imam problem na ova dva navedena tel. kada zvoni sms ton nikako (od skoro) ne zvoni do kraja melodije vec samo jedan dio. vec sam probao master reset.
kako da to rijesim??
edinko, ne znam kakav je problem u pitanju da li si probao sa nekom drugo m melodijom?Da li se javlja isti problem sa default melodijama?Ako se i tad javlja moras da promenis softver jer postoji verovatno neki bug ali je tesko da na oba moba ne moze do kraja...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
pa ne znam onda sta da ti kazem znam da je duzina za sms 15 sekundi i da treba da svira bilo koju melodiju do kraja a to je mozda do softvera najverovatnije a to se resava flesovanjem softvera....
sms traje 10 sec (ispraviteme ako gresim ali na k750 ijos par SE telefona je tako) i ne secam se da je ikada bilo da puna melodija odsvira.. necu reci da lazes ali mislim da je kod svih 10 sec
Jeste u pravu si napalm death, sms melodija traje 10 sek (ne bitno da li si stavio celu pesmu),cak je tako bilo i kod w810 (imao sam ga)....
a inace da se zna,to ogranicenje je uvedeno kod k700 koji je prvi imao kod se izmenjlive sms melodije....
Ako ti je edinko, jako bitno da ti za sms odzvoni cela melodija uzmi motorolu mpx200/220
pre ce biti da je bio neki bug ako ti je ranije sviralo punu pesmu na sms a sad nece jer je kao sto su rekli standard 10-15 sek za sms i nista vise od toga.nikakav flash,update,reset nece to izmeniti
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
fain2daniel, kako flash to nece izmeniti ja bas mislim da hoce ako je bug do softvera i ako se skroz promeni na noviji gde taj bug ne postoji svirace mu tih 10tak sekundi jel tako?..napalm death, loki13, hvala na ispravci nije 15 nego 10 sekundi
nisam se dobro izrazio a ni ti skontao...on ima bug ali suprotno od onoga sto on zeli tako da ako on misli da ce flashovanjem ili preko SEUS'a dobiti produzetak cele pesme za sms NE MOZE!...mada nije nemoguce,mozda kazem MOZDA ima na netu da se nadje modifikovani sw sa tom ispravkom koji ce se flesovati sa svima dobro poznatim programom i ...
fain2daniel, mislim da ima neki patch kao onaj sto ima za zakljucavanje komplet menija tako mozda ima i za celu pesmu na sms.. hmmm.. mozda je on i imao taj patch pa mu sam malo sw otisao pa tako i sviruckanje
kazem, nisam cuo ali mozda je negde neko napravio i izveo nesto slicno
fain2daniel, aha kapiram ja sam pogresno razumeo da to nece uspeti sa tim ali on kaze da mu i default poruke tj sms zvono ne svira do kraja e to mi nije jasno kako...ako default click ili od ponudjenih pet ne moze do kraja da odsvira?mada nije ni bitno a patch za to nisam nasao na netu dok sam koristio k750 i w800 ima za zvuk ali nije to to..
koliko se ja secam na ponudjenih 5 izbora za sms tone samo je JEDNA opcija da se izmeni tj doda ton iz interne memorije,kartice mp3 i sl. dok su ovi ostali defaultni tonovi kraci od 3 sek. tako da to nije nikako moglo da mu secne a da on to primeti! ispravite me ako gresim...uostalom javice se on da nam kaze
fain2daniel, za to si u ravu tih pet traju nekoliko sekundi a onu koju ubacis 10 to je vec receno nego kad sam ga ja par postova iznad pitao da li mu se isto desava sa default melodijama on kaze da se desava?a njega boli uvo nema ga a mi se ovde mucimo i nagadjamo sta bi moglo biti?!!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.