Flashovanje Sony Ericsson telefona
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Izvoli r4ea031, sa srpskim: http://rapidshare.com/files/97331106/w810.rar.html nemoj da te buni to sto je fs drugaciji od main-a, jer su potpuno kompatibilni (proverio na sestrinom w810) 

N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
- MilančeBGD
- Expert
- jovanshutic
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 15. Feb 2007. 16:09
Cao sima!
Imam sledecu situaciju: Tel mi je crkao (k800i) pa sam ga odneo u servis jer je bio pod garancijom. Radili su mu svasta 20 dana i na kraju nisu mogli da ga poprave pa su mi dali noi tel a stavili staru masku. Ali, tel je sa vodafon mreze i ima one njihove budjave ikonice i sav je budjav i precice za internet i toolbar su zamenjene sa zelenom i crvenom slusalicom. Posto sam ga malopre uzeo, a nisu mogli danas da ga flesuju na normalno stanje jer neki "server ne radi" rekli su mi da dodjem sledece sedmice da mi to odrade.
Pitanje je sledece: Posto me mrzi da cekam do sledece sedmice, DA LI JA MOGU DA GA FLESUJEM PO UPUTSTVU MILANCETOVOM A DA MI SE TEL NE ZAKLJUCA ZA VODAFON MREZU?!Imam volje da to odradim nocas.
Hvala unapred za odgovor
Imam sledecu situaciju: Tel mi je crkao (k800i) pa sam ga odneo u servis jer je bio pod garancijom. Radili su mu svasta 20 dana i na kraju nisu mogli da ga poprave pa su mi dali noi tel a stavili staru masku. Ali, tel je sa vodafon mreze i ima one njihove budjave ikonice i sav je budjav i precice za internet i toolbar su zamenjene sa zelenom i crvenom slusalicom. Posto sam ga malopre uzeo, a nisu mogli danas da ga flesuju na normalno stanje jer neki "server ne radi" rekli su mi da dodjem sledece sedmice da mi to odrade.
Pitanje je sledece: Posto me mrzi da cekam do sledece sedmice, DA LI JA MOGU DA GA FLESUJEM PO UPUTSTVU MILANCETOVOM A DA MI SE TEL NE ZAKLJUCA ZA VODAFON MREZU?!Imam volje da to odradim nocas.
Hvala unapred za odgovor
- MilančeBGD
- Expert
- jovanshutic
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 15. Feb 2007. 16:09
- Slobodan_NS
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 20:48
- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert
Nista novo, kao sto sam rekao nekoliko puta...
Tu je novi displej drajver, kao i uvek ja ne vidim poboljsanjem, mozda je "dizanje" telefona malo brze ali ne znam ni sam da ti kazem.
Da li se isplati?? Pa jedino se isplati zbog patcheva, inace isti je kao R1KG001.
Tu je novi displej drajver, kao i uvek ja ne vidim poboljsanjem, mozda je "dizanje" telefona malo brze ali ne znam ni sam da ti kazem.
Da li se isplati?? Pa jedino se isplati zbog patcheva, inace isti je kao R1KG001.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- MilančeBGD
- Expert

Patchevi su patchevi

Ostali patchevi su npr. za blacklist, za iskljucivanje nekih nepotrebnih obavestenja koji samo nerviraju, za podesavanje osvetljenja od 10 do 100% i jos mnooogo

Patch-zakrpa

Cekaj a sta bi sa camera driverom ono sto ti pise 3.7 ?MilančeBGD napisao:Nista novo, kao sto sam rekao nekoliko puta...
...
E, da, sad sam se setio ... umesto zamene za p990i uzimam "eee"

- MilančeBGD
- Expert
Ne smem da kazem
Ipak si na neki nacin bio upravu
samo sto mi camdriver nije bio u files_to_upload vec je nekako dospeo u custom, i kad sam ubacio custom i on je uleteo zajedno sa njim...
Ja sam to video u xs++ ali nisam mogao naci odakle ga vuce, pa sam mislio da je to normalno(jer nikad nisam obracao paznju sta ubacuje u telefon kad se zavrsi flash)
Hehe lepo
znaci ode k800i?

Ipak si na neki nacin bio upravu

Ja sam to video u xs++ ali nisam mogao naci odakle ga vuce, pa sam mislio da je to normalno(jer nikad nisam obracao paznju sta ubacuje u telefon kad se zavrsi flash)

Hehe lepo