Sony Xperia T
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Re: Sony Xperia T
ali pazi ovo xperia plava t dobija dok crna ne dobiva....naravno mislim da je neka greška i tome slično ali ostaje da se vidi.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Plava Xperia T ne postoji,samo crna,siva i bela
ma ja nesto ne verujem da ce T dobiti 4.3 a V nece,a V je noviji model i kod njega je malo bolje optimozovana ram memorija nego na T. 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
VeNoM, gdje si ovo našao? Može link?
...............................................................
EDIT: Našao http://www.gsmarena.com/xperia_android_ ... s-7014.php
Neko ih zeznuo
...............................................................
EDIT: Našao http://www.gsmarena.com/xperia_android_ ... s-7014.php
Neko ih zeznuo

Update: Sony has confirmed that it has nothing to do with the image and that the it isn't the real deal. Move along guys, nothing to see here.
-
Ma podaci su razni,evo ja sam na jednom sajtu video da ce i V dobiti 4.3

- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Cim sam video sliku bilo mi je nesto cudno slabiji modeli kao Xperia E dobija 4.3 a V ne dobija...
-
Jel originalna baterija?Gde si je uzeo,za koliko para ?
Ista je kao i fabrička. U suštini sve je to Made in China.. Naručio iz Njemačke preko eBay-a za 21€ sa poštarinom. Stigla za 5 dana.
-
Aj bas kad je istestiras da mi kazes kako drzi...mozda bi ja uzeo rezervnu .
Juče sam ga nemilosrdno koristio (hangouts preko 3G, pozivi, poruke, whatsapp, navigacija, muzika preko plejera i Tune In-a....) i izdržao je 14 i po sati. Danas malo umjerenija upotreba ali i dalje GPS, data i Wi-Fi uključeni, sinhronizacija 4 emaila, vremenska prognoza na pola sata, 140 aplikacija... drži evo već 12 sati i ostalo još 32%.
Mnogo bolje nego sa starom baterijom.
Od ovog sam uzeo bateriju http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 1196363177
Mnogo bolje nego sa starom baterijom.
Od ovog sam uzeo bateriju http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 1196363177
-
Re: Одг: Sony Xperia T
Dosta se trosi baterija kad ga ne ispustas iz ruke.Evo ja sam moj skinuo sa punjaca pre sat ipo i vec mi je sa 100 palo na 80 posto,ali zato mi je ekran ukljucen 43 minuta od tih sat ipo. 

Pozdrav svima! Pre tri dana sam kupio Xperi-u T u NS u Mobil Trendu (Ukoliko je zabranjeno pisati naziv firme, neka moderator izbrise) i prvi utisci su, rekao bih, splet odusevljenja i razocarenja...Da krenemo od onoga sto mi se svidelo: elegantan dizajn, ekran, sam izgled telefona...telefon je brzo reagovao na gotovo sve zadate funkcije. Sistem je Android 4.1.2 JB (Br. verzije: 9.1.a.1.141)
Ono sto me je razocaralo: Baterija mi BUKVALNO izdrzi jedva 1 dan pri nekom normalnom koristenja, nekoliko poziva, sms i od samo pola sata-sat wifi-a, bez igrica...Bukvalno vidim kako se baterija prazni...
Ono sto je najveci problem ko mog telefona je sledece...zadnja plastika (poklopac) mi krcka i skripi u gornjem levom uglu...bukvalno, osetim kada stiskam taj deo kako se ugiva i kako skripuca, jako je izrazeno...ovo me je jako razocaralo...Ne znam sta mi je ciniti, da li da odnesem tel. u prodavnicu gde sam kupio i reklamiram? Ne znam, da li je neko imao ovakvo ili slicno iskustvo? Hvala unapred
Ono sto me je razocaralo: Baterija mi BUKVALNO izdrzi jedva 1 dan pri nekom normalnom koristenja, nekoliko poziva, sms i od samo pola sata-sat wifi-a, bez igrica...Bukvalno vidim kako se baterija prazni...
Ono sto je najveci problem ko mog telefona je sledece...zadnja plastika (poklopac) mi krcka i skripi u gornjem levom uglu...bukvalno, osetim kada stiskam taj deo kako se ugiva i kako skripuca, jako je izrazeno...ovo me je jako razocaralo...Ne znam sta mi je ciniti, da li da odnesem tel. u prodavnicu gde sam kupio i reklamiram? Ne znam, da li je neko imao ovakvo ili slicno iskustvo? Hvala unapred
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
Treba sacekati nekoliko dana da se baterija lepo rasformira, a za to krckanje to se i kod mene cuje ali ja ne obracam paznju na to, bitno je da telefon lepo radi i ne baguje..
@Bandicoot
Da li ti skripucka na istom mestu kao i meni, tj. u gornjem levom uglu ili negde drugde? Meni samo tamo,,ali bas mnogo se ugiba kada ga stiskam i mnogo se cuje skripanje...jako me nervira.
Da li ti skripucka na istom mestu kao i meni, tj. u gornjem levom uglu ili negde drugde? Meni samo tamo,,ali bas mnogo se ugiba kada ga stiskam i mnogo se cuje skripanje...jako me nervira.
Kupi zaštitnu masku i neće škripati.
..................................................
..................................................
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
Da bas tu, blizu kamere sa leve strane...
Ali kada se stavi zastitna maska skriputanje prestaje.
Ali kada se stavi zastitna maska skriputanje prestaje.
-
Meni nista ne krcka ni ne skripi,utegnut fon maksimalno. 

