Problem oko povezivanja sa USB-om SE k310i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
dusan2510
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 10. Apr 2007. 23:49

Problem oko povezivanja sa USB-om SE k310i

Post od dusan2510 »

Pozdrav,
Sve pohvale za odnos cena/kvalitet!!!
Kupio sam juce SE k310i (10.april) i dobio sam i kabl i cd uz njega i instalirao sam aplikacije sa CD-a i sve radi OK samo kada hocu da predjem u rezim za File Transfer telefon se restartuje (sto i treba da uradi) ali mi se i komp restartuje :( Da li tako treba ili imam neki problem oko povezivanja sa komp-om (preko USB-a). Nemam IC tako da taj nacin nisam isprobao. Problem je taj sto je na racunaru instaliran server pa nije zgodno restartovati komp svaki put kad hocu da menjam sadrzaj telefona. Hvala unapred

Puzzler
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 08. Apr 2007. 14:12

Post od Puzzler »

Ne znam, i ja imam taj telefon i nisam dobila cd i kabal, pa moram sama da ih kupim.Kada kupim i spojim komp i telefon rećiću ti, OK?
Koliko si ti platio telefon, ako sme da se zna i gde si ga kupio?

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46

Post od Angel_Of_Darkness »

Mislim da ne treba da dodje kabal i cd, al' nebitno.....
Što se tiče resetovanja kompa, nisi dobro instalirao PC Suite, uninstaliraj ga, za file transfer ti ne treba PC Suite.... Ako ti treba PC suite samo ga reinstaliraj!
I Bog je Srbin...

dusan2510
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 10. Apr 2007. 23:49

Post od dusan2510 »

@Puzzler
Kupio sam ga u Nisu u podzemnom prolazu za 90e (zaboravih kako se zove radnja)i dobio sam sve gore navedeno (a i treba sve to da ide u kompletu) + 6 meseci garancije (sto me je malo zbunilo) jer svi proizvodi bi trebali dolaziti sa garancijom od >1g

@Angel_Of_Darkness
Mislim da mi je WinXP(SP2) "puko" i da cu morati da ga reinstaliram. Kod prijatelja na istom OS-u radi bez restartovanja PC-a i to na USB 1.1 (ja imam 2.0) tako da je definitivno do mog kompa. Pozz

Odgovori