ok izvinjavam se.sad cu da pogledam a odakle da ga skinem.skinuo sam verziju 3.1 au temi fleshovanje k800i verzija xs++ je 1.68.OTP cid je 51 a EROM cid je 53.Znaci necu moci da ga flashujem jek tako
ok e kupio sam novu karticu telenor i ne mogu da verujem da radi nista od onog gore navedenog se ne pojavljuje.Hvala puno jos jedanput se izvinjavam zbog psovki jer sam bio puko.pozdrav sve najbolje
Cudno
Nista, tu smo da pomognemo
Nema potrebe da se meni izvinjavas, ja sam ti to iz najbolje namere rekao jer stoji u pravilima foruma da to nije dozvoljeno.
Pozdrav
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Ljudi,sad sam gledao poredjenje nekih fotki sa k800 i k810 i ove sa k800 ispadoshe bolje.Da li je to moguce,da k810 kao noviji telefon ima loshije fotografije?Planirao sam da ga kupim,ali me to buni.Ili je to vec sad ispravljeno sa novim softverom?Unapred hvala.
ja imam k810 a imao sam i k800 ima razlike u slikama.meni su nekako bolje slike na k800.k810 vuce malo na plavkasto,ali zato mozes org.kamera drajver od k800 da ubacis u k810 i imaces k800.
Znachi shta rekoste,one slike sa testa su verovatno posledica camdrivera,a sad je valjda ubachen novi firmware u k810 pa je to ispravljeno?Pravo da vam kazem,smara me da kupim novi telefon i odmah neshto da budzim i da se drndam.
Jedan od najkorisnijih patcheva Koristim ga od kako je izasao i stvarno mi je najbolji...
Jedini problem je kad je tu animirana pozadina treba jedno 3-4 sekunde da udje u plejer ali dobro...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Moram da ponovim pitanje, ali ovoga puta ovde, a ne u temi Servisiranje, jer nisam dobio odgovor a sad mi je stvarno postalo HITNO jer mi je dzojstik u 2 pravca totalno otkazao: Koliko kosta ciscenje (ili menjanje) dzojstika na K800i, koliko vremenski traje, i da li ta intervencija ulazi u garanciju? Molim za brz odgovor, stvarno mi je frka, poludecu. Hvala
Ibrahim Gueye, mislim da je zamena dzojstika oko 800 din,traje max 2 sata i ne verujem da ta popravka ulazi u garanciju.....tako da slobodno mozes da ga nosis u najblizi servis!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.