SE K850 (Sofia)

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
Brajko85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 29. Mar 2008. 07:03

Post od Brajko85 »

zokowmali, Jer znas mozda da li kod vas ima da se kupi maska za k850 i kolika je cena? Ja trazio svugde ali nista, cak me gledaju cudno kaa pitam :D

zokowmali
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Feb 2008. 01:17

Post od zokowmali »

Brajko85, ima, ali mislim da je original, ako im je verovati, oko 25e.Ma da bi reko da ce to pre biti dobra kopija.Ma da je to kod lika kod koga sam ja uzeo telefon,a dobri smo prijatelji,ja sam tad uzeo telefon na 130e,kao po nabavnoj i stvarno nikad nisam imao problema tipa restartovanja i sta ti ja znam...sto mi je bilo cudno :D ,nego i ja se naslonio na stranu u kojoj mi bio tel u dzepu,i napukne mi zadnji onaj panel po samoj ivici,ali tu je najtanji koliko vidim,a deo napred sto pokriva svetlo na tastaturi se isto odlepio po ivici,cekam da primim platu pa da uzmem tu "original" maskicu! :x

Brajko85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Brajko85 »

Evo ovako treba da izgleda original pakovanje:

Slika

Ti uporedi ovo sa onim pa vidi da li je original, posto za tu cenu ne verujem da je kopija.

zokowmali
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zokowmali »

Kad vidim slikam,i postavljam ovde,ali mislim da ima samo zelena varijanta,a i valjda me ne bi prevario,ne bi bilo dobro :uhuh: ,ali cu uskoro videti i slikati... :wink:

Brajko85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Brajko85 »

Evo da stavim jos i ove drajvere, skoro su izasli...to je ona verzija cybershot 2, ali doradjena, nisam isprobao.

http://www.speedyshare.com/269979233.html

zokowmali
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zokowmali »

Jel ovo ona 6.2?Ako jeste,baguje mi ,a ne pomaze ni ponovno pokretanje kamere :shock: ,zato mi je strong u telefonu :roll:

Brajko85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Brajko85 »

Nije, ovo su neki cybershot 2.0 verzija, tako nesto...pogubio sam se vise koliko ima drajvera :o :blinky:

zokowmali
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zokowmali »

a jes ono ne moze da se popamti...zato ja imam folder u kom mi stoji drajver koji mi je trenutno u telefonu :D

Brajko85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Brajko85 »

zokowmali, Evo ti patchevi za k850, pogledaj sta sve ima a ne moze da se iskoristi....zalosno...

http://www.speedyshare.com/400731616.html

zokowmali
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zokowmali »

ali mi nije jasno za sta sluzi onda ono PATCH na a2uploader-u? :uhuh:

Ma mora da ce biti neka fora za patchovanje!

Brajko85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Brajko85 »

Pa i ja se nadam, mada evo od kad izasao mob i dan danas ne moze da se patchuje...moze jedino da se menja ona signal i battery ikona, ali to ne spada u patcheve. Ja hocu da stavim onaj patch za brightness da mogu da smanjim ispod 50%, dosta stedi bateriju.

zokowmali
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zokowmali »

ja cu sada da ga flashujem sa onim 037,poceo je da mi se restartuje sa ovim 035,a ostavicu fabricki camera driver,samo acoustic cu da izmenjam,sad sam provalio da kad hocu iz picture mode-a da prebacim u video mod on se restartuje,a taj problem nisam imao sa 037,nebitno koji je cam driver,isto se desava,tako da sam malo besan! :x

zokowmali
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zokowmali »

Brajko85, evo malo osvezenja,
ovaj cyber sHUT 2.2 ubija koliko je dobar!

http://www.4shared.com/dir/14754335/bb1 ... aring.html

Brajko85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Brajko85 »

Nisu losi drajveri bas sam ih stavio, pa da vidim da ih isprobam. Pravio sam neke slike unutra i dobre boje ima, onako realne, nisu mnogo prenaglasene. U odnosu na strong 1.4 mnogo su brzi a i nisam dobio ni jedan application error :) . Jos samo malo da srede one hromatske aberacije sto se pojavljuju na nekim slikama (ono ljubicasto na granama ili oko slova), i bice extra.

zokowmali
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zokowmali »

Ima sitnica,ali opet ono kao tesim se ipak je ovo telefon.... :roll:

Ja npr. koristim trenutno Cybershot v7.26 rc3 by adolf vicious,i meni je on najbolji,mozda cak i bolji od cyber sHUT 2.2,a i brzi je,a na auto modu ne zeza sa onim da pali blic u sred bela dana,i sta ti ja znam,slike nocu imaju malo plavicaste nijanse ali mi je bolja i ostrija nego sa cyber sHUT 2.2,a i svetlija,ako hoces probaj nije los,a imas link da ga skines na prethodnoj strani. :wink:

alexa88
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 08. Apr 2009. 23:21
Kontakt:

Post od alexa88 »

Znali li neko zasto nece da mi radi track id kada slusam radio a radi kada identifikujem muziku sa drugog telefona ili kompa.Moze li da se u k850 ubaci sd od 4gb i hoce li puno da uspori?

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

alexa88, proveri da li ti radi internet na telefonu jer je on neophodan za funkionisanje TrackID-a! :wink:
Kartice od 4GB mogu komotno da se koriste! :wink:

Edit: Tek sada sam video da ti TrackID radi kada snimaš neku pesmu, a jedino preko radia ne radi, ako sam dobro razumeo. :roll:
U tom slučaju postoji više mogućih problema. Moguće da neće da ti prepozna neku pesmu jer je prijem te radio stanice slab, tj. muzika malo "krči", tako da u tom slučaju neće prepoznati pesme. Druga mogućnost je ta da hoceš neku "domaću" muziku da prepoznaš, a veliki broj tih pesama nema u bazi TrackID-a. I treća mogucnost za problem je bug u sw, što mi je malo verovatno, ali je ipak moguće. ;)

alexa88
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 08. Apr 2009. 23:21
Kontakt:

Post od alexa88 »

Zna li neko zasto mi telefon izvbacuje poruku da nemam memorije (a imam memorijsku od 4gb i ima slobodnog prostora ) kad prebacujem preko bluetooth -a

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 12:34
Kontakt:

Post od Dancsi »

alexa88, iako mene ovo vise podseca na Nokiu, probaj da izbrises neke stvari sa memorije telefona, a ako ne pomogne probaj da flashujes ili updateujes telefon :wink:
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Ljudi, dobio sam besplatno ovaj telefon , ali u uzasnom stanju ( vazno da je besplatno :) ) i ne radi dugme za snizavanje jacine zvuka, kao i zvucnik i maska je u uzas stanju. Koliko bi kostao od prilike novi zvucnik i to dugme? I da li moze da se stavi nova maska, i koliko bi me to izaslo ? Hvala ! :)

Odgovori