e ljudi izvinjavam se ako je ovo repost, ali nisam video slicno pitanje/zahtev, pa se odlucih da napravim nov topik.
naime drugar je kupio w810, samo sto nije dobio o original pakovanju, tako da mu fali jedan deo opreme - tj cd sa driverima za povezivanje sa racunarom.
mogu li da vas da mi ostavite link za dl ovog softvera, cenio bih to veoma.
hvala u napred
driveri za povezivanje w810i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Al zar mu nije lakse da ih skine sa neta!
Kad ubaci kabl u komp i u telefon trebalo bi da komp prijavi novi uredjaj kome nisu instalirani drajveri i da ponudi opciju da ih skine sa interneta,tad kliknes ok i drajveri su ti instalirani u roku od 15 sek.!
PS:Internet konekcija mora da je ukljucena,logicno!

Kad ubaci kabl u komp i u telefon trebalo bi da komp prijavi novi uredjaj kome nisu instalirani drajveri i da ponudi opciju da ih skine sa interneta,tad kliknes ok i drajveri su ti instalirani u roku od 15 sek.!

PS:Internet konekcija mora da je ukljucena,logicno!

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
za vistu uglavnom vazi McLarenova izjava inace ta opcija na XP'u zna dosta da zeza...nikad nisam uspeo da skinem NIJEDAN drajver sa neta na taj nacin na XP'u
inace baci pogled ovde ukoliko ti je bilo tesko da odes na SE sajtu i skines suite 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
hmm
moracu to da procackam inace nije mi ta opcija nesto lepo radila...sad sam na visti ali probacu cim stignem 
edit: probao na lapu da prikljucim fon,izbaci win find new hw bla,bla e sad pita dali da potrazi drajver sa neta,idem na ok i nista se ne desi tj on ni ne pokusava da potrazi na netu iako je net konekcija otvorena normalno nego uvek izabcuje klasika gde da trazi drajver...na disku ili drugoj lokaciji..nikako nisam uspeo ovo da pokrenem na XP'u dok na visti ova opcija savrseno radi...verovatno ima neka fora za koju ne znam tako da...???

edit: probao na lapu da prikljucim fon,izbaci win find new hw bla,bla e sad pita dali da potrazi drajver sa neta,idem na ok i nista se ne desi tj on ni ne pokusava da potrazi na netu iako je net konekcija otvorena normalno nego uvek izabcuje klasika gde da trazi drajver...na disku ili drugoj lokaciji..nikako nisam uspeo ovo da pokrenem na XP'u dok na visti ova opcija savrseno radi...verovatno ima neka fora za koju ne znam tako da...???
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3