Drugi tip thema na w550i il drugim "W" modelima

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

ma znam da ne radi, sam i kazem zasto ne radi.. zato sto nije isti spisak slika pa nisam plavusa, vidim sta pise u xml fajlu i znam da se drugi xml fajl ne podudara sa drugom temom al kazem samo sa uzetim xml fajlom od flesh teme i ubacen u neku drugu da se pravi flash tema al naravno bez slika, e sad se samo treba napravit isti spisak imena slika na temi i imena slika na xml fajlu al ja nemogu mjenjat xml fajl nikako..

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Post od n3mke@ »

Pa sve vreme pricammm covece to, naravno xml je tekstualni fajl
u .thm fajlu nalaze se slike neke i xml file on zadaje telefonu koja slika je za sta...

evo pokusavao sam vise puta, nikako ne ide, necu vise da se mucim sacekacu da crackuju cid 49 :wacko:

kako ne mozes da menjas bre .xml file pa njega mozes da otvoris preko notepad-a ili desni klik pa edit....
  • ______________
    spojio b_udder:: nemoj slati više postova jedan za drugim - koristi opciju "izmeni"

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

vi mene stvarno be razumete
ja kazem da uzmes xml fajl flash teme i ubacije u neku temu, ta ce tema imat izgled menija kao i ta flash tema al nece imat slika radi spomenutog problema, ne podudaranja ime slika i ime slika koje pisu na tom xml fajlu
znaci sa xml fajlom ide i swf fajl, kako bi drugacije i radila

dobroje, evo promenio sam xml fajl, znaci treba uzet xml fajl sa flash teme i ubacit u neku temu samo na tom flash xml fajlu stavit spisak slika od onog xml fajla one teme i sve ce bit ok

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od n3mke@ »

napalm death, ti me stvarno ne razumesh
1.pazi, flash fajlovi, ili .swf fajlovi se nalaze u memoriji telefona i oni idu zajedno sa operativnim sistemom
2.nema razlike izmedju flash teme i obicne, jedino je drugaciji .xml file znaci u njemu je upisano da kao meni tema koristi taj swf file iz telefona
3.w810 ima ubaceno 3 .swf fajla to su emerge, equalizer i orbit a drugi telefoni druge imaju.
4.samo ako promenis ono sto sam rekao pre, tj onaj red u .xml fajlu, meni te teme ce biti flash
5.napomena: tema mora biti sacuvana na telefonu ne na kartici
nisi me razumeo covece... uff

edit:

ma jok covece samo uradi ovako, raspakuj temu, nadji xml file, udji u njega. imaces da ti pise ovako negde(mislim 3-4. red...)

Kod: Obeleži sve

<Desktop_style Type="File" Source="nesto.swf"/>
to nesto u stvari treba da bude ime swf fajla, samo to promeni i radice...
e pazi ako nemas tu liniju, tj ako ta tema nema to ovako izgleda pa kopiraj tamo ceo red

Kod: Obeleži sve

<Sony_Ericsson_theme version="4.1">
  <Desktop_style Type="File" Source="nesto.swf"/>
  <Background Color="0xaaaaaa"/>
  <Background_image Source="Navigation-Background.png"/>
  <Calendar_weekview_markings Color="0xff4400"/>
  <Desktop Color="0x52524c"/>
  <Desktop_image Source="Navigation-Background.png"/>
snadji se malo bwe :D

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.. al ja zajeb... stvar, pa samo treba dodat swf ekstenziju na nekom od onih natpisa i stavit recimo clubpuls ili sta vec i tema ce bit flash a ja sam mislio da i u temama ima flash fajl, znam za telefone, al nisam znao da nema u temaam nista a ja se smorio otpakivanjem u milion programa i vidimn nema mi nigdje flash fajla...
jeb, nemoj te zamjerit umoran sam citav da
sorry
poz

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od n3mke@ »

o dobro je, samo pazi... uporedi pocetak tvog .xml fajla sa ovim gore sto sam napisao, mislim nadji gde je slicno pa ako nemas neki red ti kopiraj.... samo umesto nesto.swf stavi npr clubpulse.swf i eto 8)
5800 XM

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

n3mke@ Shvatio sam poentu... Ali si i dalje ograničen na SWF fajlove koje imaš u telefonu! Još uvek ne možeš da ubaciš SWF! Uzgred, poslao sam ti eMail :wink:

Pravljenje SWF fajla ide u Macromedia Flash MX i to je u principu kesa. Treba otpakovati neki SE SWF... Za to postoji SWF Decompiler...
SWF fajl će raditi na svakom telefonu koji podržava FlashLite (jedino možda treba voditi računa o rezoluciji)

Napalm Death SWF fajl nije niti u THM fajlu, niti u XML fajlu. Kao što već rekoh, SWF fajlovi su preinstalisani u FS/TPA/PRESET/SYSTEM/DESKTOP/FLASH/, daleko van domašaja FileManagera, i bilo čega na PC-u čime u ovom trenutku raspolažemo. Zato ti na telefonu i rade samo one teme za koje već imaš preinstalisane SWF fajlove, a druge ne.

