SE K700

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
ivans
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 29. Nov 2005. 18:14

SE K700

Post od ivans »

ljudi,kakva su vam iskustva sa K700???
koliko traje baterija? da li se stvarno dzojstik brzo kvari?
da li fon ispada iz mreze i da li se sam gasi...?

i vredi li ka kupovati?? druga opcija mi je V600

pozdrav

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

vredi ga kupovati 100% i pusti te price za decu da se kvari ovo ili ono jer mi drug seta isti vec skoro 3god i nikad mu se nista nije desilo tj. nema losih iskustva sa njim a padao mu je x puta :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

ivans
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od ivans »

i kakva je baterija?koliko drzi? cuo sam da posle godinu dana ne izgura duze od dva dana

ili mozda imate neki drugi predlog za kupovinu?do 150e

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

ivans, imala sam K700. i trajala mi je baterija 3,5-4 dana...I nije istina da se kvari...mene je savršeno služio...a preživeo je čak i pad sa prvog sprata......... :shock: (verovao ti ili ne).....a da se ni na maski ništa nije primećivalo, čak se ni SIM kartica nije pomerila...sve u svemu extra telefon za te pare... :wink:

Kad je mene preživeo... :oops:....to je siguran znak da je izdržljiv....
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Re: SE K700

Post od 6630 app »

ivans napisao:ljudi,kakva su vam iskustva sa K700???
koliko traje baterija? da li se stvarno dzojstik brzo kvari?
da li fon ispada iz mreze i da li se sam gasi...?

i vredi li ka kupovati?? druga opcija mi je V600

pozdrav
Pozitivna!
Keva ga ima vec 2god,nikad nista. Sto se tice dzojstika ni stucno nije(na ovom forumu je ko zna po koliko puta receno da moze da se zaprlja,upadnu dlacice ili prasina od dzepa i onda koci,to je lako resivo ciscenjem),ne ispada iz mreze-ovo zavisi od dekodiranja bilo kog telefona i servisera koji radi ovo,ni jedan fon nije napravljen da bi ispadao iz mreze bilo nokia ili motorola itd.(govorim o novim telefonima sa kojima nije igran fudbal) Baterija oko 3 dana.

Sve preporuke za kupovinu K700,ako si u mogucnosti uzmi nov,bas zbog dzojstika da se necimas oko njega.

V600 nisam koristio,ono sto me nervira je sto ima duplo manje memorije od k700.

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

mislim da ces imati jedan problem koji je sam ja imao kad sam imao k700 zapravo velika je verovatnoca da ti se pokvari dzojstik ali taj problem se sanira sa oko 10 evrica
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Ma bre za pare koje kosta K700 ti je best buy!!!! :D :lol:
Ljude koje ja znam i imaju ovaj fon skroz su zadovoljni :P 8)
and justice for all...

ivans
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od ivans »

gallee napisao:mislim da ces imati jedan problem koji je sam ja imao kad sam imao k700 zapravo velika je verovatnoca da ti se pokvari dzojstik ali taj problem se sanira sa oko 10 evrica

posle koliko vremena se pokvari dzojstik?

a baterija?kako te sluzi?

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

pa meni je dzojstik ``otisao`` posle nekih 5-6 meseci ali ko zna kakav je moj tel bio jel ostali na forumu kazu da ``niko`` nema probleme, hocu da kazem da kvalitet proizvodnje varira

a sto se tice baterije meni je bila odlicna i drzala je oko 2 dana (pritom sam stalno slusao muziku, slao SMS i dosta razgovarao
N-Naravno..!

Noni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 04. Apr 2006. 17:25

Post od Noni »

Telefon je odlican i neces se pokajati ako ga kupis. Ja sam ga imao 7-8 meseci i radio je solidno, ponekad je znao da zakoci sto je bilo sasvim normalno sa obzirom koliko sam ga koristio. Dzojstik ponekad nije reagovao iz prve, ali ako ga cuvas od prasine ne bi trebalo da imas nekih problema. Baterija mi je trajala oko 2-3 dana. :D

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Obrati paznju i na telefon motorola rokr e1, za 140 eura dobijes ga sa karticom od 512mb pa ako volis da dosta slusas mp3 on ti je dosta dobar izbor.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Noni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 04. Apr 2006. 17:25

