Da li neko mozda zna zasto?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Da li neko mozda zna zasto?

Post od Dream Weaver »

Skoro sam kupio w810 i sve je super dobre su slike ok mp3 ali poceo je blic ili LED dioda da me zeza. Kad upalim lampicu (blic) prvih par sekundi radi OK a onda pocne da blinka tj. da se pali i gasi. Isto tako kad hocu da slikam i upalim blic par sekundi ok a onda krene da blinka. To mi ne radi uvek nekad radi OK svetli bez blinkanja a nekad blinka.
Sta mislite da li je do fona ili do lampice ili ja mozda ne umem da upalim svetlo :chytry:
and justice for all...

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Ne razumem bas najbolje sta je pisac hto da kaze?
Lampica kad god slikas se pali,upozorava da slikas - zbog privatnosti drugih ljudi(na svi markama je skoro tako),kada ukljucis blic onda je svetlo mnogo jace tj. to je blic.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

DREAM WEAVER, ja sam citao u testu da w810 je imao problema oko tog blica,ali za ovo nisam cuo,pa odnesi u servis vidi sta je,nisu to male pare,ali ja mislim da je to zbog sw.Vidi neka podesavanja oko blica iskljuci ga skroz,pa iskljuci fon,pa posle upali,ne znam sta da ti kazem.
Znas sta mi palo na pamet,e kad si kupio i isprobavao mob,je ti se to desavalo,da nije mozda namesteno tako,da izigrava pravi blic da samo bljesne kad slikas,da ne gori.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

a mozda si stavio u podesavanjima na S.O.S i onda blinka po sledecem tj. sos rasporedu ali ne bi trebalo kad ukljucis kameru za slikanje :chytry:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Odnesi ga ti u servis... Ne verujem da je SOS signal. Video sam kod tebe :) kako treperi, a SOS signal ne treperi tako.
A sta mislis da nije neka greska pa se ugasi kad se pregreje (kao lampice za jelku). Mozda posluzi nekom za neku ideju zasto STVARNO treperi...
Odnesi ga ti u servis. Pozdrav
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Odnecu ga u servis tj. u radnju gde sam ga kupio. NIje SOS je kad idem da ukljucim light idem na ON a ne na SOS :angry: a blic prvih par sekundi normalno svetli a onda krene da blinka
Takodje blinka i kad ukljucim kameru
and justice for all...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Dajte ljudi kako ste takvi, pa nije debil da stavi na SOS pa da se zali na forumu kako mu ne radi blic. Koliko sam ja skontao (a dobro sam skontao), kada se blic upali, posle par sekundi malo cima (bez razloga) sto je ocigledno kvar i mora da ide u bolnicu (tj. u servis).

GG no re. :P
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

DREAM WEAVER, jeste da je problem bio odavno, ali sta je na kraju ispalo od svega toga? U cemu je bio problem?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

woody
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 08. Feb 2006. 18:34

Post od woody »

Hardverski, sa telefonom je sve u redu, najvjerovatnije.Ovo je dokumentovani problem firmware-a R4CE012.Dakle, nadogradnja na trenutno aktuelni R4CK003 rjesava taj problem sa blicom.

Odgovori