W900 kupovina

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
evil_mystical
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 22:24

W900 kupovina

Post od evil_mystical »

e ljudi,neznam dal ovakav topic trebam postovati ovde,al se jako zurim pa nisam stigao da procitam pravilnik ...

hocu da kupim Se w900i u novom sadu,al niko ga nema! ... dal mi neko moze preporuciti neku radnju ?

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

evil_mystical, pa tesko da ces doticni model naci u radnji,posto ga je vreme bas pregazilo....
:cry: :cry: :cry:
Jedino sto bih ti mogao preporuciti jeste da pratis ovde na sajtu male oglase,pa mozda nesto i iskrsne...
Mada telefon kao telefon je stvarno extra,ali zato je i pomalo precenjen-prodaju ga za oko 150e (toliko kosta i ganc nov w81)
D500&E71

Sn1p3r
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 18:59

Post od Sn1p3r »

jao to je moja ljubav :oops: tel mi se oduvjek svidjao ali nikad nisam bio u prilici da ga kupim, nije bitno, now, polovan ali i must have :D ni ja brate ne mogu da naletim na njega, stvarno je rijedak 8)
HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Sn1p3r, kad ti budem rekao da zamena flet kabla kosta oko 120e sa montazom, mislim da ces jako lako preboleti tu neostvarenu ljubav.

evil_mystical, ne bih ti preporucio w900i polovan(a ni nov) jer on daje dobre rezultate samo na papiru, svaka cast za internu memoriju i onaj graficki cip koji "poboljsava" performanse, ali na w900 seckaju igre koje na k800 lete. Doduse w900 ima jako dobar video zapis, ali mator je i za te pare koliko kosta polovan moze se uzeti Nokia N91(polovna) koja ima 4gb hard disk i jako privlacnu metalnu masku(symbian necu ni da pominjem kolika je prednost) 8)
5130+Koss the plug....

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Masterokrata, potvrdjujem(naravno to si video kod mene :shock: :shock: ) istina je sve za w900 jeste jako dobar ali kad sam video(tj cuo) na mom bivsem w300 kvalitetniju i jacu reprodukciju mp3 sve mi je bilo jasno...,video zapis debela prednost ali moram priznati ne i tako dobre fotografije kao na K750 bez obzira sto je kobajagi ista kamera(modul)

A flat i mehanizam da ne spominjem...deru

Dakle da se manemo masne price...Ako je cena do 100e moze da prodje ali sve preko toga je smesno...ti ovima na oglasim pomeni samo da mozes da kupish w950 nov za te pare pa ce ima biti jasno...
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

evil_mystical
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 22:24

Post od evil_mystical »

@all : e ljudi hvala na odgovorima , ja sam bio nasao garija koji ima nov w900 i ziasta jes ok,al sam ga isprobao na dan i to sve i mogu da potvrdim ono za reprodukciju zvuka :( ... smor
Al sam sad seo na w800 :) i svidja mi se,+monoblok je,manji risik...
@masterokrata ,slazem se za n91 :) al imao n70,n73 i n80 i sva tri su bila sranje,nokia mi se uopste nesvidja ni malo! zato sam odlucio za SE ... tako da sam odlucio za W800,imal neko nesto da doda na to ?????

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

evil_mystical, pa bolje onda uzmi w810,ipak je on naslednik sa malo vecim ekrano,d-padom,senzorom osvetljenja,flash temama.........
Imao sam ga i mislim da je dosta bolji od w800....
D500&E71

Odgovori