Lock Code za sve Sony Ericssone

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
92banda
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 22:33

Lock Code za sve Sony Ericssone

Post od 92banda »

pOz

Mom caletu rekao neki kolega sa posla koji je radio sa telefonima kod koji uneses i na bilo kojem telefonu sony ericssona moze da se udje... Nisam mu verovao al on samo otkuca nesto i telefon se upali... Ranije kada bi ostavio mob da se puni ugasio bih ga i ostavio da se puni jer imam sifru ali sada ne smem.... Znate li koji je to kod I moze li se on promeniti ili nesto tako uglavnom da ne moze da mi ulazi po telefonu...

Ps Govori mi da zna kod da mi izbrise sve sa mobilnog al ja mu ipak ne dam jer imam "vredne" stvari unutra... Da li je ovo moguce ili zeza ?

Hvala Unapred :)

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

kakav kod... imas samo kao "kod" gde ulazis u servisni dio mobitela i to je to
ides >*<<*<* (< - znaci levo... > - znaci desno)

mada te iskreno bas i nisam razumeo, sta se ukuca gde i sta da ti gleda kako ?? kad ukucas kod gde da udje ?? ..telefon bio ugasen, on otkuca nesto i upali se ?

ia nema kod da se sve izbrise sa mobilnog nego ima opcija master reset i telefon vraca u stanje kakav je kupljen.. bez icega

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

napalm death, i ja ne razumem u potpunosti92banda, ? koliko sam shvatio dok je tel ugasen kuca se kod koji ga pali navodno!/!Bwa Qe?To je prosto nemoguce jer telefon ne moze da prima komande dok je ugasen jedino dugme koje radi jeste ono za paljenje i gasenje telefona...a o tom brisanju podataka dok je fon ugasen ne zelim ni da komentarisemmmm :lol: :lol:
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Ja sam razumeo ovako, i mislim da tako i treba:

Decko je postavio sifru za paljenje telefona, tj. kada ga palis, nakon par sekundi se pojavi sifra koju moras da znas da bi telefon nastavio sa paljenjem. Medjutim, taj prijatelj tvrdi da ima univerzalnu sifru(onu sa kojom svaki telefon moze da se odkljuca, bez obzira na postavljenu sifru), i da moze da zaobidje postavljenu sifru i da upali telefon...

To je to...

E, ja mislim da on laze, jer cim ti promenis sifru, telefon mora biti bezbedan, ali s druge strane, mozda je se ostavio univerzalnu sifru od recimo 15 brojeva, koju sigurno niko nece otkriti, a da oni mogu da otkljucaju telefon dok je na servisu kod njih. Ali, izgleda da je ipak onda neko otkrio...

Znaci, moguce je da je zna, ali cisto sumnjam, a i cisto sumnjam da tako nesto uopste postoji...
iPhone + CX300

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

92banda,koji telefon imas? :roll:

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Spyker, a stasu to serviseri bolji i mocniji ljudi od nas.. pa oni znaju a mi ne znamo.. sve to pada u vodu, nema sanse, ljudi pachuju telefone svim i svacim a ima servisera koji ne znaju k800 flesovat.. a vidis sam da govori da ima kod da mu sve izbrise.. kad laze za taj kod sto nebi lagao i za ovaj prvi za paljenje

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 12:34
Kontakt:

Post od Dancsi »

Imam jedno pitanje koje je manje-vise u vezi sa ovom temom. Moj brat moze sa svog k700 preko bluetootha da gleda , brise,... fajlove u mom fonu. On ne koristi nikakav program, vec udje u my devices, selektuje mene, klikne services, pa refresh, i kad se refreshuje NJEMU SE UMESTO REFRESH POJAVI BROWSE, i naravno kad klikne browse, moze da gleda fajlove u mom fonu. Kako on to moze? Da li ga je patcovao, da li k700 po defaultu ima tu opciju?
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)

B_ock_y
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 03. Nov 2007. 19:56

Post od B_ock_y »

Dancsi, svaki k700 ti to može, samo mi nije jasno zašto su to izbacili na ovim novijim fonovima :|
K800i new sw (modded) + Sony M2 1GB

92banda
Novajlija
Novajlija

Post od 92banda »

Da pojasnim...

Meni telefon ima sifru i kada se pali on trazi sifru,caletu rekao tu sifru covek koji je radio u jedanoj od najboljih telefonskih radnji kod nas... I znaci kad se pali telefon(ne dok je ugasen) vec ono kad trazi sifru, tada on ukuca taj kod(koji radi na sve sony ericssone,zezao je neke goste koji su imali SE) i ja sam menjao sifru al ipak ga upali... A za kod da se sve izbrise kaze se unese dok je telefon upaljen... A imam w800.... Ako treba jos pojasnjivanja tu sam... :)

PS Ako iko zna taj kod,molim vas neka ga da,jer me po ceo dan zeza....
...W800i and N73...