I opet kažem, napravićemo ih lako, problem je KAKO UBACITI NOVE SWF FAJLOVE U FS?!

I još jedan detalj: THM nije ZIP i nije RAR! Obratite pažnju na to, lako može da se dasi da odzipovan-editovan-zipovan fajl ne radi zbog toga! THM je TAR arhiva, koristite TotalCommander (Ctrl+PgDn da uđete u arhivu), nemojte vaditi fajlove napolje, menjajte ih direktno u arhivi, TC će sam obaviti istalo!!!
Poslednja izmena od rixxon u Sub, 09. Dec 2006. 13:40, izmenjeno 1 put ukupno.
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od n3mke@ »

jedini nacin da ubacis .swf u telefon je preko far managera, a to moze samo sa cid 36 telefonima sto w810 nije... w550 jeste i to moze da se uradi, samo je komplikovano i nemam nameru da objasnjavam... To sto kazes THM nije ZIP ali ti mozes to da uradis tj. promenis ime i posle samo unutra izmenjash .xml... moze se desiti da se zezne ali retko...
5800 XM

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rixxon »

Uuuu, ovde se baš zakuvalo, postaje prometno :wink:
Dok ja otkucam jedan post, pojavi se čitava nova strana (izvin'te što kasnim).
n3mke@ ajde ako te ne mrzi da probamo nešto? Da upakujemo SWF u THM, možda proguta?

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od n3mke@ »

e probao sam, mozda sam nesto zeznuo ali obrati paznju na .xml file, npr one slike ne pise samo ime slike tamo kod destinacije nego npr tabs-tabf9.....
mozda tako treba i ovo npr skins-lala.swf to mi nije jasno, ajde probaj ti da upakujes...
5800 XM

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

ja tem pretvorim u rar, rasopakujem ih izvadim van da poidesim vrati i radi
u w550 koje je cid36 se moze ubacit swf fajl al ja nemam kabla jer imam s tim problema pa sa tim nemam iskustva a koji je cid k750 ?

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od n3mke@ »

i on je cid 36.... kupi kabl kosta 300 dinara covece.... to ti je najmanji problem imas u com trade ako zivis u bg-u... raspitaj se..

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 14:58

Post od dmihalj »

mislim da k750 ne podrzava flash tako da dzaba probas to na k750 nece raditi... ajd javite sta se desava kad stavite swf u thm

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od n3mke@ »

ako flashujesh k750 na software kao kod w800 onda ce ti raditi ali moraces da se jebavas dugo.. nije vredno tolikog truda
5800 XM

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

a ajd da neko ubaci u temu .thm .swf fajl pa kao sto rece gore mozda proguta, ja imam flash fajlove od clubpuls, breakbet sto mi rade te i imam od nekih avenue i backstreet (nikad cuo) e sad trebao bi ubacit swf fajl od avenu u temu avenuo i ubacit u telefon da vidim hocel radit kao flash tema al ja nemam teme ni avenuo ni balckstreet da ubacim u njih pa mozel neko odradit ovu kombinaciju ubacivanja swf fajla sa thm

ma imam problema sa spajanjem telefona sa racunarom preko usb, duga prica, moram preko infra red

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rixxon »

K750 ima u varijanti CID36 (stariji) i CID49 (noviji). Moj je CID36 i imam FAR, SEFP i dovoljno iskustva... Napalm, ako si zainteresovan - tu sam. Al nisam sasvim siguran da je W550 CID36 ?

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od n3mke@ »

pa isto ko sa k750 neki imaju cid 36 neki cid 49 koliko sam cuo... ajde probaj rixxon .swf u .thm da ubacis

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dmihalj »

ako hoces posalji i meni imam breakbeat temu pa mi posalj samo taj swf fajl pa cu probati da ga upakujem lepo i testiram sta se moze

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rixxon »

Evo uploadovaću BreakBeat pa nek neko sa W810 proba (Napalm, ti nemoj, možda ti zezne tvoju koju već imaš).
Daaa, K750 ne podržava FLASH teme :cry:

E, pa ovde ne mogu da uploadujem, bre :uhuh:

dmihalj, n3mke@, da šaljem mailom?

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dmihalj »

salji meni na dmihalj@yahoo.com imam w810 pa cu da oprobam,nadam se da sam srecne ruke...
  • izmenio b_udder:: - tačkice i tako to...

Odgovori