Flashovanje Sony Ericsson telefona
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- McLaren F1
- Ex-Moderator

- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Slobodan_NS, GDFS se obicno nikada ne daje jer izmedju ostalog sadrzi neke poverljive (privatne) stvari, kao sto je npr. IMEI br.,lock codes...
A da ne pricamo o drugim stvarima kao sto su muzika, slike, SMS-ovi, kalendar..., koji su takodje sastavni deo GDFS-a, i koji se najverovatnije tu nalaze kada se radio backup!

A da ne pricamo o drugim stvarima kao sto su muzika, slike, SMS-ovi, kalendar..., koji su takodje sastavni deo GDFS-a, i koji se najverovatnije tu nalaze kada se radio backup!
Nije lepo da se raspravljaš !Slobodan_NS napisao:nego ciji je?
Fantom31, vidi se da ti je stalo do toga da vratiš GDFS, ali da si lepo uradio backup, ne bi bilo problema i najverovatnije ti treba GDFS koji ima sve što si imao u telefonu. BTW da li si uspeo da konektuješ telefon ?
Poslednja izmena od djolex u Čet, 15. Jan 2009. 21:45, izmenjeno 1 put ukupno.
Nokia Lumia 630
jesam uspeo da ga konektujem ali da ga ozivi nisam, probao sam da ubacujem razne GDFS-ove i nista, ja u telefonu nisam imao ni jedan svoj fajl kada sam ubacio drugi GDFS sto znaci da mozda ako izbrisem sve sa nekog drugog k800 i napravim GDFS mozda ce hteti da tadi
. Ako nista ne budem nasao nosim ga u servis, mada to nije moj telefon vec drugov.

- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Slobodan_NS, nije bitno...
Sa mnom je zavrsio i bilo mi je lepo sto sam ga posedovao godinu ipo, ispucao preko 10 000 slika, sad je vreme za nesto novo
Fantom31, evo jedan gdfs pa probaj...
http://rapidshare.com/files/183685620/K800I_GDFS.zip
Sa mnom je zavrsio i bilo mi je lepo sto sam ga posedovao godinu ipo, ispucao preko 10 000 slika, sad je vreme za nesto novo
Fantom31, evo jedan gdfs pa probaj...
http://rapidshare.com/files/183685620/K800I_GDFS.zip
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- McLaren F1
- Ex-Moderator

Biću slobodan da stavim primedbu da se muzika, slike i SMS-ovi NE NALAZE u GDFS sekciji (već u FS).McLaren F1 napisao: ... A da ne pricamo o drugim stvarima kao sto su muzika, slike, SMS-ovi, ...
Elem, kada smo kod reparacije GDFS-a, to je vrlo osetljiva rabota. Ubaciti TUĐ GDFS u telefon znači UBITI GA doslovno.
Fantom31:
Ako si sačuvao svoj originalni GDFS, onda još možeš da se nadaš da ćeš ga ubaciti preko SETool-a.
Ako nemaš originalni GDFS - nosi telefon u servis, nema druge.
Varijanta ubacivanja nekog "generičkog" GDFS-a (koji možeš naći na netu) pali samo ako si prethodno iščitao i sačuvao nekoliko kritičnih varijabli iz svog GDFS-a (a i to pali sa izvesnom verovatnoćom i potencijalnim problemima u radu telefona).
Pokušaću da nađem Laser-ov tutorijal o tome pa ću postovati link.
Do tada - GoodLuck!
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
- Miodrag N73
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26
- Nikola031
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
Da li se SE K800i moze flesovati u K810 R8BA024 sa sledecim FS-om, MAIN-om, i CUSTOM-om:
K810_R8BA024_FS_S_E_EUROPE_RED53
K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_RED53
HB1-06_Gen_CDA102568_3_R9A_GENERIC_S_E_EUROPE?
Unapred se zahvaljujem svima koji odgovore na ovo pitanje.
K810_R8BA024_FS_S_E_EUROPE_RED53
K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_RED53
HB1-06_Gen_CDA102568_3_R9A_GENERIC_S_E_EUROPE?
Unapred se zahvaljujem svima koji odgovore na ovo pitanje.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
- McLaren F1
- Ex-Moderator

- Nikola031
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
McLaren F1, hvala na odgovoru, sada trenutno nemam K800, ali treba da ga kupim u narednih nekoliko dana, pa pretpostavljam da ce imati CID 53.
Izvini ako te smaram, ali moram da te pitam jos nesto:da li se jos uvek proizvodi K800?
Jos jednom ti hvala na odgovoru na prethodno pitanje.
Pozdrav!
Izvini ako te smaram, ali moram da te pitam jos nesto:da li se jos uvek proizvodi K800?
Jos jednom ti hvala na odgovoru na prethodno pitanje.
Pozdrav!
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
- McLaren F1
- Ex-Moderator

zakljucao mi se k800, i nece ni jednu karticu da prihvati!!!Telefon je sa vodafona,i radio normalno,dok me nije neko pozvao na fixni da me pita zasto nisam dostupan! Na display-u mi pise insert corect sim card,jel postoji neka varijanta da to sam resim sa xs++?posto samo njega znam da koristim...ja sam na 064 mrezi,i fon mi je zesce potreban zbog posla.Kako da to resim?I puno hvala!