Cisto da Vas obavestim...
Dugo vremena sam imao k800, i to vise komada, svi su radili odlicno i na sve sam ubacivao ikone, drajvere za zvuk, kameru, itd,(da napomenem koristim xs++ 2.0), citajuci uputstva ovde ostavljena(na SE forumu)i sve je perfektno radilo

. Update fw-a sam radio preko SEUS-a i njihovog programa.
Pre par dana, uradim flash poslednjeg fw za k800, ovde okacenog(imao sam r1kg...), i sve bude super, ali kad uspostavljam kontakt, cuje se beep i ... - CIPHERING NOT PROVIDED BY OPERATER. INSECURE TRANSMISSION !
Ubacio sam i par drugih fw-a, tu ovde okacenih, i sa neta, stalno isto! Da, 3g iskljucen, ukljucen gsm i CS. Cak sam uradio update preko SEUS-a, i sve isto samo sam dobio CID 53.
Prodam k800, i kupim k810(r1kg...), opet flash sa poslednjim fw-om i opet CIPHERING NOT PROVIDED BY OPERATER. INSECURE TRANSMISSION !
Ubacim drugu karticu 064, isto.
Odem u telekom, zamenim moju 2g za 3g karticu, isto!!!
Prodam i k810, kupim k850...i opet ISTO!!!! A ima poslednji fw!!!
Btw, u sve gore pomenute telefone sam stavljao i 063 karticu, i nije bilo zvuka i poruke !?!?!?!
Neko je vec pominjao ovaj problem, pa me interesuje da li neko zna resenje, posto na netu nisam nasao isto? I to, pre nego sto zveknem tel. o zid!
Da, kada je tel. na silent modu, ne cuje se beep, samo poruka - neko je napisao da ga nervira zvuk!
P.S. Odlican tutorial za flesovanje, a ovi sto traze tutoriale za elfove, neka malo potraze na netu, ima ih solidnih!