ma izbagovao mi se bio fon od patchaeva koje sam ubacio pa sam ga flashovao i ubacio svoju sifru i sad radi ok. hvala ti puno u svakom slucaju
a reci mi sto ja kad sam ubacio patch da promenim skin radiju i mp3 player-u nisam posle mogao da otkljucam telefon na zvezdicu kad ga zakljucam?
jel mozes da mi kazes nazive nekih korisnih patcheva ovako koji su dobri da poboljsam telefon malo i jel znas dobre site-ove odakle mogu da ih skinem? ja samo znam za topse.ru
hvala ti jos jednom
pozz
jao covece sta je ovde objasnjeno.. :S Cekaj, MilančeBGD ja imam K550 i hocu da ga "pretvorim" u w610. Jel treba main od w610 da ubacim, pa stas posle onda?? Hocu josh da ubacim srpski u telefon.... A ovi patchevi to nemoram da skidam, to je vec napravljeno jel??
evo ove stvarcice imam:
W610_R6BC002_MAIN_GENERIC_NA_RED52
i
W610_R6BC002_FS_S_E_EUROPE_RED52.
Pokusao sam telefon da flesujem preko XS-a ali kaze da mi nije podrzan model telefona (ima CID 53), pa neki kazu da je resenje onda jdflasher. Ali kako ja vidim malo je komplikovano. Samo nisam razumeo ovo oko patchovanja :S
da, chitao sam swe, i uz pomoc owoga sam i uspeo da stawim onaj sms shto si mi dao , ali fora je u tome shto sam ja skidao sa setools-a neke battery pack i ima samo slike i nishta wishe :S, ne znam kako to da ubacim???
e momci, meni izbacuje jedan error ... naime fleshowao sam k800 u k810, i kada pokusham da ga prikljuchim na far ide ok sve, ali kada kliknem na bflash, pojavi se owo:
da li mozete da postujete *.vkp
-Remove message Continue playback through speakers
-Ability to minimize the window when sending or receiving files via Bluetooth
???
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.