Trazim wec pola sata i wise temu o menjanju ikonica na telefonu, i nemogu da je nadjem...
Izwinite sto smetam sa owom temom, ali jel moze neko na brzaka ko zna da mi postawi link gde da widim to i neka zakljuca temu...
Hwala...
Ikonice
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ja se izwinjawam jos jednom, stwarno sam trazio u K800 lepljiwa, ali nisam nasao zato sto ima puno odgowora i stranica, pa sam mislio ako neko zna direktan link da postawi, ali nema weze... snasao sam se...
Zanima me samo, kada stawim te "nowe" ikonice u fon, one budu male, ne znam zasto... zna li neko kako mogu da ih stawim srazmerno mojoj rezoluciji 240x320 ( SE K810 u pitanju ) ???
Zanima me samo, kada stawim te "nowe" ikonice u fon, one budu male, ne znam zasto... zna li neko kako mogu da ih stawim srazmerno mojoj rezoluciji 240x320 ( SE K810 u pitanju ) ???
RunnerSG, ovo je tema koju tražiš
A ikonice su ti male zato što si verovatno ubacio ikonice od nekog modela sa nižom rezolucijom.
Pretpostavljam da ovde može LOCK+DELETE
A ikonice su ti male zato što si verovatno ubacio ikonice od nekog modela sa nižom rezolucijom.
Pretpostavljam da ovde može LOCK+DELETE
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...