UIQ Developer Fast Track Budapest 29-30 nov 2007

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
uroshzmaj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 15. Nov 2007. 21:16

UIQ Developer Fast Track Budapest 29-30 nov 2007

Post od uroshzmaj »

U Budimpeshti se 29. i 30. novembra 2007. odrzhava neka prezentacija UIQ3 na kojoj svaki uchesnik za 99 evra izmedju ostalog dobija i 1 UIQ3 telefon, SONY ERICSSON P1i ili Motorola MOTO Z8 !!!
trzhishna cena SE P1i je oko 330 evra shto cenu od 99evra chini veoma VEOMA jeftinom :)

sad pokushavam da se organizujem da odem u Budimpeshtu ali bice vrlo teshko zbog vize i ostalih problema..

Je l chuo neko vec za ovo?
Mozhda neko vec ide??

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

kako može da se ode tamo? ne bi bilo loše da se ode.ja sam za to .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 12:34
Kontakt:

Post od Dancsi »

Ja bih bas voleo da idem (i da kupim) tamo. Jedini problem je sto imam skolu :cry: :angry: :x
edit: platicu nekom iz ns-a pa da mi kupi jedan p1i :D ;)
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

previse je primamljivo da bi bilo istinito, ne verujem u to, ko bi jos delio takve telefone za 99 evra?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

kljun, je u pravu.. izgleda da je to cista navlakusa da se kupi nekakva karta koja kosta, lupam sad, 30e..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

tekt
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Okt 2007. 20:52
Kontakt:

Post od tekt »

trba uracunati i troskove puta i pitanje dali je to istina i dali ces sigurno uzeti mob,broj je sigurno ogranicen i nece svako ko dodje tamo imati priliku da ga kupi. :disgust:

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

To je navlakusa tipa one u metrou pre neki dan u Kragujevcu.Prodaju dvd za 1499 dinara masovno reklamiraju a imaju 10 komada.Ljudi hoce da izginu u redovima da bi kupili povoljno.(doslo hiljadu ljudi za 10 dvd i 10 televozora)
LG G2 Black,16GB

stefgi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 25. Sep 2007. 07:10

Post od stefgi »

Navlakusa vidi se iz aviona,ljudi narod smislio "Ni kod babe nema dzabe" Mada ako je i tacno fora je da prvih nekoliko kupi to i ko zna kakvi su telefoni

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa morash da budesh tamo 2 dana, koliko ce da te koshta smeshtaj?Morash da se registrujesh kod njih i to koshta 99e...

VErovatno kad ti daju taj telefon moracesh da kupish neke programe...

At the UIQ Developer Fast Track, you will receive an exclusive UIQ Starter kit containing everything you need to develop for UIQ 3. During the two days you will gain new technical knowledge and discover new business opportunities. Back at work, the UIQ Starter kit will get you started.

A free Motorola or Sony Ericsson UIQ 3 phone is included in each bag. Which phone is included in your kit? You will not know until you pick up your bag.

Day 1 – sessions, presentations and workshops

* Keynotes, listen to UIQ Technology, Motorola & Sony Ericsson.
* Technical and commercial tracks, for attendees to get a rounded view of the UIQ platform and build a business case.
* Advanced Tech session, learn more throught interactive workshops.
* In the evening, meet the speakers and the other attendees in an informal and fun setting for networking and lively discussions.

Day 2 – round tables and developer spotlight

* Starting off – get started with the tools and UIQ SDK.
* Developer Programs – understand how to engage with the various ecosystem programs and who does what.
* Developer Clinic – get help with your UIQ and Symbian OS coding issues.
* One-to-one – present your ideas and applications to key mobile industry players.

uroshzmaj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od uroshzmaj »

nije navlakusha, zashto bi bilo?
samo josh uvek ne znam da li BILO KO mozhe da se registruje i samim tim dobije fon
pre mesec dana je bilo u Bostonu i za 149 dolara si dobijao M600i ili neku Motorolu i lik je rekao da je dobio Motorolu al je menjao za M600i i eto
ne vidim zashto bi lagao i kako ovo ne bi bilo istinito kada lepo pishe na sajtu
i sve mozhesh da pozovesh, mejlujesh, proverish

A free Motorola or Sony Ericsson UIQ 3 phone is included in each bag.

pravite razliku izmedju Bostona, Budimpeshte i Kragujevca.

pa i ja imam shkolu pa shta

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Evo vam zvanichni sajt pa hoce nek istrazuje... click here 8)

Inache mislim da moze da se registruje ko hoce, samo treba da se uplati 99e preko interneta i to je to...

Order Summary

TICKET TYPE PRICE FEE QTY TOTAL
Budapest €99.00 €0.00 1 €99.00
€99.00

* Required Field
Ticket Buyer
Contact Information

Prefix (Mr., Mrs., etc.):
First Name:*
Last Name:*
Email Address:*
Work Information

Job Title:*
Company / Organization:*
Work Phone:*

stefgi
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od stefgi »

Znaci po slobodnoj racunici platis 100 evra kartu, pa onda platis prevoz i smesta (recimo ) 100 evra,pa onda pojedes i popijes nesto tamo jer ce se virsle ukvariti na putu-30 evra,pa tu neki programcic ili neka mamipara 30 evra i onda saberes i dobijes da p1 kosta 260 evra koji ne znas ni da li ces dobiti,ako ga dobijes nemas garanciju(bar ne iskoristivu) i za sve to moras da se cimas!!! I ne verujem da ce neko ici sam vec ce traziti nekog ortaka da ide sa njim... Opustite se ljudi to je prihvatljivo u nekim drugim uslovima za neke druge ljude. :shock: :shock:

uroshzmaj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od uroshzmaj »

ne. povratna vozom za budimpeshtu je 2500 rsd. viza se ne placa. nocenje do 50 evra, a ne morash ni da nocish, dovoljno je da budesh prvog dana tamo. izrachunaj.

stefgi
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od stefgi »

E pazi od toga nema valjde. Ako si samouveren i uporan ti kreni tamo ,lepo se provedi, donesi sebi telefon pa nam sve to lepo ispricaj i objasni da bi smo mi sledece godine posli tvojim stopama...Jel moze?

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Pa ako ćeš da se iscimaš i nije tako loše. Ko ima srpski i hrvatski ili bosanski pasoš može pod dva imena da se prijavi (valjda nije toliki maler da dobije 2 motorole), i najverovatnije dobije jedan SE i jednu motorolu, vrati se kući, motorolu proda za 200 evra i ostane mu P1 za 50 koliko ga je koštala povratna karta i neka ultra skromna klopa.

Ko ima slobodnog vremena.......

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

bajce
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 05:05

Post od bajce »

u svakom slucaju ko inace hoce da kupi p1 i ima vremena neka ide.bio je malo u budimpesti,kupio fon i super.
Budi svoj!Sledi svoje instikte! K810/R8BA024

Odgovori