K800i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

ddcww, mozes da flashujes i ubacis camdriver/acoustic sa far+jdflasher...

http://www.4shared.com/file/46830641/a7 ... nager.html
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Ups, skroz sam zaboravio na JDFlasher, moja greska, sorry! :oops: :wink:

pietro
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 25. Feb 2008. 18:43

Post od pietro »

Ljudi,jedno pitanje - izvinjavam se ako je vec neko pitao isto,ja nisam uspeo da nadjem.Nakon master reseta nestali su tonovi,slike,Photo mate ,demo tour,i jos nesto.Srecom,te fajlove sam vec imao u kompu pa sam ih posle vratio u phone memory,ali kako sam picajzla,nervira me sto se sada vide a pre master reseta su bili skriveni. :o takodje,precica za demo tour sada ne radi sto me izuzetno nervira.Sad bih hteo da nekako pristupim skrivenim fajlovima ali ne znam kako i tamo da vratim ovo.Koliko sam uspeo da shvatim,mislim da meni flashovanje nije neophodno,pa molim znalce (osobito MilancetaBGD) za pomoc.

Dodatna pitanja:

1.Gde skinuti Photo Mate 107?
2.Kako otkljucati igrice u mobu (srecom,reset ih nije izbrisao)

Verzija softvera je ova:CXC1250210
R8BF003
080130

Pomagajte.Hvala,hvala i jos jednom hvala.

PS:nadjoh Photo Mate,u stvari ceo folder "K800 default Java" al i dalje ne znam kojim programom da pristupim sistemskim/skrivenim fajlovima.Jedna li je muka :blinky: ...
Poslednja izmena od pietro u Ned, 06. Jul 2008. 06:06, izmenjeno 1 put ukupno.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

pietro, mislim da demo tour moras vratit na memoriju telefona,ne na karticu.....
:D :D :D
D500&E71

ddcww
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Jan 2006. 16:23

Post od ddcww »

MilančeBGD
Kako druže? Ili sam ja retardiran ili....kako?

Uspio sam, hvala. Nego ima li neki driver za kameru koji radi snimke veće rezolucije, npr. VGA (640*480)?

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Koristi opciju "Izmeni" Sledeći put brisanje bez upozorenja!
Freethinkers Are Dangerous!!!

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

ddcww, ne postoji takav driver, jer je to stvar hardware-a, a ne software-a! :wink:
Postoji neki driver (nisam siguran kako se zove), koji malo uvecava fps, al ne verujem da ti to nesto drasticno popravlja kvalitet video snimka! :roll:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

pietro, da ti lepo flashujes telefon i lepo ces imati sve kao i pre :)

Slobodan_NS
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 20:48

Post od Slobodan_NS »

za sta sluze display drajveri? i gde mogu da skinem ovu bateriju http://topse.ru/files/file7046.html

??????

svetionicar
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 14. Jul 2008. 18:26

Post od svetionicar »

Imam vec neko vreme k800i i uglavnom sam vrlo zadovoljan ovim aparatom. ono sto mi jako smeta je to sto po instaliranju poslednjeg sw (R8BF003), automatsko ubacivanje datuma na snimljenu fotografiju dovodi do nenormalno sporog odziva aparata, vise od 20 sekundi moram da cekam dok dobijem mogucnost da snimim novu fotku. takodje, slova i brojevi automatskog datuma na fotki su neke odvratne crvene boje (bljak!).

Da li postoji neki pach ili caka za resavanje ovog problema? da li ce eventualna promena drajvera za kameru resiti ovaj problem ( i koji drajver preporucujete)?

Sve u svemu, zeleo bih da stavim nasiroko hvaljene accoustic drajvere i neke bolje drajvere za kameru (ponekad bas dosta secka pri pomeranju kamere, makar i najsporijem, znaci treba mi vise fps), kao i da uklonim vodafone znak i njegove menije koji se pojavljuju. Da li cu moci da to uradim sa ovim aparatom koji ima OTP CID 51, EROM CID 53, RED, firmware ver. R8BF003. Na forumu je dato detaljno objasnjenje za rad kroz xs++, ali se ovde pominje da se sa ovim CID-om moze raditi samo kroz JDFlasher. Da li nekog ne mrzi da da neka osnovna uputstva za rad kroz ovaj program i preporuci neke od drajvera koji ce raditi sa ovom varijantom CID-a (i svega ostalog) :oops:

Hvala unapred :wink: :) :D

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Slobodan_NS, sluze za displej... Vec sam kacio negde tu bateriju, sad nemam pri ruci ali ako naletim ostavicu link.

svetionicar, to je bilo i pre tako da to nije nista novo, i na starijem softveru i to na prvom isto se toliko ceka osim sto je datum bio zelene boje.Uzmi pa iskljuci u podesavanjima kamere...
Stavi extreme acoustic i camdriver sa 35fps mozes ga naci na linku u mom profilu, sto se tice vodafona flashuj telefon to sam dao link kako se radi preko jdflashera.
Mene i mrzi da uradim tutorijal, a i nemam cid53 telefon koji bi mi sluzio za tako nesto tako da od mene neces videti tutor(osim ako ne dobijem neki cid53) :roll:

svetionicar
Novajlija
Novajlija

Post od svetionicar »

Milance, definitino na ranijem sw se nije desavalo ovoliko cekanje na novu fotku, radio je "normalno". a koliko mogu da vidim i na stranim forumima se korisnici zale na ovaj bag u novom sw.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Imao sam prvi softver koji je bio na k800i i cekanje je bilo potpuno isto... Uglavnom ja ne koristim doticnu funkciju prvenstveno jer je taj proces dosta dug i uzima mnogo vremena, a i ovaj crveni font me nervira :roll:

svetionicar
Novajlija
Novajlija

Post od svetionicar »

Ne znam koju verziju sw sam imao pre ove, ali slova i brojke su bili zelene boje i cekao sam mozda sekundu ili dve na novi snimak. ponekad su mi vrlo bitni datumi na fotkama, tako da me ovo novo stanje s ovim nenormalno dugim cekanjem stvarno izludjuje :disgust: :x :x

pogresno sam razumeo jednu od tvojih prethodnih poruka, sad sam nasao lepljivu temu o pachovanju jdflasherom, tnx. a za acoustic drajver verovatno moram da malo progooglam.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Acoustic drajver ima okacen na prvoj strani i to nekoliko... :roll:

Slobodan_NS
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Slobodan_NS »

e milance okaci mi link za tu bateriju nemogu nikako da je nadjem a jako mi se svidja! jel moze???

bygynon
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Okt 2007. 06:13

Post od bygynon »

Jel moze nekako da se namesti za koliko sekundi da se upali screen saver (od trenutka kada se vrati na "stand by screen") i koliko da traje dok se ne zacrni ekran?

svetionicar
Novajlija
Novajlija

Post od svetionicar »

Koliko sam mogao do sad da primetim, screensaver je jedna od najbesmislenijih opcija ovog aparata - koja svrha od njega kad se posle 20-tak sekundi ceo ekran zatamni? A i to expressno odlazenje u stan by me nervira :?

Slobodan_NS
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Slobodan_NS »

milance nabavio sam bateriju samo mi treba signal !!!!?????????? :oops:

kovac
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Mar 2007. 21:44

Post od kovac »

milance jwddno pitanje kad flashujem jel mogu da koristim obican usb kabl ili moram DCU60 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pa obican je dcu60, ne razumem ovakva pitanja, da prvo vidis i informises se koji je obican usb i koji ide uz svaki SE telefon pa tek onda lupis glupost :wink:

Odgovori