Sony Ericsson XPERIA Arc / Arc S

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
Lela
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 19. Jan 2011. 18:45
:: HTC Desire X

Re: Sony Ericsson XPERIA Arc / Arc S

Post od Lela »

Ninolina, hvala ti, ako ga uzmem svakako cu prihvatiti tvoju pomoc :wink:

sto vreme vise prolazi, sve mi je dalji taj 10. decembar... 8) postajem nestrpljiva :)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Lela, nema na cemu. Obavezno javi koji si izabrala. :-) Ali, koji god tel da izaberes ovde ces uvek naći pomoc, ako zatreba...:-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

steva_anya
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2011. 16:30

Post od steva_anya »

Ninolina : za ovo sto si napisala "Ako imas garanciju, zamenu ne bi trebalo da platiš vec ta zamena maske spada pod nju."
Jesi sigurna da prihvataju garanciju za to?
Meni i drugu je pukla maska na delu iznad senzora, obojici par meseci od kupovine aparata.
Ako me secanje sluzi, maska i ekran idu zajedno, tj nije zamena maske kao na starijim telefonima, plag end plej.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

steva_anya, sigurna sam da su mojoj koleginici, telefon je kupljen kod Telenora uz ugovor, primili tel i vratili sa zamenjenom prednjom maskom. Naravno da su zamenili i ekran i to se, nažalost, vidi jer je drugačiji prikaz nego pre zamene. Sve je odradjeno pod garancijom u ovlascenom servisu.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dojce
Banned
Pridružio se: Ned, 20. Maj 2012. 22:20
:: nokia
:: samsung

Post od Dojce »

Na 80 posto arca puca maska iznad senzora i to u prvih 2-3 meseca ako ti ne smeta nadji polovovan sa garancijom i Fiskalnim jel bez fiskalnog garancija ne vazi. nadji neki star 4-5 meseci da je super ocuvan i to ti je to. na kupujem prodajem su oglasi sa sliko pa mozes vidite da ima dosta kojima je pukla maska. Inace meni je ovo najlepsi telefon ikad napravljen
LG

rotkod
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 22. Jan 2010. 20:45
:: Lumia 920
:: Asus NX90

Post od rotkod »

Koristim Arc S više od godinu dana i nije mi pukla maska... Ne znam...

milos11
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 10. Nov 2012. 23:17
:: xperia P - LT22

Post od milos11 »

Nikad mi nisu trazili fiskalni racun (nemam ga),u comtrade-u, nego samo obicnu garanciju.
Poslednja izmena od Ninolina u Ned, 25. Nov 2012. 23:50, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: nemoj da pišeš sve velikim slovima.

Dojce
Banned

Post od Dojce »

meni su u telenoru u tznom centru usce rekli da garancija ne vazi bez fiskalnog.....
LG

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

taj fiskalni ima jednu malllluuuu manu,,,,posle nekog vremena izbledi...i ništa se ne vidi...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

rotkod
Mobil fan
Mobil fan

Post od rotkod »

Gluposti, dovoljan je kod sa kutije telefona, IMEI ili kod ispod baterije, imaju ga u listi, garancija je dovoljna bez fiskalnog, bitan je datum na garanciji...

kneza80
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 04. Maj 2012. 21:52
:: Arc S

Post od kneza80 »

Problem prilikom azuriranja aplikacije.
Kada pokusam da azuriram aplikaciju( FB, Avast...) koja je instalirana na tel. kada dodje do nekih 70% izbaci mi da nemam dovoljno memorije telefona, a ustvari ima slobodnih jos nekih 72MB :smutny: , a npr. nadogradnje te aplikacije oko 10 MB. Brisao sam cache, ali dzaba! Telefon nije root-ovan.
Molim za pomoc!
pozdrav

Dojce
Banned

Post od Dojce »

rotkod ako si iz beograda idi u usce soping centar pa proveri pricam ti zato sto sam ja arc s kupio sa sakutijom i garancijom sa IMEI uzeo sam ga polovan i odma otisao u telenor da proverim dali je sve regularno i da li garancija vazi rekli su mi da je garancija ispravna i da je iz te radnje medjutim da ako se nesto sjebe i odes da reklamiras moras da prilozis uz garanciju i fiskalni......IDI PA PROVERI
LG

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

kneza80 obriši nešto sa C.i zato sam ja prodao svoj sa time da sam ja dogurao do 50mb kada se startuje mob...ali kada sam pobrisao porgrame sa c koji ne koristim situacija je bila drugačija.
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

rotkod
Mobil fan
Mobil fan

Post od rotkod »

Dojce napisao:rotkod ako si iz beograda idi u usce soping centar pa proveri pricam ti zato sto sam ja arc s kupio sa sakutijom i garancijom sa IMEI uzeo sam ga polovan i odma otisao u telenor da proverim dali je sve regularno i da li garancija vazi rekli su mi da je garancija ispravna i da je iz te radnje medjutim da ako se nesto sjebe i odes da reklamiras moras da prilozis uz garanciju i fiskalni......IDI PA PROVERI
Ne bi da proturečim, ali sam ženin ray i mini nosio na "savski nasip"... Nisam imao problem, doduše, rekao sam im da sam kupio oba preko mts-a...
Dakle, ne tvrdim da možda ne prave problem, ali ja ga nisam imao, još sam im i koka kolu doneo, pošto su mi eve završili za 20min...
Opet, postoji nešto što se zove zakon, a on je napravljen na našu štetu, te te zbog toga možda i zezaju...
Naime, po novom ZOZP serviseri su u prednosti, jer zakon nalaže samo sledeće, a to je da se definiše kvar u roku od 15 dana, ali nema više roka od 45 dana , kojim se moraju završiti svi sporovi...
No bilo kako bilo, po zakonu, imaš pravo tražiti kopiju svog fiskalnog računa!!!
Ovo sam ja morao uraditi za svaku stavku koju je sačinili dunav osiguranje.
Tada mi je izgoreo stan i sva papirologija... Za sve uređaje , koje sam naveo, išao sam od radnje do radnje po kopije fiskalnih računa, po instrukciji čoveka iz dunava...

:)

kneza80
Novajlija
Novajlija

Post od kneza80 »

VeNoM, OK, hvala na odgovoru, cim skupim nesto parica ovaj mob. ide na prodaju i uzimam neki drugi, bas iz ovoga razloga!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

da se razumemo ovaj mob je odlican ali igo fb g+ i još neke stvari pojedu c i to ne valja ni malo.

kneza80
Novajlija
Novajlija

Post od kneza80 »

VeNoM, a to sto si naveo imam sve instalirano. Mozes li mi objasniti kako iGO zauzima mesto na tel. kada je instaliran na kartici?
Inace telefonom sam zadovoljan, samo da mu je interna memorija veca ili da je root-ovan.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

kneza80 jeste donekle ali jedno 30+mb je na c disku.ako mi ne veruješ app2sd pa lepo udji na phone only pa vidi i posle mi slobodno uplazti jednu pizzu onu kaprićozo...

kneza80
Novajlija
Novajlija

Post od kneza80 »

VeNoM,
:oops: samo da sam malo blize bila bi jedna pizza :wink:

milos11
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 10. Nov 2012. 23:17
:: xperia P - LT22

Post od milos11 »

Mozemo li se sloziti oko jedne stvari sto se tice bar ovog modela i (S).:
Treba li apdejtovati na ICS il ostaviti stari dobri 2.33 (2.34).Jel kad cujem da kamera losije snima (pogotovo HD zapis) na novijoj verziji,to je da poludis???(i kako je to uopste moguce,?)

Odgovori