Dojce napisao:rotkod ako si iz beograda idi u usce soping centar pa proveri pricam ti zato sto sam ja arc s kupio sa sakutijom i garancijom sa IMEI uzeo sam ga polovan i odma otisao u telenor da proverim dali je sve regularno i da li garancija vazi rekli su mi da je garancija ispravna i da je iz te radnje medjutim da ako se nesto sjebe i odes da reklamiras moras da prilozis uz garanciju i fiskalni......IDI PA PROVERI
Ne bi da proturečim, ali sam ženin ray i mini nosio na "savski nasip"... Nisam imao problem, doduše, rekao sam im da sam kupio oba preko mts-a...
Dakle, ne tvrdim da možda ne prave problem, ali ja ga nisam imao, još sam im i koka kolu doneo, pošto su mi eve završili za 20min...
Opet, postoji nešto što se zove zakon, a on je napravljen na našu štetu, te te zbog toga možda i zezaju...
Naime, po novom ZOZP serviseri su u prednosti, jer zakon nalaže samo sledeće, a to je da se
definiše kvar u roku od 15 dana, ali nema više roka od 45 dana , kojim se moraju završiti svi sporovi...
No bilo kako bilo, po zakonu, imaš pravo tražiti kopiju svog fiskalnog računa!!!
Ovo sam ja morao uraditi za svaku stavku koju je sačinili dunav osiguranje.
Tada mi je izgoreo stan i sva papirologija... Za sve uređaje , koje sam naveo, išao sam od radnje do radnje po kopije fiskalnih računa, po instrukciji čoveka iz dunava...