Flashovanje Sony Ericsson telefona
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- MilančeBGD
- Expert
Ne razumem sta treba da bude sad?? Ako je pitanje bilo u vezi gdfs, onda moze da ga popravi jedino ako ima gdfs od tog modela koji je trebao prethodno da sacuva.
Ako nema ostaje mu opcija da sam nadje neciji gdfs, ili da odnese u servis gde ce oni uglaviti ko zna ciji i ko zna sa kojeg modela gdfs, kao sto je bilo sa k800i od rixxon-a.
Ako nema ostaje mu opcija da sam nadje neciji gdfs, ili da odnese u servis gde ce oni uglaviti ko zna ciji i ko zna sa kojeg modela gdfs, kao sto je bilo sa k800i od rixxon-a.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Miodrag N73
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26
Ubacio sam jedan patch namenjen modelu K810 R8BA024(taj softver sam imao u telefonu),kada je Setool to odradio skinuo sam telefon sa kabla i vise nije davao znake zivota.Ni Setool ni XS++ ga nisu prijavljivali.Odneo sam ga u servis i serviser mi kaze da sam mu sa tim patchem zakacio Erom zonu,Flesovao ga je,medjutim,opet nece.Serviser kaze da mora da ga stavlja na neki test point i da mu rucno upise gdsf.To ce me kostati 20e.Sta vi mislite o svemu ovome?
Nokia N95 8gb Black
Zdravo svima
Devojka je dobila K800, Orange, CID52
Flashovao sam na K810 R6BC002 CID52, sa srpskim jezikom
Desilo se isto sto i Slobodan_NS
Jedina razlika je sto ne trepce na svakih par sekundi, nego veoma brzo
Dugo nisam posecivao sajt (od kad sam 'odradio' moj K800), pomislio sam kako je mozda neko vec imao isti problem
i nisam se prevario...Procitam nekoliko prethodnih postova
Medjutim, ja nisam bio odradio backup GDFS
Probam da uradim nakon sto se desio krkljanac
XS++ odradi backup
Sad, mislim se...da li bi uradio backup da je nesto od GDFS ili EROM fajlova osteceno
Napominjem da je telefon potpuno nov i da nikakve druge intervencije nisu radjene (patchovanje i tako to)
Zasad, problem resen...
Okacio sam fon na SE update service i vratio mi je Orange software
Sad jos da skontam kako da ga debrandiram
Nadam se da bi ovo moglo da pomogne Slobodan_NS
Pozdrav
Devojka je dobila K800, Orange, CID52
Flashovao sam na K810 R6BC002 CID52, sa srpskim jezikom
Desilo se isto sto i Slobodan_NS
Jedina razlika je sto ne trepce na svakih par sekundi, nego veoma brzo
Dugo nisam posecivao sajt (od kad sam 'odradio' moj K800), pomislio sam kako je mozda neko vec imao isti problem

Medjutim, ja nisam bio odradio backup GDFS

Probam da uradim nakon sto se desio krkljanac
XS++ odradi backup
Sad, mislim se...da li bi uradio backup da je nesto od GDFS ili EROM fajlova osteceno
Napominjem da je telefon potpuno nov i da nikakve druge intervencije nisu radjene (patchovanje i tako to)
Zasad, problem resen...
Okacio sam fon na SE update service i vratio mi je Orange software
Sad jos da skontam kako da ga debrandiram
Nadam se da bi ovo moglo da pomogne Slobodan_NS
Pozdrav
xe-xe
evo meni se pojavio problem...
naime,pre nekoliko dana sam flesovao mob i sve je radilo ok do juce...ispraznio se telefon,ja ga sinoc stavim na punjac,pocne lepo da se puni,medjutim jutros da ga upalim on stoji kod SE znaka.Vadim bateriju,vracam...on isto..odradim fles sa r1gb001 cini mi se zavrsi sve ok,ali opet stoji u onom delu "za prvo ucitavanje",pali-gasi,vadi-vracaj bateriju,zakljucak je da on blokira...malopre upali se normalno i kako udjem u meni tu zablokira.
Ima neko predstavu sta moze biti?
EDIT:flesovao sam ga ponovo sa r1ed001 i izgleda za sada sve OK. :/
naime,pre nekoliko dana sam flesovao mob i sve je radilo ok do juce...ispraznio se telefon,ja ga sinoc stavim na punjac,pocne lepo da se puni,medjutim jutros da ga upalim on stoji kod SE znaka.Vadim bateriju,vracam...on isto..odradim fles sa r1gb001 cini mi se zavrsi sve ok,ali opet stoji u onom delu "za prvo ucitavanje",pali-gasi,vadi-vracaj bateriju,zakljucak je da on blokira...malopre upali se normalno i kako udjem u meni tu zablokira.
Ima neko predstavu sta moze biti?
EDIT:flesovao sam ga ponovo sa r1ed001 i izgleda za sada sve OK. :/
- Miodrag N73
- Redovni učesnik
Najzad je stigao moj K800 iz servisa.Radi lepo,ali ima novi IMEI.Serviser kaze da mi je zamenio jedan cip,spominje nesto i OTP(one time programing).E sad,zanima me da li smem da mu ubacim softver od K810, i neke drajvere a da ga ne ukokam?Cid je 52 red.Milanche...? 

Poslednja izmena od Miodrag N73 u Ned, 03. Avg 2008. 22:03, izmenjeno 1 put ukupno.
- MilančeBGD
- Expert
- Miodrag N73
- Redovni učesnik
- uzmite-racun
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 24. Dec 2007. 22:26
- tehno maniac