Ne ljutim se uopste
Sto se tice cruiser, ne znam... mozda ima samo ja ne znam gde (nigde nisam rekao da nema)
Sto se tice igrica, necu to da uradim... kao sto sam rekao ne zelim da ucestvujem u pirateriji, kako i na ostalim forumima tako i ovde
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Ok hvala. E da je vise takvih kao ti!
E i da li znas neku radnju osim u delta city koja prodaje dosta opreme za se telefone jer zelim da kupim mps 60 zvucnike pa mislim da mi ne uvale.
Prekoputa grcke pijace, ima jedna robna kuca tehnicke robe, mislim da se zove Tehnomax ili nesto jako slicno, kraj pored autoputa. Tamo sam video dosta opreme bas za SE.
Pa ne znam, video sam da je telenor krenuo da prodaje dosta opreme za telefone, nisam imao prilike da vidim.Planiram da otvorim temu u kaficu da vidim da li je neko bio i da mi da info da li prodaju hpm70 sluske
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
rixxon, Hvala za ovo!
Ubacih ga, ne da vristi Peter, nego dere
Veceras ce da padne i novi cameradriver, samo da proucim koji je bolji za odredjene situacije, ali kontam da ce biti genus 6.0
Bekra, nema na čemu, ako ti nije teško, na isti link gore možeš da upload-uješ (u folder UPLOAD) camdrivere koje imaš (ja ih se baš nešto nism naskidao, a genusa nemam).
Znam da ima elfova, nego me zanima sta koji radi. Jer mlance je postavio za download elfove, ali nemam pojma sta koji radiu fonu. Software je r8bf003.
Otvorim folder i u njemu je samo elf bez opiza, a tesko da iz naziva ekfa mogu da zakljucim sta on radi u istom. Makar neki screenshot da se postavi bilo bi super
Znam ali to obicno ne ide uz elf jer sam ja skinuo brdo elfova sa nekog ruskog sajta kojeg se ni nesecam vise i nije bilo slika.Progaj na googleu da nadjes neki sajt pa mozda bude i objasnjenje i slika.
Milance zar je jedini nacin flesovanja cid49 brown fona servis.Da li ja mogu da kupim boks posto sam u servisu pitao i oni samo fabricki firmware ubacuju i nece od w800 pa ako ima negde da se kupi reci plz.
e ljudi treba mi pomoc oko menjanja imena fona...pratio sam neki tutorial koji kaze da kopiram nesto u notepad stavim ime fona koje hocu sacuvam pod default_upgrade.xml ili custom_upgrade.xml i ubacim u tpa/preset/default(ili custom zavisi) (nisam bas siguran da je ova putanja ali tako nesto) i kada ubacim preko xs++ ne promeni se nista...pa ako neko zna kako ili u cemu je problem bio bih zahvalan da me obavesti
Now that you've arrived,Please stay a while,And I promise I won't keep you long,I'll keep you forever!!!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.