Ja danas moju potrosio za 10 sati.nidzo80 napisao:Juče sam ga nemilosrdno koristio (hangouts preko 3G, pozivi, poruke, whatsapp, navigacija, muzika preko plejera i Tune In-a....) i izdržao je 14 i po sati.

Izgleda da jedino crni Xperia T nema problema sa plastikom. Moj beli i drugarov isto skripuckaju, jer nije ista plastika.
A sto se tice razocarenja, ono je vece od neke radosti... Osim kamere i nekih softerskih resenja (one male aplikacije i plejera) ovaj telefon nema bas mnogo sa cim se moze pohvaliti u svojoj cenovnoj konkurenciji (S3, LGoptG,Nexus4, HOX, LG4X...)...
Na displeju boje isprane, tek ubacivanjem BE2 na slikama u Albumu se vidi neki boljitak i to je sve. Wifi prijemnik veoma slab u odnosu na konkurenciju, zvuk solidan u slusalicama, ali zato slab na zvucniku. Baterija izdrzi 14 h maksimalno. Sony, takodje i ne misli na svoje korisnike ovog telefona (doduse nisam pacenik za novim OS, ali bi se trebao potruditi i ispraviti nesto) i ne updatuje ga redovno (od juna cini mi se).
Jedino sto sam definitvno skontao, to je da je ovaj telefon bio onaj pravi prelazni period i skola Sonyja za izradu kvalitetnijih telefona u narednom periodu.
A sto se tice razocarenja, ono je vece od neke radosti... Osim kamere i nekih softerskih resenja (one male aplikacije i plejera) ovaj telefon nema bas mnogo sa cim se moze pohvaliti u svojoj cenovnoj konkurenciji (S3, LGoptG,Nexus4, HOX, LG4X...)...
Na displeju boje isprane, tek ubacivanjem BE2 na slikama u Albumu se vidi neki boljitak i to je sve. Wifi prijemnik veoma slab u odnosu na konkurenciju, zvuk solidan u slusalicama, ali zato slab na zvucniku. Baterija izdrzi 14 h maksimalno. Sony, takodje i ne misli na svoje korisnike ovog telefona (doduse nisam pacenik za novim OS, ali bi se trebao potruditi i ispraviti nesto) i ne updatuje ga redovno (od juna cini mi se).
Jedino sto sam definitvno skontao, to je da je ovaj telefon bio onaj pravi prelazni period i skola Sonyja za izradu kvalitetnijih telefona u narednom periodu.
Nema to veze sa bojom,evo, moj je crn pa imam taj problem skripuckanja u gornjem levom uglu.NakaR napisao:Izgleda da jedino crni Xperia T nema problema sa plastikom. Moj beli i drugarov isto skripuckaju, jer nije ista plastika.
Dobar je ovo telefon