Sony Ericsson u 2008. i glasine o novim telefonima.
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
XPERIA X1 ima u sebi Windows 6.1, bateriju od 1500mAh, 520 MHz CPU sa Qualcomm 7200 chipset i 128MB RAM!
http://www.gsmarena.com/xperia_x1_runs_ ... ws-441.php
http://www.gsmarena.com/xperia_x1_runs_ ... ws-441.php
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Ja se odusevio kad sam video da ce ovako nesto da izadje ali sada videh da on ima samo 65K displej i nije da je sad los i dalje je ovo ekstra fon ali mi nije jasno zasto kada najveci konkurent gura ekrane od 16M SE ide nazad i stavlja 65K bar su mogli da stave 256K?
SE kad ne bi negde zakinuo nebi bio SE
SE kad ne bi negde zakinuo nebi bio SE

- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
XPERIA X1 je po ovim specifikacijama neverovatno mocan telefon.Ovo je do sada fon sa najjacim procesorom i najboljom baterijom iz "vodece dvojke" mobilnih proizvodjaca.Nadamasio je i nokiu e90.
Sto se tice broja boja na ekranu to je skoro ne bitno pored ovakve rezolucije
Sto se tice broja boja na ekranu to je skoro ne bitno pored ovakve rezolucije

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ma ovaj telefon je za poslovne korisnike, koji vole WM, must have! MEni se svidja taj nesvakidasnji izgled!
Sale_M, jeste trenutno nadmasio E90 ali Nokia jos nije predstavila nove modele iz E serije. E sad to ce biti negde u toku godine i vedecemo da li ima neki adekvatan rival Xperii X1. Za sada Xperia nema ozbiljnog konkurenta Nokii!
Sale_M, jeste trenutno nadmasio E90 ali Nokia jos nije predstavila nove modele iz E serije. E sad to ce biti negde u toku godine i vedecemo da li ima neki adekvatan rival Xperii X1. Za sada Xperia nema ozbiljnog konkurenta Nokii!
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Xperia ima ekran od 65k jer je to ogranicenje WM kao sto je neko vec naveo,al pored rezolucije 800x480 i 3" to uopste nije vazno jer je ekran fantastican!
Cak i da ima 265k razlika bi bila gotovo neprimetna!
Btw telefon je vrh vrhova,toliko mi se dopao da sam poceo da razmisljam da skupljam kes za njega!
Evo i live slika telefona ovde i ovde i 2 video snimka ovde i ovde

Cak i da ima 265k razlika bi bila gotovo neprimetna!

Btw telefon je vrh vrhova,toliko mi se dopao da sam poceo da razmisljam da skupljam kes za njega!

Evo i live slika telefona ovde i ovde i 2 video snimka ovde i ovde
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
U pravu ste za WM, nisam to znao a ni verovao jer LG KS20 ima 256K ekran i WM ali bas malopre gledam i stoji na gsm areni "256K colors (65K effective)" ovo drugo nisam primetio odmah. Ne znam da li zbog toga ima bolju sliku ili mu dodje isto a 256 cist marketing.
U svakom slucaju je ekstra ali videcemo sta kaze nokija i cena (ne bih dao 500e za fon, tacno da sprema palacinke)
U svakom slucaju je ekstra ali videcemo sta kaze nokija i cena (ne bih dao 500e za fon, tacno da sprema palacinke)

- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Hoce li ova Xperia X1 stvarno imati vga video zapis?
Plasim se da ne bude kao kod W960, bukvalno sve do dan-dva pred njegov izlazak se govorilo da ce imati vga zapis kad ono qvga i to sa 15fps
Ali vjerujem da se ovaj put nece tako zezati, bas me interesuje kako ce izgledati taj video zapis s obzirom da je to prvi SE mob koji snima u toj rezoluciji...
Plasim se da ne bude kao kod W960, bukvalno sve do dan-dva pred njegov izlazak se govorilo da ce imati vga zapis kad ono qvga i to sa 15fps

Ali vjerujem da se ovaj put nece tako zezati, bas me interesuje kako ce izgledati taj video zapis s obzirom da je to prvi SE mob koji snima u toj rezoluciji...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ovo je po kompletnoj specifikaciji najbolji smart phone do sada napravljen.Mnogo je mocan-pravi mini lap top.Po podacima video zapis je VGA rezolucije i to 30 f/ps i tu je konacno SE spada u vrh.Licno kad bi bilo moguce da kosta jeftinije sigurno bih ga kupio i to pre n82 koji planiram da uzmem.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
Sad sam gledao slike kako izgleda ovaj C902 i bas sam se pozitivno iznenadio sto se izgleda tice!
Evo pogledajte i vi: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_c ... ew-223.php
Evo pogledajte i vi: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_c ... ew-223.php