Z 1010 - "phone not detected"?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
ana jelic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 28. Dec 2004. 22:55

Z 1010 - "phone not detected"?

Post od ana jelic »

Ima li neko volje i zivaca da mi objasni zasto mi racunar ne prepoznaje SE Z1010. Sve sam instalirala kako treba, pokazuje da je USB kabl u redu, ali isti rezultat imam i kad je telefon prikljucen i kad nije : "phone not detected". Telefon imam tek od juce, a ne znam ni sta je infrared...

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Infra red je jedan od vidova povezivanja, slicno povezivanje tj istu tehnologiju koriste daljinski upravljaci na televizorima. Kod mobilnih telefonas to je mnogo manjeg dometa, sama veza je izuzetno spora i nestabilna.
Probaj ove drivere : http://www.usb-drivers.com/drivers/162/162657

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Ladno nisam video ovu temu! :oops:
Pa desava se to ali moram priznati retko! Moras imati prave drajvere za usb, imas na SE sajtu, mozda rade i ovi Srbinovi posao, instaliras file menager za z1010(imas na SE sajtu) i trebalo bi da radi! :D
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

ana jelic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 28. Dec 2004. 22:55

Post od ana jelic »

Hvala svoj trojici. Juce je prepoznao elefon, iako nista nisam menjala, danas opet nece. U radnji kazu da se to nikad, nikom nije desilo, haha... klasika. Najgore od svega je sto se vrlo malo razumem u sve to... hvala jos jednom
:D :)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Nema na chemu! Samo kojoj trojici? :mrgreen: Pa desava se, cudan je svet kompjutera mobilnih telefona... :D
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Odgovori