Virus na SE K600i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
belly
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 06. Jun 2008. 17:07

Virus na SE K600i

Post od belly »

Ortak mi je prebacio sliku na telefon (k600i), posle koje mi se isti ugasio...pokusao je da se nasali, ali meni telefon, evo vec drugi dan ne radi... Kad pokusam da ga upalim, beli ekran mi se stalno pali i gasi, ali nikako da se upali...sve sam pokusao- vadio karticu, bateriju, prikljucio ga na komp i na punjac, ali ne ide.... MOLIM VAS ako iko zna kako da mi pomogne-sta treba da radim?

Konza_
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 02. Jun 2008. 17:55

Post od Konza_ »

Mozda ces morati da reinstaliras sve ispocetka...ali, bolje sacekaj nekog nekog sa slicnim iskustvom da ti kaze... :wink:

belly
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 06. Jun 2008. 17:07

Post od belly »

Konza_ napisao:Mozda ces morati da reinstaliras sve ispocetka...
ok, nije problem i to da uradim...samo mi reci kako? :)

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

belly,kao prvo virus za "dumb" telefone ne postoji,tako da virus nije sigurno! :roll:
Po onome kako si ti opisao (beli ekran ti se pali-gasi),rekao bih da ti je gotovo sigurno otisao software! :wink:
Tako da ces morati da ga fleshujes i posle toga bi trebalo da ti radi ok,kao ranije! ;)

Black Fen
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Mar 2008. 21:54

Post od Black Fen »

meni je drug poslao neki animarani sat posle koga se fon ugasi ali se moj stari k700 nije ugasio dok k800 jeste ali opet rade bez problema.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Black Fen, O animiranim gifovima koji gase SE (i mozda i neke druge telefone) vec imas temu na mobilnom svetu viewtopic.php?t=15170
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Zaključana tema