Vlada Zem, nije sigurno cist S60v5 "nasminkan" sa SE UI-em, vec je potpuno nova platforma bazirana na nekim vec postojecim!Vlada Zem napisao: Ne verujem da takav OS postoji, pre će biti čist s60v5 (SE "ušminkan")...
U pravu si, Idou nije vise samo glasina, ali nije ni zvanicno predstavljen, sto znaci da je on i dalje samo prototip podlozan raznim software-skim i hardware-skim promenama!Vlada Zem napisao:Btw, Idou nije samo "glasina", red bi bilo otvoriti posebnu temu, zaslužuje, 'ajmo eSEovci![]()
nije nova platforma... za sada je to to... symbian fondacija će im ubuduće davati sf ali za sada je to cist s60v5 + modifikacije od se... al je mnogo daleko od doradjenog... zato su pokazivali samo odredjene funkcije...McLaren F1 napisao:
Vlada Zem, nije sigurno cist S60v5 "nasminkan" sa SE UI-em, vec je potpuno nova platforma bazirana na nekim vec postojecim!.
Tako je... dok se ne predstavi tel kao zvaničan, a to neće skoro, diskutujte u ovoj temi...McLaren F1 napisao: A i dalje se ne zna "puna" specifikacija telefona, tako da mislim da ipak treba sacekati zvanicno predstavljanje od strane SE-a, pa tek onda otvoriti novu temu!![]()
Ovo je samo moje skromno misljenje!![]()
What is JavaFX Mobile?
On mobile phones, JavaFX runs directly on Java™ ME. According Sun Microsystems' press release, the Java platform is available on more than 2.6 billion mobile phones and is supported by 6.5 million software developers, making it one of the strongest mobile platforms in the industry.
Built on top of a consistent Java ME platform implementation, JavaFX Mobile allows you to create immersive mobile content, while leveraging existing investment in the Java platform. Developers can use JavaFX Mobile to easily extend current Java ME mobile applications, games and solutions.