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

92banda,vidi ne postoji nikakav univerzalni kod (phone lock code) s kojim mozes da ukljucis svaki SE telefon kad je ukljucena zastita pri paljenju telefona,to je glupost! :roll:
Znaci phone lock kod po default-u kod svih SE telefona je 0000,a kad je ti promenis on ne moze da ukuca neki njegov kod i da ga ukljuci!
E sad,to moze da uradi na kompu jer postoji program koji cita phone lock code-ove na DB2010 telefonima u koje spada i tvoj W800!
Znaci ako si mu dao telefon i ako ga je kacio na komp,onda je moguce da ti je procitao tvoj kod pa te zeza,a ako nije onda stvarno nemam ideju! :wink:

92banda
Novajlija
Novajlija

Post od 92banda »

McLaren

Pa ocigledno da postoji,znaci uzme ga u rukama i otkuca "sifru" i on se upali... On kaze da moze na sve SE, Ja sam prisustvao njegovih nekoliko paljenja mobilnog... Pa nije valjda da niko sa foruma nezna, jeste da mu je rekao covek koji je radio u najboljoj radnji, ali ipak bi trebalo da se procuje taj kod... 8)
...W800i and N73...

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

92banda, vidi ovako....McLaren, je u pravu a to sto ti tvrdis je nemoguce ajde nek ti cale to lepo kaze kako je to uspeo...jer zaista ne zelim da ucestvujem u ovom "KVIZU' tipa "ja znam nesto govorim o necemu a necu da vam to saopstim"....uostalom zasto nas pitas kad ti cale to zna nek ti on kaze.. :x

92banda
Novajlija
Novajlija

Post od 92banda »

kljaja

Ali problem je u tome sto on nece da mi kaze... Da mi je kazao,ja se sad ne bi mucio... Nego on hoce da zeza mene i sve ostale sa SE... Mozda mi kaze kad mu se dosadi...Mozda....
...W800i and N73...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

koliko sam mogao googlat googlo sam ali nema nista slicno
jedino, nisam probao, mozeli neko probat ovo:

Opening phone without a SIM card: **04*0000*0000*0000# followed by on ‘Wrong Pin’ number

jeli sad moze bez kartice ili to samo kad je kartica a nije pin dobar ??

92banda
Novajlija
Novajlija

Post od 92banda »

napalim death
sad sam ovo probao ali nece... Al' sto me zacudilo nece ni kada se izvadi kartica,pise insert SIM i ja pocnem da kucam al ono pise kao "emergency call" i nece... Probao sam vise puta... A probacu da ga nekako umolim da mi kaze... Sad sam ga pitao al on kaze da je to tajna i da ne sme da mi ga kaze jer cu onda ja drustvu, jer je to kao neka "strucna tajna" :x
...W800i and N73...

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

92banda,onda kad ti kaze obavezno nam javi da vidimo sta je to,i kakav je to "cudotvoran kod" s kojim mozes da ukljucis bilo koji SE telefon! :roll:
Ne kazem da izmisljas,nego mi i dalje deluje malo neverovatno,tako da javi kad saznas! :wink:

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

McLaren, ma daj ne mogu da verujem da ces mu jos i poverovati citao sam sve zive forume sinoc do pola 3 sto se tog famoznog "unlock" koda tice nigde se ne spominje to...poslacu 92banda, ovo tvoje objasnjenje tehnickoj podrsci na zvanicnom sajtu SE-a jer nemoguce da oni ne znaju za to....verovatno cu ispasti neki freak(bolje receno budala) ali cu ti dokazati da gresis i da nas sve ovde obmanjujes i prikupljas paznju a nisi izneo nijedan dokaz da potvrdis tu informaciju...jedino resenje ti je da dokazes to i objasnis svima ovde i pokopas moje postove u ovoj temi :angry:

92banda
Novajlija
Novajlija

Post od 92banda »

kljaja

Vazi,kada mi kaze rado cu to izneti na forum... Shvatam vase neverovanje meni ali nadam se da cu vas uveriti da sam upravu... 8)

pOz
...W800i and N73...

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

92banda, ok to sto ti tvrdis da si video mnogi su videli NLO pa nisu dokazali tako....ja bih bas voleo da znam za tu foru i bas me zanima kako je moguce da samo taj lik(caletov drug i sada tvoj cale posle njega)znaju tu foru a ne zna niko od milion servisera programera forumasa i vlasnika telefona za to?

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

ajde snimi klip bilo kojim telefonom ovako.. treba da se na telefonu vidi da ti kucas kod i neka ti kod bude 666 666.. i lepo da se vidi da se fon upali itd itd.. ti ga gasis i dajes caletu.. neka on kuca na brzinu, bilio kako al eto da ti pokrene fon, nekako na brzinu neka kuca kao da ne skontas, nije bitno samo da ti ga otvori, al naravno da se lepo vidi na klipu da ne kuca 666 666.. ako to bude ok onda si naj veca faca za mobitele svih vremena (ne moramo i dalje saznat taj kod) a ako ne.. onda si izvalio naj vecu glupost mobitela svih vremena,,.. mislim, cekajuci da ti cale kaze... nema iod toganista, ili ima kod ili nema

Odgovori