i mozda neki hardverski problem kartica/citac, a mozda je i softverski.Probaj neku drugu karticu :wink:

Soky
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 11. Jul 2007. 23:17

Post od Soky »

Ok hvala...a ne mogu da verujem da se pokvarila (sta sam sve izgubio na njoj ccc)De sad novu da uzimam... :unsure:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Evo mog k800 opet u akciji :lol: opet sa w880 sw ali sad ekran radi :) jer sam ubacio display driver od k800... Inace ni tastatura ni dzojstik ne rade :) tako da je mucenje, ali sam provalio sve kako se upravlja :D Inace zvuk je :o :blinky: jos tu se umesa i mega bass :wacko: sluske bukvalno vibriraju na jacini 6/8 ...

http://www.youtube.com/watch?v=jMxY9xu4scs

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ej,MilančeBGD, a jel ima sanse da se nadje samo onakva tema za k800,kao sto je na ovom video klipu...ne vidi se bas najbolje,ali animacija je totalno kul i bas mi se dopada :wink:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

:) to je citybeat tema, imas evo ovaj video na youtube gde se bolje vidi
http://www.youtube.com/watch?v=4PiHXQscTck
Negde sam video da ima ta tema i za k800, a evo dokaz na ovom videu.Cim naletim stavljam link 8)

edit:
eve je :)
http://rapidshare.com/files/51035402/K8 ... t.rar.html
Ali vidim da su preradili neke ikone, ona za walkman je sad za KDPlayer, i ona za plynow je Opera...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

chek,znaci ovo treba da raspakujem i bucjnem u fon preko xs++,jel da?Strava,bas cu veceras probati da to odradim pa da vidimo kako ce da se ponasa

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Da :) samo ovako, povadis ovaj layout i ova 2 .jar fajla ;) jer oni trebaju samo da se instaliraju da bi ti meni ceo lepo funkcionisao :)
Onda ovako, layout moras isto da ubacis u poseban folder tpa/system/layout i onda bi trebao da sve radi lepo :) Ali opet nece biti kao prava flash tema, ovo je tzv. "flash"tema, koja se sastoji iz gif slicica :roll:

nikolabj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 10. Dec 2004. 19:58

Post od nikolabj »

nije mi jasna jedna sitnica: sta je ili cemu sluzi mala ikonica koja skoro uvek stoji pored meraca signala- neki kao kruzic, polukruzici, sta li vec?
SE k800i +1gb +mps60 :-)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Bela, sa nekim plavim krugom... to je 3G ikonica 8) ako nemas aktiviran 3G najbolje da iskljucis...

marko 0401
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
:: Z2

Post od marko 0401 »

Poslije malo izucavanja kamere ja sam dosao do zakljucka da ovaj fon moze da napravi dobru sliku ali ako se slika nesto pri dnevnoj svijetlosti i to na 2 metra udaljenosti. Kada se slika nesto po noci ili nesto udaljeno pa se malo zoomira slika ispada mracna tj. mutna.

Ono sto mene interesuje kako slikate nesto sto vam je udaljeno, koliko koristite zoom uopste?
Kazete opste poznato je da digitalni zoom smanjuje kvalitet slike! Pa sta ce mi zoom ako ne mogu da ga koristim!

Koliko instaliranje novog softvera za kameru poboljsava kvalitet slike, sad imam ver. 2.5 a najnoviji je 2.7 valjda? Koliko bi se popravio kvalitet slike, da li da se trudim oko ovoga?
Takodje ako moze neki tutorial kako se to radi ili link za temu gdje vec postoji i odakle da ga skinem.
I najbitnije od svega, da li postoji rizik da se kamera zezne pri instaliranju novog soft???

nikolabj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 10. Dec 2004. 19:58

Post od nikolabj »

a moze li mi ko reci zasto mi ne radi striming? imam mts 3g podesavanja, ona su aktivna, profil za striming je mts striming, udjem u mondo, 3g mondo i sve to, ali nece da otvori npr tv program ili tako nesto?
i jos nesto, neko mi je rekao da je zvuk sa zvusnicima mps60 mnogo bolji sa telefonima walkman serije, je li to tacno?
SE k800i +1gb +mps60 :-)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

nikolabj, meni streaming radi :) najbolje je da prepravis obican GPRS profil :) znaci samo jedan taj prepravis u 3G i postavis i za def. profile i za streaming :) Ja sam tako uradio i radi sve lepo...

3G podešavanja
Ime konekcije: mt:s 3G
Pristupna tačka - APN: 3Gmondo
User: mts
Password: 064
Home URL: http:://wap.mts064.telekom.yu
Protocol (ako traži vaš telefon): HTTP
IP adresa: 172.017.088.198
Port (ako traži vaš telefon): 8080

A ovo drugo :) pa mozda i jeste, ako je bolji izlaz i na sluskama na walkman telefonima, verovatno je bolje i na zvucnicima... 8)

btw. posto si pre nei post pitao za ikonicu 3G, pitam se da li si ti uopste prikljucio 3G :) :P

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 12:34
Kontakt:

Post od Dancsi »

Vidim prica se o ikonicama, pa da i ja pitam nesto: Da li ce te ikonice, layout i menu.ml raditi na k800 sa k810 softverom? :blinky:
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Uzivaaancijaaaaa!Konacno sam dobio cuveni NCK kod i ukucao ga,i gle cuda!Telefon je otkljucan i radi na bilo kojoj mrezi,i posto je otkljucan zvanicnim provajderovim kodom,sanse da se zakljuca pri update-u su 0%!Sreca sreca raaaaadost! :lol:

Veceras se bacam na ubacivanje acoustic drivera,a bogami i ikonica ako budem imao zivaca :wink:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

araphel, :lol: lepo lepo 8)
Dancsi, nece :) 8)

marko 0401
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
:: Z2

Post od marko 0401 »

Da li instalacija i koriscenje programa Torch http://torchk800.matlista.se/ moze na bilo koji nacin da naskodi telefonu???

Jeli bilo slucajeva do sad...??

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

MilančeBGD, kad smo pricali o onim citybeat ikonicama,rekao si da onaj layout treba da ide u poseban folder tpa/system/layout.da li to znaci da treba da na istom mestu kreiram takav path i uporedo s njim i standardan path za menu ml i ikonice,i onda pustim xs da odradi posao?ne bih da zeznem nesto pa samo da proverim dal sam dobor shvatio

Odgovori