SE K700i | zvuk pri slikanju

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
i
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 22. Mar 2006. 21:34

SE K700i | zvuk pri slikanju

Post od i »

Dali je moguce nekako isljuciti taj annoying zvuk kada se slika/snima? :shock: stvarno je smor ako ne moze...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa dosta smo prichali o tome,postoji jedna verzija softwera u kome moze da se iskljuchi koliko mi se chini... :wink:

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

:uhuh: :uhuh: ,zvuk se nemoze iskljuciti , to je potez sonyericssona zato da se ne bi pravile spy photos ....
rocK for ever

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

to ti je fora keo zastita privatnosti i po meni bas bzvz iako meni licno ne smeta uopste taj zvuk :wink: .
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Sto neo ne citas sta gore pise!? :uhuh: Ne iskljucuje se iskljucivanjem zvuka a mozda moze SAMO u nekom starom firmware-u koji sada sigurno nigde nece naci!Zakljucak je dakle da NE MOZE!!
Pozdrav 8)

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Mar 2005. 14:18

Post od mis »

Moja cura ima K700,verzija softwera je R2AY004 i kada iskljuci ton ne cuje se zvuk prilikom slikanja,koliko se sjecam to nije bas toliko stara verzija softwera
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.

welja
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 04. Apr 2006. 20:55

Post od welja »

Nije tacno da ne moze. Evo bas sam ovog trenutka probao i moze. Cim stavis na Silent pri slikanje se ne cuje!

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

i ja sam imala k700i na kome cim se tel.stavi na silent ne chuje se fotoaparat dok kod moje drugarice zvuk nikako nije mogao da se iskljuchi.Ona je imala telefon skidan sa O2 mreze i drugu verziju softvera.Znachi,u zavisnosti od verzije softvera negde je moguce iskljuchiti ton,negde nije.
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

welja
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 04. Apr 2006. 20:55

Post od welja »

Telefon koji moj cale ima je orginal! Nije skidan ni sa jedne mreze ( Quick Share ) nalepnica i ne cuje se. Mozda je stvarno do verzije.

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

xe xe to Quick Share ti nishta ne govori :P moj drug ima k300 (koji bash drzim u ruci :D ) sa nalepnicom Quick Share i standardan softver a u sebi ima linkove za neke razne sajtove na stranom jeziku,kada se udje u galeriju pored ikonice za download dodatnih slika sa sonyericsson-ovog sajta postoji josh jedna ikonica za download sa tog stranog sajta (pishe Háttérkép letölités),tako je isto i kada se udje u melodije (Csengőhang letölités) i igrice (Letöthető játékok) a i u bookmarku postoje 3-4 sajta (Csengőhangok,Játékok i Háttérképek) i bash se pitamo koji je to jezik :lol: sigurno je da je telefon skidan sa neke mreze ali radi srecom sve radi normalno :)
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Imala sam do skoro K700i, i nije mogao da se iskljuci ton...i to je definitivno do verzije softvera...

Pa neka oni kojima se iskljucuje ton kamere, napisu koje verzije softvera imaju da se ljudi uvere... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Koliko ja znam, samo se stavi na silent i onda nema vishe nikakvih zvukova, ni kamera ni ovako. To je jedini nacin da mozesh da slikash i da se pri tome ne cuje zvuk, drugacije nije moguce.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Auuu ljudi...Al ste raspleli prichu...O ovom problemu smo diskutovali pre nekoliko meseci i doshli smo do zakljuchka da zavisi od verzije,tako da nema potrebe da se dalje polemishete... 8)

ludiloo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 23. Apr 2006. 04:35

Post od ludiloo »

Tacno je da zavisi od verzije telefona, postoje neke verzije kod kojih nista ne pomaze-osim jedne mnooogo glupe fore koja provereno pali-tako da dok slikate nema onog glupog tona :D

marke
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 11:33

Post od marke »

ja imam w810 i kada ga stavim na silent, zvuk se ne cuje, a verujem da je softver noviji ;) ali kada je na loud, nema opcija da se zvuk ikljuci

Odgovori