Problem sa PC Suite
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Problem sa PC Suite
Imam SE z530i koji sam dobila pre par dana. Skinula sam za njega PC Suite za WinXp i pokusala da instaliram na kompu, medjutim, besuspesno, instalacija uopste nije mogla da se pokrene. Kako da povezem mobilni sa kompom?
Poslednja izmena od runnerch u Sre, 30. Jan 2008. 18:19, izmenjeno 1 put ukupno.
I ja sam imao slican problem. Uopste nisam uspeo da pokrenem softver koji sam dobio sa originalnim cd-om
Ustvari nije video drajver za SE w660i. (mozda je trebalo traziti drajver direktno na CD)
RESENJE
Skinuo sam sa interneta Sony Ericsson PC Suite 3.1 i instalirao ubrzo je PC pronasao odgovarajuce drajvere i sve je proradilo besprekorno.
Bez problema sam prebacio sve telefone sa starog telefona, sto mi je bilo najvaznije
Narocito mi se svidelo slanje pororuka- kucanje po tastaturi PC i slanje preko mobilnog.
Uzgred - odlicno je i to sto se na telefonu puni baterija dok je na USB-u

Ustvari nije video drajver za SE w660i. (mozda je trebalo traziti drajver direktno na CD)
RESENJE
Skinuo sam sa interneta Sony Ericsson PC Suite 3.1 i instalirao ubrzo je PC pronasao odgovarajuce drajvere i sve je proradilo besprekorno.
Bez problema sam prebacio sve telefone sa starog telefona, sto mi je bilo najvaznije
Narocito mi se svidelo slanje pororuka- kucanje po tastaturi PC i slanje preko mobilnog.
Uzgred - odlicno je i to sto se na telefonu puni baterija dok je na USB-u