trazio sam razlike i nisam uspeo da nadjem osim u dizajnu..oba telefona (barem koliko sam ja uspeo da se informisem) su po karakteristikama identicna, da li je moguce da je razlkika samo u dizajnu i obliku ?
pozdrav
Moguce je... d750 se prodaje samo kroz T-mobile mrezu, i ima brandiran softver( njihova podesavanja za gprs, mms, njihove precice, wallpapere i logo na masci) dok je k750 unbranded verzija...
ok je sve to ali nisam razumeo da li moze,bez problema da se koristi na npr. mobtelovoj mrezi??? bas bih ga kupio...dizajn kao W800i a softver od K750i...
nisam mislio da cu ako uzmem D750 ubacivati softver od K750i nego da on vec ima taj softver a dizajn kao W800i sto ga ,po meni,cini ok telefonom... pitanje je da li moze da se bez problema koristi na nasoj mrezi posto je za T-MOBILE mrezu???
D750, K750 i W800 imaju identičan software. W800 i D750 izgledaju jednako, osim sto W800 ima naranđasto osvjetljenje i naranđastu masku i dolazi sa većom karticom.
Možeš koristi D750 na bilo kojoj mreži nakon što skineš blokadu za T-mobile.
Ja sam kupio K750i Vodafone. Nema nikakve oznake izvana i radi na svim mrežama. Ali npr. srednja tipka koja inače služi za menu za prečice meni služi za Wap i to je ne moguce promjeniti.
neven napisao:Nema nikakve oznake izvana i radi na svim mrežama. Ali npr. srednja tipka koja inače služi za menu za prečice meni služi za Wap i to je ne moguce promjeniti.
naravno da moze....samo stavis originalan SE-ov softwer
i vrapci to znaju
Ima kao W800 jer ima njegovu masku!U pitanju je klizno dugme koje kad se pomeri na gore izbaci jednu plocicu koja stoji unutar maske i zatvori socivo!
Pozdrav
Moj K750 je isto kao Nevenov,s Vodafone-a,koristi bilo koji SIM,mislim ipak da nema potrebe menjati ga u originalan k750 softver,kome je ipak stalo,a nek pokusa(samo za experte )
Da li je neko prebacio k750i u w800i,radi li sve kako treba?
bravo dan555,to i ja pokusavam da dobijem kao odgovor vec 15 dna dakle zna li neko konkretno da li ima razlika (K750i i D750i) koje smetaju normalno koriscenje D750i na 063 mrezi???
Po 70. put! Razlika je u tome sto je D750 T-mobile brendirani telefon koji se prodaje iskljucivo putem te mreze, prevashodno uz ugovor, pa stoga je meni malo izmenjen (ubacena su podesavanja za mms, gprs etc) i naravno izgled!
Zbog cega je manja cena, veoma jednostavno, jer te prodavnice koje prodaju d750 ne bi ni smele da ga prodaju osim ako nemaju ugovor sa T-mobile mrezom! Nadam se da je svima jasno kako dobijaju te telefone!
AKKI, hvala na odgovoru (po 70. put ).Inače, većina telefona po našim radnjama skinuta je sa neke mreže, zar ne?
Po specifikacijama na ovom sajtu postoji mala razlika u memoriji i max. podržanoj mem. , što i nije tako bitno.
Ostaje pitanje zašto uopšte kupovati K750i?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.