3.5 incha ts displej sa 16 mil boja, 640x360 (16:9) pixela, symbian s60 peta edicija, dimenzije 112×55x13.3 mm, 126 grama, clear bass i clear stereo, podrska za ``hd`` i 3d igre, 3 band HSDPA, GPS etc... naravno 12,1 mpx kamera sa xenon flashom, an aktivnim lens cover, touch fokusom,prepoznavanjem osmeha, Smart Contrast, Photo fix, BestPic Geo-tagging, red-eye reduction, 12x digital zoom and Web Albums. i VGA snimanje 30fps...
Evo ih kompletne specifikacije: Announced: 2009, February Status: Coming soon. Exp. release 2009, Q3 Dimensions: 112 x 55 x 13.3 mm Weight: 126 g Display: Type: TFT touchscreen, 16M colors
Size: 360 x 640 pixels, 3.5 inches
-Accelerometer sensor Sound: Alert types: Vibration; Downloadable polyphonic, MP3, AAC ringtones Speakerphone: Yes Memory: Phonebook: Practically unlimited entries and fields, Photocall
Call records: Detailed, max 30 days
Internal: 128 MB
Card slot: microSD (TransFlash), up to 16GB, 8GB included Data: GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD: Yes
EDGE: Class 10, 236.8 kbps
3G: HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 3.6 Mbps
WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g, DLNA
Bluetooth: Yes, v2.0 with A2DP
Infrared port: No
USB: Yes, v2.0 Camera: Primary: 12 MP, 4000 x 3000 pixels, autofocus, xenon flash, video LED flash
Features: Touch focus, geo-tagging, face and smile detection
Video: Yes
Secondary: VGA videocall camera Features: OS: Symbian Series 60, 5th edition
Messaging: SMS, MMS, Email, IM
Browser: WAP 2.0/HTML, RSS reader
Radio: Stereo FM radio with RDS
Games: Yes + downloadable
Colors: Black
GPS: Yes, with A-GPS support
Java: Yes, MIDP 2.0
- Google maps
- MP3/AAC/MPEG4 player
- Organizer
- Gesture control
- Voice memo/dial Battery: Standard battery, Li-Po 1000 mAh
edit: I za kraj i moje mišljenje: ako ga izbace na vreme (do kraja 2009, poželjno da to STVARNO bude 2009 q3), telefon i SE će konačno dobiti poene kod kupaca, jer je ovo jel`te prvi telefon sa 12mpx kamerom (možda to i nije neka prednost, već marketinški trik, ali bi trebalo da su uradili pravu stvar)
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
>>OVDE<< možete videti slike slikane sa Satiom, poredjenje njegovih slika sa slikama od C905, kao i video snimak napravljen njim (Satiom)!
A >>OVDE<< možete videti gomilu jako lepih slika Satia i njegovog interface-a, kao i sve 3 kolorne šeme sa kojima ce izaći na tržište!
GSM arena se "dokopala" Satia tako da imamo prvi pravi preview, naravno jer je još uvek u pitanju prototip, i zaista im se dopao. Izmedju ostalog rekli su da je 3.5" display jedan od najboljih koji su videli do sada, zatim da mu kamera pravi najkvalitetnije slike koje su ikada videli od jednog "telefona", i da čak nadmašuje i Inov8, kao i da lagano može da zameni osrednji digitalni fotoaparat. Takodje, VGA video snimak koji pravi Satio je izvanredan, kao i sam interface telefona.
Da ne bih još nabrajao i hvalio, procitajte i uverite se i sami!
>>Satio preview<<
Gledao sam preview na phonearena kanalu na youtube. Telefon izgleda fantasticno, ali ima jednu manu. Nema podrsku za xvid i divx. E sad ja se ne razumem bas, jel to znaci da nema uz telefon instalirano ali moze da se instalira naknadno, ili uopste ne moze da pusta divx filmove?
U stvari ima jos jednu manu, nema 3.5mm jack ulaz. Ne kapiram zasto SE pravi ovako glupe greske, koje mogu da budu presudne za kupovinu telefona. Taman sam mislio da su se opametili sa W995.
Ali glavna stvar je TS telefon sa xenon blicem. Bukvalno TS walkman + cybershot u jednom.
Opet kasne.Stvarno mi nisu jasni.Svaka cast za symbian a sto se tice 3.5mm-a kupis lepo adapter i nemas muke.To su namerno uradili a ne greskom jer ima onih kojima mnogo znaci ta opcija i onda ce da kupe neki drugi model SE-a.
P.S. Slike su super a jos bolja je ona kineskinja na kraju
Perverzija telefona.Od prilike je u rangu sa n97,mada mi je ovaj drazi.Prezivece se bez 3,5mm jer sony daje vrh bubice uz tel.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pa jesu u rangu, isti sem kamere i tastature,mada bice razlika i bas bi voleo da vidim kako ce sony da nasminka ovaj symbian,a sto se tice baterije ne zaboravi da je sony ericsson najbolji kod optimizacije potrosnje istih.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale imam to u vidu oko optimizacije baterije SE-a ali imam i u vidu 3.5 incni ekran sa 16 miliona boja,zatim GPS-WiFi,muziku i jos po nesto tako da mi i dalje deluje kao veoma slaba baterija za tkao nesto.Iskreno pre bi se odlucio za ovaj telefon nego za iPhone...barem je to moje misljenje
P.S. bice prijatno iznenadjenje cena kad dodje kod nas jer je noki N97 900 evra...
dimi89, pasce brzo cena n97,na nekih 700e,ali i kada ova masinerija stigne nece biti ispod 900e,mozda cak i vise...
I meni se cini da ce baterija biti problematicna....moglu su barem uglaviti onu iz Xpreie od 1500 mah!
Kompletan uredjaj sa odlicnim ekranom i specifikacijom,dopadljivog izgleda.Jedina mana je baterija (neophodna je min 1500 mAh za jedan ovako mocan uredaj).Jos samo da mu cena bude normalna i da se pojavi kad je najavljeno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.