SonyEricsson C905
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Ja sam citao da ima poprilicno glasan zvuk preko zvucnika, sta vise, da se cuje bas jako preko zvucnika, a jos + moze da mu se ubaci neki custom drajver za akustiku pa da se cuje bas bas glasno, mada je sasvim moguce da se malo slabije cuje od Nokie N95 8GB!luca napisao:ima slabiji zvuk u odnosu na N95 8GB
Za to stvarno nisam siguran!luca napisao:slabije hvata WI-FI

Mislim da se zadnja kamera koristi za video call, sto stvarno jeste neprakticno, ali ko jos koristi video call, ja sam ga koristio svega jednom do dva puta u zivotu!luca napisao:nema prednju kameru a ima video call

- McLaren F1
- Ex-Moderator
pa eto to su moji utisci... ima sve od onoga sto ja i mnogi koriste svakodnevno, wi-fi, muziku, radio, 2GB kartica ide uz njega ali generalno je slabiji od te nokije N95 8GB... slajd mu nije klimav, kamera odlicna, xenon radi svoj posao...
a, da... i baterija mu traje najvise dva dana dok na nokiji mi je trajala 4...

Main disadvantages:
Display is relatively small for a high-end device
Video recording limited to QVGA resolution at 30fps
No front facing video call camera
No office document viewer
Rigid D-pad with dodgy press feedback
Sliding lens cover of questionable durability
Exposed connectivity port
Fiddly battery cover
Display is relatively small for a high-end device
Video recording limited to QVGA resolution at 30fps
No front facing video call camera
No office document viewer
Rigid D-pad with dodgy press feedback
Sliding lens cover of questionable durability
Exposed connectivity port
Fiddly battery cover
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
A da baterija traje slabije nego naNokiji n95 8gb To bas nisam siguran. A jos manje da na n95 baterija traje 4dana hmm... moza sa gasenjem preko noci. A neznam za prednju kameru, mozda koriste kakva ogledala pa da od zadnje kamere vidis sebe naprijed ahahah 

Moji mobovi: >> 1.nokia 3310, 2.Siemens MC60, 3.SE k700i, 4.SE W800i, 5.SE k800i, 6.SE k850 Now
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- U pravu si nisam ni znao tek prekuceMcLaren F1 napisao:sale987, kao sto sam ti malo pre napisao u drugom thread-u, modovanje K850 je moguce vec skoro mesec dana, a mislim (nisam siguran, moracu da proverim) da je sa istim programom (A2 uploader) moguce modovanje i C905, odnosno menjanje FS-a (ubacivanje raznih drajvera, layout-ova...)!

- A i lijepo je sto su opet ubacili kao u k800 da po noci fokusira crvenom bojom, a ne led diodom kao na k850(moze neko pomislit da si ga vec slikao)

WOW ko bi rekao vec si izbacili novi firmware za c905: New firmware for C905, at least for Sim Free UK handsets (Western Europe).
Now on R1BA042 and R6A018 (R1BA038 before)
Seems to have fixed the camera crashing when using any scene mode other than Auto,
Poslednja izmena od sale987 u Sub, 06. Dec 2008. 06:08, izmenjeno 1 put ukupno.
Moji mobovi: >> 1.nokia 3310, 2.Siemens MC60, 3.SE k700i, 4.SE W800i, 5.SE k800i, 6.SE k850 Now