problem sa z1010 i bluetoothom

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
ana jelic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 28. Dec 2004. 22:55

problem sa z1010 i bluetoothom

Post od ana jelic »

Do skoro mi je Z1010 radio super. KOristila sam bleutooth i nije bilo nikakvih problema. Nisam ga koristila sesetak dana i sad mogu samo da saljem sa kompa na telefon, a kad pokusam obrnuto, pokazuje mi da bluetooth nije prikljucen. Zna li neko o cemu se radi?????
unapred hvala

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

vec sam napisao odgovor ali ga je moderator obrisao neznam zasto :x ,evo ponovo reinstaliraj softver za bt i na kraju instalacije stikliraj da dopustas sve konekcije i transfere i trebalo bi posle toga da radi 8)

ana jelic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 28. Dec 2004. 22:55

Post od ana jelic »

uradila sam to vec nekoliko puta. i sad kad sam procitala tvoj odgovor, ali rezultat je isti. instalirala sam na sestrin racunar (win98) i radi. sad se bar cesce vidjamo, stalno visim kod nje na kompjuteru: :)
nikome koga sam pitala nije jasno o cemu se radi, meni ponajmanje :smutny:
hvala ti u svakom slucaju

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

onda nevaljaju drajveri na tvom compu ili nije dobar port :uhuh: :uhuh: :uhuh: , proveri to 8) 8) 8)

ivanq3
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 04. Maj 2005. 01:30

Post od ivanq3 »

jesu li pair-ovani? jesi menjala ime telefona ili bluetuta na kompu - hoce ponekad da se izbaguje! Probaj sa nekim drugim telefonom, pa onda sa svojim

Odgovori