Dakle transfer fajlova (preko kabla) tjst. upis je oko 100kbs a citanje je oko 500kbs
Nisam se nikad susretao sa telefonom u ovom rangu al nesto mi tu ne stima... Nigde nisam mogao da nadjem da se neko zali na transfer itd. meni je ovo malo, pa bluetooth je oko 70kbs....
W880 spor transfer
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
E sada imam drugi problem jer mi je usb 1
(komp mi je krs)Ali siguran sam da je brzina mnogo veca nego bluetooth ili phone mod ... Mozda neko drugi sa foruma moze da ti pomogne, vjerovatno je jos neko iskusio takav problem ...
Ne znam koliko podataka imas na kartici, jesi li probao da je formatiras ?

Ne znam koliko podataka imas na kartici, jesi li probao da je formatiras ?
HTC M8Q HTC 10
by the way telefon je od devojke...nema mnogo fajlova, gotovo nista od slika/videa/igrica, samo par albuma muzike covek se smori prebacivajuci treba mu bas dugo da prebaci oko 100MB (lupam sad, oko 1 sat). Nisam formatirao karticu nisam siguran da bi to pomoglo...nemam ni adapter za M2 da vidim na citacu da nije do nje...telefon je brendiran na planeta 3, moracu ga flashovati na klot i zadnji firmware (ovaj je star od Pla.3) pa videti al sam skeptican i po tom pitanju....
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Evo pre neki dan sam prebacivao 940MB sa moje stare 1GB kartice, telefon je bio u file transfer modu i to je trajalo jedno 40min. slike, i ostale zezalice su isle lako dok je muzika najvise vremena uzela.
Upis na staru 1GB karticu je bio meni 600KB/s, dok na ovoj novoj od 2GB ide 1MB/s. Za citanje stvarno ne znam, ali cu bas videti jednom
Upis na staru 1GB karticu je bio meni 600KB/s, dok na ovoj novoj od 2GB ide 1MB/s. Za citanje stvarno ne znam, ali cu bas videti jednom
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...