Sony Ericsson XPERIA Arc / Arc S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Re: Sony Ericsson XPERIA Arc / Arc S
hvala na savetu ? a da li cu te obrisane sistemske fajlove dobiti opet,ako uradim factory reset ?
xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
sve app koje imam su mi prebacene na sd karticu. i desava se,kad update-ujem app koja je na kartici,da mi se zauzima interna memorija.
kako to kad su svi programi prebaceni iz memorije tel ?

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
pele90, deo aplikacije mora da bude na internoj memoriji. Drugacije ne bi radila.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
pretpostavljao sam da cu dobiti takav odgovor.
onda u redu. hvala. 

Juče sam instalirao Slim Bean 4.0 (JB 4.1.2) i uopšte loše ne radi.
Imate li neku preporuku za neki drugi ROM da probam?
Imate li neku preporuku za neki drugi ROM da probam?
mozes da mi posaljes link za taj rom ?
i neko uputstvo za instalaciju.

Za otključan bootloader
Slim Bean 4.0 The Ultimate Jelly Bean Experience
Installation Instructions:
1. Download Slim Bean 4.0 and gapps From Downloads and put in SD card
2. Flash Fusion 4.5 kernel using fastboot [ link in downloads ] (naši i flešuj Fusion 5.5)
3. boot into cwm
4. wipe factory reset
5. wipe cache
6. go advanced - wipe dalvik cache
7. go mounts and storage
8. format /system
9. flash slim bean 4.0 and gapps
10. flash root fix from downloads
11. reboot
Prekjuče sam odlučio da probam jedan 4.2.2 ROM i djeluje mi da bolje, fluidnije i stabilnije radi od gore pomenutog
SJB X 4.5
Princip je isti kao i gore: prebaciš sve potrebne fajlove na sd karticu, flešuješ sa Flash Tool-om kernel (boot.img) koji se nalazi u zip fajlu u kom je smješten ROM, uđeš u CWM i obrišeš i formatiraš cache, dalvik cache, system i onda instaliraš ROM i google apps (gapps). Restartuješ i to je to.
Jedina stvar koja mi nedostaje je FM radio ali to je žrtva koja se mora podnijete
Ako nešto nije jasno viči
Slim Bean 4.0 The Ultimate Jelly Bean Experience
Installation Instructions:
1. Download Slim Bean 4.0 and gapps From Downloads and put in SD card
2. Flash Fusion 4.5 kernel using fastboot [ link in downloads ] (naši i flešuj Fusion 5.5)
3. boot into cwm
4. wipe factory reset
5. wipe cache
6. go advanced - wipe dalvik cache
7. go mounts and storage
8. format /system
9. flash slim bean 4.0 and gapps
10. flash root fix from downloads
11. reboot
Prekjuče sam odlučio da probam jedan 4.2.2 ROM i djeluje mi da bolje, fluidnije i stabilnije radi od gore pomenutog
SJB X 4.5
Princip je isti kao i gore: prebaciš sve potrebne fajlove na sd karticu, flešuješ sa Flash Tool-om kernel (boot.img) koji se nalazi u zip fajlu u kom je smješten ROM, uđeš u CWM i obrišeš i formatiraš cache, dalvik cache, system i onda instaliraš ROM i google apps (gapps). Restartuješ i to je to.
Jedina stvar koja mi nedostaje je FM radio ali to je žrtva koja se mora podnijete

Ako nešto nije jasno viči

hvala ti u svakom slucaju,ali puno toga nije jasno,jer ja to nikada nisam radio,pa su mi skroz nejasni termini.
nigde ne mogu da nadjem neko detaljno uputstvo ,prostim narodskim jezikom objasnjeno. 

-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 14. Feb 2014. 17:58
- :: Samsung galaxy s 3
- :: iphone 4s
Vlasnik sam Xperia arc s
Telefon ne preporucujem,ima jako mali RAM,i telefon puno koci,ima dobru kameru i veliki ekran ali aplikacije stalno pucaju i igrice koce,ja se prebacujem na ios(iphone 4s ili 5) bas zato sto je android nestabilan.

Telefon ne preporucujem,ima jako mali RAM,i telefon puno koci,ima dobru kameru i veliki ekran ali aplikacije stalno pucaju i igrice koce,ja se prebacujem na ios(iphone 4s ili 5) bas zato sto je android nestabilan.
Znas kako, android je postao dobar tek sa 4.1 verzijom, tako da...
Android sa 4.1 ili noviji + giga rama = ne moz da omane. Jos ako je neki cist, google, vanila rom...telefon leti.

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
veljkko za ono vreme on je bio odličan i u to isto vreme niko nije imao više rama do pojave s2.
404 je zadnji sw za njega i koliko se sećam on je baš jeo ram tako da ...razumem te ali ...
404 je zadnji sw za njega i koliko se sećam on je baš jeo ram tako da ...razumem te ali ...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 14. Feb 2014. 17:58
- :: Samsung galaxy s 3
- :: iphone 4s
nema dileme uzimam 4s,razmisljam mozda uzmem s3,telefon leti,ali sada ce 24.februara da predtave galaxy s5 a od aprila krece prodaja s5ice,tako da ce s3ci da padne cena jos dosta a i s3 se brzo polomi. 4s za sada pa kad padne cena iphone 5ici uzimam to i zbogom android 

Danas svratio u Sony centar u Ušću pa kao malo dijete ne znam šta prije da čačkam da li Z1, Ultru, Z tablet, slušalice, gadžee... a oči se cakle kao u groznici. Ma Sony je Sony. Kakav Apple kakav Samsung?
Pljuc.
Pljuc.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Hehehe nidzo dobar si
isto bi se i meni desilo
sony jednostavno ima poseban smek
Sorry za off.

Sorry za off.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Takodje. Krenuo sam da balavim kad sam video Z ultra tamo.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ljudi z ultra nije ništa posebno
samo malo veći ekran malo jači hardver i još dosta toga

samo malo veći ekran malo jači hardver i još dosta toga

Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
U potpunosti se slažem sa vama, sony je sony... jednostavno nesto me vuce ka njima.. 

Vratio sam arc s na stari sistem, 2.3.4. Pre toga,na 4.0.4 sam koristio Greenify(bio je rootovan telefon) i sve je radilo kako treba. A sad na 2.3.4 kad hocu da skinem Greenify sa marketa,pise da nije podrzano. Ni apk fajl kad izguglujem i skinem,ne radi. Zna li neko neki slican program za hibernaciju,koji ce raditi na gingerbread-u?
Nisam znao da Greenify nece na starim softverima.

Ja sam instalirao ovaj Iced Bean 4.0. ubjedljivo najjači i najbrži ICS rom za arc s. Malo sam ga modifikovao. Veoma lagan nakon odexiranja samo 30MB memorije zauzima. Svima preporučujem. link za instalaciju, instrukcije i uputstva je http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2038239