Kako patchovati w200 cid52?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 12:34
Kontakt:

Kako patchovati w200 cid52?

Post od Dancsi »

Sa topse-a sam skinuo par super patcheva za sestrin w200, ali ne znam kako da ih ubacim u telefon. Od programa imam samo xs++ 3.1 (u njemu postoji opcija patch, ali ne mogu da kliknem na execute patch, ili tako nesto).
Edit: postavio sam ovo pitanje u temi za flashovanje k800, ali je ovo ipak druga tema.
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)

bajce
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 05:05

Post od bajce »

skini pach compiler ili gslide.ne znam postupak na pamet ali ide ovako nekako za gslide.u flashfile ucitas main,onda u pach dodas pach .vkp kliknes na process i gslide ce pach da spoji u main.fajl koji dobijes ce biti tamo gde si raspakovao gslide.sa njim flesujes main i to je to.nadam se da ces se snaci
Budi svoj!Sledi svoje instikte! K810/R8BA024

rexD
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Nov 2007. 03:51

Post od rexD »

Dancsi: Ne znam kolioko se sluzis engleskim, ali kako bilo pogledaj malo ovaj link: http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=6363&st=0
Nadam se da ce ti pomoci. 8)

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 12:34
Kontakt:

Post od Dancsi »

Khm, izgleda da gslide podrzava samo cid49 fajlove. Kad pokusam da dodam patch, sa leve strane mi ispise flashblock #1 is invalid. Isto tako kad hocu da odaberem header, imam samo cid49. Ajd, ako te ne mrzi okaci onaj patch compiler.
edit: negde sam video da moze da se patchuje sa setool2-om, pa me zanima da li je i to samo za cid49/36 ili moze i za moj w200 cid52
Edit: kada pokušam da patchujem telefon preko setoola, traje mi jako dugo. Bajce, da li bi mogao da okačiš onaj patch compiler?
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)

Odgovori