Sa topse-a sam skinuo par super patcheva za sestrin w200, ali ne znam kako da ih ubacim u telefon. Od programa imam samo xs++ 3.1 (u njemu postoji opcija patch, ali ne mogu da kliknem na execute patch, ili tako nesto).
Edit: postavio sam ovo pitanje u temi za flashovanje k800, ali je ovo ipak druga tema.
Kako patchovati w200 cid52?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Kako patchovati w200 cid52?
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
- bajce
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 05:05
skini pach compiler ili gslide.ne znam postupak na pamet ali ide ovako nekako za gslide.u flashfile ucitas main,onda u pach dodas pach .vkp kliknes na process i gslide ce pach da spoji u main.fajl koji dobijes ce biti tamo gde si raspakovao gslide.sa njim flesujes main i to je to.nadam se da ces se snaci
Budi svoj!Sledi svoje instikte! K810/R8BA024
Dancsi: Ne znam kolioko se sluzis engleskim, ali kako bilo pogledaj malo ovaj link: http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=6363&st=0
Nadam se da ce ti pomoci.
Nadam se da ce ti pomoci.

Khm, izgleda da gslide podrzava samo cid49 fajlove. Kad pokusam da dodam patch, sa leve strane mi ispise flashblock #1 is invalid. Isto tako kad hocu da odaberem header, imam samo cid49. Ajd, ako te ne mrzi okaci onaj patch compiler.
edit: negde sam video da moze da se patchuje sa setool2-om, pa me zanima da li je i to samo za cid49/36 ili moze i za moj w200 cid52
Edit: kada pokušam da patchujem telefon preko setoola, traje mi jako dugo. Bajce, da li bi mogao da okačiš onaj patch compiler?
edit: negde sam video da moze da se patchuje sa setool2-om, pa me zanima da li je i to samo za cid49/36 ili moze i za moj w200 cid52
Edit: kada pokušam da patchujem telefon preko setoola, traje mi jako dugo. Bajce, da li bi mogao da okačiš onaj patch compiler?
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)