Slusalice za W800i - gde kupiti?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
altas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 19. Jan 2006. 15:39

Slusalice za W800i - gde kupiti?

Post od altas »

Pozdrav svima! Uvalise mi slusalice u paketu od K750i! Never mind, super su, samo sto ja imam malo deformisane usi pa mi malo ispadaju :smutny:

Jel zna neko gde mogu da kupim original slusalice HPM - 70, koje dolaze uz W800?

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

A sto da kupis ako si ti vec kupio W800 i slusalice za W800,nek ti daju one koje treba ili zapreti inspekcijom pa da vidis kako ce ti dati uz izvinjenje!A ionako ces tesko da nadjes da kupis,pogotovo u Nisu!
Pozdrav 8)

altas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od altas »

Ha, pa dzaba kad ih ni oni nemaju, lepo sam rekao da to nisu te slusalice, ali kao druge nemaju...
Ma ja sam mislio ako ima negde u BG-u, za ovo moje selo znam da nema...

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Jel znas ti koliko one kostaju!?Ako su ti ga prodali kao W800 onda nek ti NABAVE,jer su oni 101% uzeli za sebe ili nekog svog dugara ili neka ti lepo vrate novac pa dodji i uzmi ovde jer takve slusalice neces naci za male pare,sumnjam ispod 2000-3000 dindzi pa ako si lud da placas dvaput ono sto si vec platio (sigurno ti ga nisu naplatili kao K750 kad su ti ga vec tako prodali) ti im pokloni pare a ti kupi druge,ja bih vratio telefon ili nek mi daju slusalice!
Pozdrav 8)

altas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od altas »

E, pa otisao i rekao im ono sto su mi strucni ljudi iz Comtrade-a rekli - takvih slusalica nema niti ce biti u prodaji, oni se samo prodaju uz W800i. Riba je rekla da dodjem prekosutra, samo nadam se da posle tog prekosutra ne idem sa inspekcijom... Ali to sto kazes i meni je proslo kroz glavu... Apsolutno se slazem!

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

ej ja sam malo shvrljao po netu i nahsao da imaju da se kupe te slushke jer bih i ja kupio a imam k750.....imaju da se kupe odvojeno i koshtaju 25 funti!!!!!!!!a onaj produshetak (koji sluzi da mogu bilo koje slushke da se prikache) je 7 funti!

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

da,ali te sigurno nisu iste kao ove shto se dobijaju uz telefon,mogu da izgledaju isto ali 100 posto nije isti kvalitet

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Da,te od 25 funti su sigurno na eBayu u Engleskoj,ko kod nas koristi kreditne kartice....... :roll: A ne verujem da bi neko slao kes lovu postom tome ko ih prodaje :uhuh:

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od mixxx »

pa boze ako0 zeznesh slushalice na svom w800 mora biti da imaju da se kupe druge......ove su model koji ide uz w800(sajt ima poseban deo sa dodacima za SE telefone) uz ove ide onaj adapter za bilo koje slushalice(sa walkman oznakom) i slushalice koje idu u adapter...znachi 100 posto w800 model! BTW nije eBay! model je slichan ako ne i isti (jer ne znam da li su slushalice na w800 i w550 iste) kao na tanjinom avataru!

inache http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... &pid=10254

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Zasto da narucuje ako je kupio W800 i platio W800 a dobio K750+512MS Duo Pro!?Nego sad treba on sa se javi,valjda su danas trebali da mu daju slusalice za njega ili drugi telefon sa slusalicama ili pare pa da cujemo sta je bilo!?
Pozdrav 8)

altas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od altas »

