programi za k700

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
ipekic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 05. Feb 2005. 01:47

programi za k700

Post od ipekic »

zna li neko neki sajt sa koga se moze skinuti jos nesto za k700i osim igrica i melodija (naravno da se ne placa) neki software ili neka aplikacija bilo koje vrste...
kad kazem za k700, mislim da se ucita u telefon, a ne za k700 ali win...program

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

hehe, pa ako si hteo programe trebao si da qpis symbian tel... a za aplikacije qcaj u googlu pa ces naci... mada je to sve bez veze...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

POPSTEova yahoo grupa na http://groups.yahoo.com/group/S700i. Jesu samo igrice i teme, ali će verovatno dodati još... :mrgreen:
U susret novim izazovima...

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Hehe, hvala na reklami :mrgreen: .

Ali tu su samo s700, mislim za tu rezoluciju. Sad kopam po netu za alikacije, ali nema nista ozbiljnije da se nadje, sve gluposti. Jedino sto imas za k700 (i s700) su igre i teme, a za aplikacije nemoj da se nadas nesto

ipekic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 05. Feb 2005. 01:47

Post od ipekic »

ok hvala na trudu, nasao sam zanimljivu stvar, neki browser konvertor koji prikazuje www strane niormalno samo umanjene...i fino radi, samo preko jednog dela pise "tryal" :) mada ne smeta bas .....hm....mozda malo :)
pozdrav
i da, kada slikam po vestackom svetlu sa k700 primecujem razliku u odnosu na 6230 u smislu neke crvemkaste boje koju dodaje, nista strasno i mnogo, ali se razlika vidi kada uporedjujem sa 6230...
6230 pravi bolje slike cini mi se po vestackom svetlu, ali k700 po dnevnom pravi cudo :) barem sto se tice slika sa mobilnih ...
jos sam nesto hteo da pitam , ali eto zaboravio (mrzim kad se ovo desi )

pozdrav dok se ne setim :P

Odgovori