Okacicu sutra linkove
Flashovanje Sony Ericsson telefona
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- MilančeBGD
- Expert

Cisto da Vas obavestim...
Dugo vremena sam imao k800, i to vise komada, svi su radili odlicno i na sve sam ubacivao ikone, drajvere za zvuk, kameru, itd,(da napomenem koristim xs++ 2.0), citajuci uputstva ovde ostavljena(na SE forumu)i sve je perfektno radilo
. Update fw-a sam radio preko SEUS-a i njihovog programa.
Pre par dana, uradim flash poslednjeg fw za k800, ovde okacenog(imao sam r1kg...), i sve bude super, ali kad uspostavljam kontakt, cuje se beep i ... - CIPHERING NOT PROVIDED BY OPERATER. INSECURE TRANSMISSION !
Ubacio sam i par drugih fw-a, tu ovde okacenih, i sa neta, stalno isto! Da, 3g iskljucen, ukljucen gsm i CS. Cak sam uradio update preko SEUS-a, i sve isto samo sam dobio CID 53.
Prodam k800, i kupim k810(r1kg...), opet flash sa poslednjim fw-om i opet CIPHERING NOT PROVIDED BY OPERATER. INSECURE TRANSMISSION !
Ubacim drugu karticu 064, isto.
Odem u telekom, zamenim moju 2g za 3g karticu, isto!!!
Prodam i k810, kupim k850...i opet ISTO!!!! A ima poslednji fw!!!
Btw, u sve gore pomenute telefone sam stavljao i 063 karticu, i nije bilo zvuka i poruke !?!?!?!
Neko je vec pominjao ovaj problem, pa me interesuje da li neko zna resenje, posto na netu nisam nasao isto? I to, pre nego sto zveknem tel. o zid!
Da, kada je tel. na silent modu, ne cuje se beep, samo poruka - neko je napisao da ga nervira zvuk!
P.S. Odlican tutorial za flesovanje, a ovi sto traze tutoriale za elfove, neka malo potraze na netu, ima ih solidnih!
Dugo vremena sam imao k800, i to vise komada, svi su radili odlicno i na sve sam ubacivao ikone, drajvere za zvuk, kameru, itd,(da napomenem koristim xs++ 2.0), citajuci uputstva ovde ostavljena(na SE forumu)i sve je perfektno radilo
Pre par dana, uradim flash poslednjeg fw za k800, ovde okacenog(imao sam r1kg...), i sve bude super, ali kad uspostavljam kontakt, cuje se beep i ... - CIPHERING NOT PROVIDED BY OPERATER. INSECURE TRANSMISSION !
Ubacio sam i par drugih fw-a, tu ovde okacenih, i sa neta, stalno isto! Da, 3g iskljucen, ukljucen gsm i CS. Cak sam uradio update preko SEUS-a, i sve isto samo sam dobio CID 53.
Prodam k800, i kupim k810(r1kg...), opet flash sa poslednjim fw-om i opet CIPHERING NOT PROVIDED BY OPERATER. INSECURE TRANSMISSION !
Ubacim drugu karticu 064, isto.
Odem u telekom, zamenim moju 2g za 3g karticu, isto!!!
Prodam i k810, kupim k850...i opet ISTO!!!! A ima poslednji fw!!!
Btw, u sve gore pomenute telefone sam stavljao i 063 karticu, i nije bilo zvuka i poruke !?!?!?!
Neko je vec pominjao ovaj problem, pa me interesuje da li neko zna resenje, posto na netu nisam nasao isto? I to, pre nego sto zveknem tel. o zid!
Da, kada je tel. na silent modu, ne cuje se beep, samo poruka - neko je napisao da ga nervira zvuk!
P.S. Odlican tutorial za flesovanje, a ovi sto traze tutoriale za elfove, neka malo potraze na netu, ima ih solidnih!
- MilančeBGD
- Expert

- MilančeBGD
- Expert

- McLaren F1
- Ex-Moderator

- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- McLaren F1
- Ex-Moderator

Dal treba da menjas,to ti najbolje znas!
Ako ti nesto fali,baguje ti telefon,hoces da ubacujes patcheve,onda menjaj!
Moja preporuka ti je da ga fleshujes sa K810 fw (R8BA024) jer dobijas 2 nove funkcije (TrackID i PhotoFix),a i najveci broj patcheva je napravljen upravo za ovaj fw!
R8BA024 mozes skinuti >>OVDE<<

Ako ti nesto fali,baguje ti telefon,hoces da ubacujes patcheve,onda menjaj!
Moja preporuka ti je da ga fleshujes sa K810 fw (R8BA024) jer dobijas 2 nove funkcije (TrackID i PhotoFix),a i najveci broj patcheva je napravljen upravo za ovaj fw!
R8BA024 mozes skinuti >>OVDE<<
- McLaren F1
- Ex-Moderator

Problem je sledeci: Telefon (k800i) se poceo slogirati, blokirati tj. pojavljuje se beli ekran i ne moze se otkloniti sve dok se ne izvadi baterija.
Videvsi na ovom forumu da su neki svoje probleme resili fleshovanjem, onda sam i ja pristupio tome i stavio sam novi softver, pa kasnije i softwer od k810i ali i dalje nista, problem je i dalje neresiv.
Probao sam i da popravim EROM, misleci da je ostecen, uradio sam to preko programa XS++ i setool2 prema upustvu sa foruma ali i problem se i dalje nastavlja.
Ako neko ima ili je imao slican problem i naravno resenje nek se javi !!!
Videvsi na ovom forumu da su neki svoje probleme resili fleshovanjem, onda sam i ja pristupio tome i stavio sam novi softver, pa kasnije i softwer od k810i ali i dalje nista, problem je i dalje neresiv.
Probao sam i da popravim EROM, misleci da je ostecen, uradio sam to preko programa XS++ i setool2 prema upustvu sa foruma ali i problem se i dalje nastavlja.
Ako neko ima ili je imao slican problem i naravno resenje nek se javi !!!
Identican problem i kod mene. Kupio sam k800 pre par meseci, odmah ga fleshovao na novi softver i sve je radilo super. Ubachene nove ikone, novi camdriver, driver za zvuk i sve je do pre par dana radilo kako treba. Odjedanput je telefon poceo da se restartuje prilikom snimanja video klipa, a ubrzo posle toga i sam od sebe. Nakon toga mu uradim master reset i onda je skroz pobrljavio. Isporemetio se skroz. Poceo da pali beli ekran, led diodu...
Probam sa sa fleshovanjem, koje je stalno blokiralo, probao da popravim EROM, nece ni to. Danas treba da ga preuzmem sa popravke, pa Vam pisem sta se dalje izdesavalo.
Hvala Milanchetu na pomoci prilikom pokusavanja opravke u samostalnoj reziji
Probam sa sa fleshovanjem, koje je stalno blokiralo, probao da popravim EROM, nece ni to. Danas treba da ga preuzmem sa popravke, pa Vam pisem sta se dalje izdesavalo.
Hvala Milanchetu na pomoci prilikom pokusavanja opravke u samostalnoj reziji
- MilančeBGD
- Expert

Ne znam sta je to ovih dana, evo meni je juce bio jedan k800i koji sam flashovao i sve je bilo ok... Samo mi se jednom restartovao, a inace sam ga dobio da sredim zbog toga sto se restartovao...I danas dam drugu i od kako ga je on uzeo na svaka 2min. se restartuje
Ja nemam takvih problema, jedino sto moze biti jeste da se nesto zeznulu prilikom pada telefona.
Ja nemam takvih problema, jedino sto moze biti jeste da se nesto zeznulu prilikom pada telefona.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...