McLaren F1, sori, ali ja nemam SE ( što znači da me ne interesuju patch-evi ) ali sam pomislio da je patch pošto k810 čini mi se nema osvetljene tipke pa zato sam i napisao patch, no nebitno.
Desila mi se sledeca stvar naime kolko sam promenio karticu na mom mobu k550 i pokusao da ga upalim crveno svetlo na infrared mesto zasvetli 5 puta i nece da se upali baterija nije jer je 80% bila! znam da je erom u pitanju ali trazim odgovor koje bi najlakse resenje za moj problem bilo?
MilančeBGD, nema nista od kulankendija probao sam i kaze da je uspesno zavrsio ali telefon nece da se upali!! jos mi nudi opciju da ga prebacim u cid53 sta da radim bre!!!??
Zdravo.
Imali li ko od vas linkove za CID53 k810 firmware?
Da li bi ste bili ljubazni, ukoliko ih imate, molicu lepo, da ih postavite na postu negde ispod mog?
Hvala lepa
moze neko da mi pomogne oko se m600i
ne mogu da ga upalim, bio je ok dok nisam instalitao neku temu koja izgleda nije bila za njega...
poslije toga ne mogu da ga upalim...
kako da ga flashujem...., gdje da nadjem flash???
ako netko zna
Miki-LG generalno, telefone sa A200 platformom kao npr. K850 i W910 i itd.. jos nisu u mogucnosti da se flesuju. Tako da sacekaj pocetak sledece god. posto je tada najavljen program pomocu koga ce moci da se moduje A200 telefon. .
Miki-LG, objasnicu ti u skoli, posto Coa 12 nije potpuno u pravu...Poenta je u tome da a2 telefoni MOGU da se moduju ali NE I DA se flashuju besplatno. E sad kako, objasnicu ti...
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
Dosao lik kod mene sa K850, ne valja mu softver pa ja hteo da mu ga zamenim i slucajno ajde prvo da vidim ovde posto odavno nisam dolazio na forum i citam kako ne moze.
Ja sam startovao SE_ov program za azuriranje i stoji mi na "Dobrodosli u uslugu azuriranja" sad ne znam da li da kliknem nastavi ili ne
kojazr napisao:milanceBG flesovao sam tel kako si napisao tel je k800i CID52 flesh je uspeo tel se sad upali
i na ekranu ispise
insert correct SIM card
posle toga mi izbaci
emergency call
neznam sta dalje
tel je CID52 sa time sam ga i flash uradio
I meni se to isto desava.. Napravio sam pech preko onog qamaker-a i zatim patchovao preko SEtool2 i idalje me zeza to. Da nema neko da ispise pach za otkljucavanje za R8BA024, cid 52? ili pak neko drugo resenje za ovu situaciju?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.