Da li se kome dogodi na D750 da kada ga počne iskorištavati do besvjesti(npr.gledam filmiće i stalno prebacujem brzo sa jednog na drugi) da mu se mob samo resetira? Nije da se ugasi nego se zaslon isključi pa pojavi bijela slika i tako ponovno još jednom i onda je sve normalno ponovno samo što je usporen koju sekundu. Zatim dalje sve normalno funkcionira kao da se ništa nije dogodilo. Ne događa se to često, možda jednom u 3 dana, ali ipak...
Nadam se da ovakva tema nije bila, ako je ispricavam se!
Vjerovatno ti je problem u firmware-u.Probaj nadograditi firmware preko seus-a, ili ako to ne upali flashuj telefon negdje u servisu.Nisam jos cuo za takav problem, ali bi moglo upaliti, jer znam da su neki ljudi imali taj problem sa resetovanjem na k750, doduse ne kad gledaju video, nego kad igraju igrice ili pale i gase BT i problem je bio u software-u i ono sto sam gore naveo im je rijesilo problem.
Nadogradio sam firmware preko seus-a, ali mi je nakon 3 sata opet resetirao kada sam ga povezivao preko BT. Ne znam bas da li bi se isplatilo flesovanje
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.