K800i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- MilančeBGD
- Expert
Pa trebalo bi da nije sa mreze, ali ko zna... lako se skine maska i stavi nova, lako se ubaci novi softver...
Pa gore ce biti da radis sa dial up preko SEUS-a, jer ako pukne veza...
Bolje ovako skini fajlove koji su potrebni pa flashuj
Pa gore ce biti da radis sa dial up preko SEUS-a, jer ako pukne veza...
Bolje ovako skini fajlove koji su potrebni pa flashuj

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Dancsi pa obicno telefoni koji su sa mreze imaju ime te mreze negde nalepljenu na telefonu.a i vidi se po izgledu menu-a, neki operateri promene izgled menu-a. po tome sto si ti dobio uz fon tvoj fon ne bi trebalo da je sa mreze.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Ibrahim Gueye
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10
- MilančeBGD
- Expert
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
primus, pa preporucio bih ti da pogledas u Comtrade-ovoj radnji,posto su ti oni ovlasceni distributeri legalnih SE proizvoda,ocekuj i cenu shodno tome....(oko 2000 din),ili pogledaj malo u radnjama koje su bolje opremljene opremom za telefone.....
sara kej, pa ako nemas nemacki jezik medju ostalim jezicima,tesko da ces ga ikako podesiti,jedino da ti u nekom servisu ubace i nemacki...
sara kej, pa ako nemas nemacki jezik medju ostalim jezicima,tesko da ces ga ikako podesiti,jedino da ti u nekom servisu ubace i nemacki...
D500&E71
- Ibrahim Gueye
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10
Evo i ja sam konacno postao ponosni vlasnik ovog cuda tehnike!
mnooogooo me je odusevio ovako uzivo, lepse izgleda u stvarnosti nego na slikama...
uzeo sam cist telefon (6 eura skuplji od O2 verzije) i sve sam dobio uz njega, samo ne CD, ali nije mi ni potreban za povezivanje sa racunarom, prepoznaje tel. kao mss storage device.
kupio sam odmah i SanDisk M2 memorijsku od 1GB, sada sledi zabava!
p.s. radio je perverzija!!!
sve pohvale za ovaj vrhunski model!!!

mnooogooo me je odusevio ovako uzivo, lepse izgleda u stvarnosti nego na slikama...
uzeo sam cist telefon (6 eura skuplji od O2 verzije) i sve sam dobio uz njega, samo ne CD, ali nije mi ni potreban za povezivanje sa racunarom, prepoznaje tel. kao mss storage device.
kupio sam odmah i SanDisk M2 memorijsku od 1GB, sada sledi zabava!
p.s. radio je perverzija!!!
sve pohvale za ovaj vrhunski model!!!
Galaxy Spica Eclair + Sennheiser MX 560
Ja vas sve preklinejm ali preklinjem (i moderatora da ne skolni ovo pitanje) da mi odgovori da li je moguce promeniti masku i koliko kosta to stavljanje nove maske i ako mozete da mi kazete gde da to uradim u bg-u?
Ove 2 nedleje su mi bile pune obaveza i sve mi ej to doslo glave i sad danas malopre ispadne mi mobilni iz dzepa na beton...i izgrebala se gornja strana i levi deo donjeg dela k800 i za vrh ono najgore ekran...znaci ima u sred ekrana jedna mala ogrebotina ali iritirajuca i ne mogu da podnesem./... ja vas preklinjem da mi enko odgovori... siguran sam 90% da je to rasptravljano anjverovantije u ovoj temi ali ja nemam zivaca da gledam...molim vas.
Ove 2 nedleje su mi bile pune obaveza i sve mi ej to doslo glave i sad danas malopre ispadne mi mobilni iz dzepa na beton...i izgrebala se gornja strana i levi deo donjeg dela k800 i za vrh ono najgore ekran...znaci ima u sred ekrana jedna mala ogrebotina ali iritirajuca i ne mogu da podnesem./... ja vas preklinjem da mi enko odgovori... siguran sam 90% da je to rasptravljano anjverovantije u ovoj temi ali ja nemam zivaca da gledam...molim vas.
pokusaj sa updateovanjem softvera- ja sam to uradio na k750 a imao sam samo engleski i kineski i posle sam dobio i ruski koji mi je trebao i jos neke...
pokusaj sa updateovanjem softvera- ja sam to uradio na k750 a imao sam samo engleski i kineski i posle sam dobio i ruski koji mi je trebao i jos neke...
SE k800i +1gb +mps60