SE K700i | zvuk pri slikanju
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
SE K700i | zvuk pri slikanju
Dali je moguce nekako isljuciti taj annoying zvuk kada se slika/snima?
stvarno je smor ako ne moze...

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
i ja sam imala k700i na kome cim se tel.stavi na silent ne chuje se fotoaparat dok kod moje drugarice zvuk nikako nije mogao da se iskljuchi.Ona je imala telefon skidan sa O2 mreze i drugu verziju softvera.Znachi,u zavisnosti od verzije softvera negde je moguce iskljuchiti ton,negde nije.
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3
xe xe to Quick Share ti nishta ne govori
moj drug ima k300 (koji bash drzim u ruci
) sa nalepnicom Quick Share i standardan softver a u sebi ima linkove za neke razne sajtove na stranom jeziku,kada se udje u galeriju pored ikonice za download dodatnih slika sa sonyericsson-ovog sajta postoji josh jedna ikonica za download sa tog stranog sajta (pishe Háttérkép letölités),tako je isto i kada se udje u melodije (Csengőhang letölités) i igrice (Letöthető játékok) a i u bookmarku postoje 3-4 sajta (Csengőhangok,Játékok i Háttérképek) i bash se pitamo koji je to jezik
sigurno je da je telefon skidan sa neke mreze ali radi srecom sve radi normalno 

Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Imala sam do skoro K700i, i nije mogao da se iskljuci ton...i to je definitivno do verzije softvera...
Pa neka oni kojima se iskljucuje ton kamere, napisu koje verzije softvera imaju da se ljudi uvere...
Pa neka oni kojima se iskljucuje ton kamere, napisu koje verzije softvera imaju da se ljudi uvere...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Koliko ja znam, samo se stavi na silent i onda nema vishe nikakvih zvukova, ni kamera ni ovako. To je jedini nacin da mozesh da slikash i da se pri tome ne cuje zvuk, drugacije nije moguce.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.