Milance aj napisi kratko uputstvo kako se ubacuju vkp fajlovi. Ja sam nov u ovome iako imam k800 dosta dugo. Najbolje bi bilo da ako napises uputstvo ubacis na prvu stranu.
Evo vam >>LINK<< sa odlicnim uputstvom (na engleskom) kako se patch-uju iskljucivo DB2020 telefoni u koje spada i K800 pa patchujte do mile volje!
A videcu ako budem imao slobodnog vremena u skorijoj buducnosti da napisem sam tutorijal na srpskom o pathovanju,ali nista ne obecavam jer imam dosta obaveza! G-Man
G-Man, to je taj tutorial... Tvoj problem sto ne razumes filipos181, ako ces umesto mene da ides u skolu onda moze kari, postavljano nekoliko puta na forumu
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Ajde postavite uputstvo kako se elfovi ubacuju molim vas.Sto puta sam itao ali niko ne odgovara.Ja sam skinuo neke sysgfix ikonice za k800 ali samo su slicice unutra pa neznam kako da ih postavim.Molim vas dajte to uputstvo
Ja stvarno ne razumem zasto neces da mi odgovoris na pitanje.Pa i drugima bi koristilo to uputstvo pa nebi ko ja pitali a znamo da ti mrzis da te neko pita .Molim te ucini meni i ucinices svima.
Rekao sam nesto...
Sto se uputstva tice, rekao sam 5 puta na ovoj temi, nemam vremena da pisem, kad budem imao vremena ja cu uraditi...(to ce se desiti za jedno mesec dana)
Ja nisam video da neko pita, dobio si cak link na tacnu koji vodi do drugog foruma na kome je sve ekstra objasnjeno i ne vidim nikakav problem...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Murinho, nije komplikovano, milance je objasnio: u other napravis foldere zbin i ini. u zbin napravis config i daemons. u ini idu ini fajlovi, u config dyn_const.bin, a u daemons, elfovi.Pre toga trebas da u telefon ubacis patcheve ****.lib.vkp i elfpack.vkp. Srecno!
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
E hvala ti mnogo posto ono sto je napisano ranije bilo nisam kompletno razumeo.E sad gde elfove da skinem i dali mogu no googleu da ukucam elves for k800i i da on nadje.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.