E, ovako... ajd' prvo Comtrade... kao sto sam napisao rekli da te slusalice idu samo uz W800 i da ih ovako nema u prodaji niti ce da budu. Covek je izgleda totalna budala, samo ih kod nas nema, dok ih svuda u svetu prodaju kao dodatnu opremu.
A ovamo... tj. tamo gde sam uzeo telefona, dali su mi zamislite "samo" onaj deo sa dzekom koji se prikljucuje na telefon bez bubica!!! Rekao sam im, tj. curi koja radi (valjda je ona vlasnik) da mi nabavi slusalice... Rekla je da ne brinem nista i da to mora da mi se nadje. A nadam se i da hoce, jer sam do sada postupao onako kako dolikuje kulturnom coveku. Mada, ako se setim da zivim u Srbiji bogami bice veoma nezgodno...
Ali, pitao sam nekog Engleza na jednom stranom forumu sta misli o ovom mom problemu - sta mi je covek napricao, doslo mi da zaplacem, pa da su me tamo zajebali... uh, kakvi su im zakoni... tesko da bi se oporavili, cak bi mi i dorucak donosili u krevet... Ali, probudi me drug i rece mi: Dobro jutro, ovo ti je Srbija!

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od mixxx »

moj plan je ovakav....imam k750....u maju idem u cheshku i tamo uzimam slushke od w800...mislim to je evropa valjda ima da se nadje!

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Jesi ga kupio u Nisu ili gde?Jel u podzemnom ili u Kalci,da znam koje da izbegavam kad jednom kod nas stigne N80! :D
Pozdrav 8)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Mozda nisam u toku,izvinjavam se,ali nisam jos naisao na mesto koje prodaje original W800 sluske kao dodatnu opremu.Makar u Australiji u nijednoj radnji to nisam video.Ovde ne moze da se desi da ti uvale nesto od drugacijeg telefona,sve je original spakovano.Mozda je situacija malo drugacija nego u Evropi,ne znam...

altas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od altas »

E, ovako. Posle nekih peripetija i i pretnji da cu im poslati inspekciju... nasli su slusalice. Kako oni to kazu bilo je do dobavljaca... koji su "negde zaturili" slusalice. Super!

Opet sam se zeznuo u zivotu, iako sam rekao da cu samo kod ovlascenih prodavnica da kupujem telefone, opet sam kupio na pogresnom mestu.

@ Lomnica_city
Trudi se da izbegavas skoro sve radnje po Nisu... Cim se budem prosetao Kalcom ili podzemnim, napisacu ti crnu listu prodavnica.

@Green
Ne znam za Australiju, ali na sajtu SE-a stoji da se slusalice mogu dokupiti kao dodatna oprema. Sto se tice uvaljivanja svega i svacega kao original opreme uz telefon, nije samo slucaj i kod nas!!! Pisao mi Belgijanac kako su i njega zeznuli kad je uzimao W800 i dali mu slusalice za K750. E, ali on je zamenio telefon kasnije!

tomy
Banned
Pridružio se: Uto, 14. Mar 2006. 14:36

Post od tomy »

a jel zna neko gdje ih ima u RH please nek napise imam one ocajne sluske od k750i :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Sony ericsson JE ZAKON

$h@de
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Jan 2006. 20:43

Post od $h@de »

Pa cim si spomenuo inspekciju odma su ih kao "nasli", kao sto si i sam spomenuo "Ovo je Srbija"

Pozz 8)
.:Mess with the best, die like the rest:.

banesi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 20. Mar 2006. 12:44

Post od banesi »

Te slusalice necete kod nas naci nigde pa ni kod zvanicnih distributera SE telefona, moja preporuka je da ih porucite na http://www.mobiltec24.de/indexs.php

Ja sam vec narucivao kod njih i pravi su profesionalci imate sve sto postoji od opreme za mobilne, fora je da im se uplati unapred preko banke, dakle ne karticom, i dobijate robu za desetak dana, ne pravite porudzbine preko 100€ da ne biste placali carinu.

Pozdrav!

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Mar 2005. 14:18

Post od mis »

Kako da saznam koja je zadnja verzija softwera za ovaj ili bilo koji drugi SE?Gledao sam po njihovom sajtu ali nisam pronasao
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

banesi ne kontam na onom sajtu sto si naveo je sve na nemackom jeziku i ne kapiram kako se narucuju recimo te w810 sluske i kakve su im to cene? ali stvarno imaju sve i svasta ;)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Odgovori