Pokušao sam flashovati K510i uz pomoć XS++ i fajlova:
K510_R4EA031_MAIN_GENERIC_RED49.mbn,
K510_R4EA031_FS_S_E_EUROPE_RED49.fbn, i customa
CLEO_DORIS_CDA102459_3_S_E_EUROPE.
Međutim, nakon flashovanja firmware-a i FS-a, kada treba da se izvrši ubacivanje customa, javlja
Activating loader... i u toj fazi stoji neograničeno dugo. Pokušaji nastavljanja samo customizovanja davali su iste rezultate, kao i ponovljeni postupak ucelo...
Kada upalim telefon javi mi:
Configuration error.Please contact your network operator or service centre.
Pretpostavljam da je do problema došlo zbog neodgovarajućeg customa.
K510_CDA102459_3_R3A_Generic_South_East_Europe, a ako nisam i problem je u samom Brute forcingu bi li mi neko mogao dati savete kako i kojim programom da customizujem telefon.
Unapred hvala!
K510i flash problem
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●

Nije bio problem do customa, već do XS++-a - naime, v.1.68 iako je uspešno radila na boljim telefonima,ima neke bugove koji ga onemogućavaju da uspešno customizuje k510i, a verovatno i još neki od modela - nisam jedini, napecao sam još slučajeva na jednom hrvatskom sajtu, koji ne bih da reklamiram, ali oni još nisu došli do rešenja

zdravo, Vlada88
da li bi mogao (hteo) da mi pomognes da nadjem fajlove za fleshovanje k510?
naime, moj cale ima Tmobile sw, pa ga to mnogo baguje
ne mogu po ceo dan da ga slusam kako ne razume sta fon hoce od njega
unapred hvala!
inace, provalio sam na forumima across Europa, da mnogi imaju problem na koji si se ti zalio (i resio)
da li bi mogao (hteo) da mi pomognes da nadjem fajlove za fleshovanje k510?
naime, moj cale ima Tmobile sw, pa ga to mnogo baguje

ne mogu po ceo dan da ga slusam kako ne razume sta fon hoce od njega

unapred hvala!
inace, provalio sam na forumima across Europa, da mnogi imaju problem na koji si se ti zalio (i resio)