Igrice na K700i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Dzebedaja
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 17:06

Igrice na K700i

Post od Dzebedaja »

Imam problem sa tenisom na k700.Naime dok ulazim u igricu, loading se zaustavi na pola i loptica samo skakuce...nishta ne reaguje i moram da ga ugasim i ponovo upalim.Inace ostale igrice rade normalno.Da li neko moze da mi pomogne ?

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

posto sam i ja imao isti problem na k700 pokusacu da ti odg, jednostavno posle nekog vremena ce ti se to samo sanirati
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Noni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 04. Apr 2006. 17:25

Post od Noni »

Ako ti je memorija na telefonu popunjena do kraja ili ako imas mnogo igrica mora kad-tad da ti zakoci, to se i meni desavalo jer sam imao preko 20 igrica i aplikacija. :?

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

To sa punom memorijom važi za sve telefone, ja sam pre K700 imao T630 koji ima oko 2 MB memorije i kada mu ostane slobodno oko 30-50 kilobajta, on totalno poludi, jednom se čak i ugasio (ostalo mi je slobodno samo 10 kilobajta), tako da ako imaš komp i Bluetoth (ili na koji način već povezuješ telefon sa kompom), snimi neke stvari iz telefona koje ti nisu toliko bitne na komp, oslobodi memoriju i radiće ti sasvim OK, pričam iz ličnog iskustva).
Ghost

Odgovori