Crni i zeleni Z5 su prelepi pa cak ni ova pink kombinacija nije losa,ali dobro,ipak nije to to.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Лудило како сте цинични. Реците човеку јели по вама то добра замјена или не. Одговорите му шта вас пита.Nole025, ја мислим да је то одлична замјена. Телефон који је коришћен пола минута више није нов него полован па био то и S6 Edge. Пошто ја не волим самсунгове телефоне мислим да си урадио праву ствар Z5 је тренутно најбољи Sony на свијету и млађи је модел од овог првог срећан телефон.
Baraba.. ja se slabo razumem u telefone, do sada mi se ni jedan nije svideo ni iphone ni samsungovi, pa sam presao na sony, cisto sam vas pitao za misljenje, zajebancija nije majke mi moje...
Ovaj lik zajebava kolioko se meni cini...
Sugestija za moderatore da se ne tolerisu ovakvi postovi.
Nego nema nam Venoma,da nam pise utiske o Z5,izgubio se nacisto...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.