Post od Noni »

Dnevno sam za razgovor koristio oko 10-15 minuta max. ali sam mp3 dosta koristio i bluetooth takodje. I po jedno 20 poruka dnevno.

topper
Banned
Pridružio se: Sre, 22. Mar 2006. 00:16

Post od topper »

Kod SE telefona problem moze da nastane posle godinu dana koriscenja.desava se da jednostavno posasave,da se zaglavljuju pa da mora da se vadi baterija da bi se ugasili,da ispadaju iz mreze...

ledeni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 20. Apr 2006. 11:42

Post od ledeni »

Moja iskustva sa k700i su definitivno negativna.......... odpale su mi sve nalepnice, guma sa donje strane se iskrivila, dzojstik mi je radio po cudnom kalendaru na kojem je bilo puno neradnih dana :lol: sve u svemu "nije" los :roll:

ivans
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od ivans »

ledeni napisao:Moja iskustva sa k700i su definitivno negativna.......... odpale su mi sve nalepnice, guma sa donje strane se iskrivila, dzojstik mi je radio po cudnom kalendaru na kojem je bilo puno neradnih dana :lol: sve u svemu "nije" los :roll:

a baterija?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

ninolina napisao:...a preživeo je čak i pad sa prvog sprata......... :shock: (verovao ti ili ne).....a da se ni na maski ništa nije primećivalo, čak se ni SIM kartica nije pomerila...sve u svemu extra telefon za te pare... :wink:

Kad je mene preživeo... :oops:....to je siguran znak da je izdržljiv....
Ako je sve ovo samnom preživeo...i dan danas radi bez ikakvih problema, ne možete reći da nije dobar... :roll:

Pa ja stvarno ne znam šta ste vi drugi radili sa vašim telefonom... :o ...pa da sad govorite da je loš... :chytry:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Ja ispazarih K700 pre neki dan preko Telekoma tako da je telefon 100% legalan. Stvarno sam prezadovoljan, jedino me brinula baterija zato što sam je prvi put ispraznio za dan, ali sam se zezao sa blue toth-om dosta, preslušavao melodije, slušao radio preko slušalica skoro celo popodne, uveče prebacivao gomilu stvari preko IC porta sa koleginog K500. Drugi put mi je izdržala 1,5 dan, trenutno ga punim treći put, ali vidim iz iskustava drugih korisnika da i njima baterija traje 2-3 dana. Opet kažem da me jedino baterija brinula, ali videću sutra.
Što se tiče ovih priča oko K700, oni koji se žale na džojstik treba da znaju da to zavisi od serije do serije telefona, a znate da kod nas dolaze svakakvi telefoni. Pre ovog telefona sam imao T630 koji je u odličnom stanju, ne prodajem ga zato što je neispravan nego zato što sam K700 uspeo da kupim na ovaj način za male pare. Sličnu priču su meni pričali za džojstik uopšte, tako da sam prema telefonima sa džojstikom imao veliki otpor dok nisam isprobao T630. Znači, sve zavisi od serije do serije telefona i stvari ne treba generalizovati (ja sam, npr kupio Simens M55 i Nokiu 2100 u istoj prodavnici i oba telefona su bila loša, pa sam pomislio da su to krš telefoni dok nisam pitao ljude koji ih imaju - mojoj koleginici Nokia 2100 traje već 3 godine, a mom drugu Simens M55 već oko 2,5 godine i oboje su prezadovoljni). Sve u svemu, za K700 veeeeliki glas od mene i sve pohvale!
Ghost

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

imas jos jedan problem

ako imas nameru kasnije da ga menjas, nece ti se isplatiti jel mu cena veoma brzo opada
N-Naravno..!

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

To znam, hvala na odgovoru. Mada, cena skoro svim telefonima brzo opada, ja sam SE T630 u septembru 2004. platio oko 180 evra, a sada je nov 100 evra, a ja svoj mogu da prodam za najviše 50 evra, eventualno za 60 ako budem imao sreće.
Ghost

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

nevidljivi, pazario si ga i tako za 1000 - 2000din nece mu bas na toliko spasti drasticno sigurno.
Telefon zasluzuje sve pohvale za tu lowu. Odlican je.

Odgovori