trebala bi mi pomoc oko softwareupdate-a za w850i.
skinuo sam sa oficijalnog sajta Sony Ericssona updater, i ono resetuje mi se komp svaki put kad ucitava prog, ovaj mob je skidan sa o2 mreze, i dal mogu ja uopste da odradim software bez flashovanja?unapred hvala
Bahamut pa instaliraj flash player i mora da ti otvori SEUS bagi ja se bih petljao sa tim cim je fon skinut sa mreze..moze da se desi da se ponovo zakljuca preporucujem flash
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
aj da ne otvaram novu temu...kako da namestim da mi kontakt ostane isti a ne da prezime i ime zamene mesta? npr. unesem maja zemun a on mi automatski "prepravi" u zemun,maja... i kad namestim da mi sortira prvo po "first name" ili "last name" uvek mi isto ispadne...pozz
Ispadne ti isto zato sto si verovatno to "maja zemun" sve pisao pod kolonom "ime"!
Npr. da si napisao u ime "maja" a u prezime "zemun" onda bi moglo!
Ako si tako radio kao sto mislim onda ne postoji nacin da okrenes strane vec ces morati da ih menjas "rucno"!
Valjda si me shvatio!
ljudi ako kupujete SE W850i nemojte da se zavarate za ono shto pishe da koshta 210 € jer sam bio tamo i to je servis i tamo nisu originalni telefoni!!!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.