Nokia Multimedia Player je BESPLATAN a ima mogucnost da pusta i konvertuje 3gp fajlove. Kada otvorite neki video fajl postoji opcija Save as... i mozete da odaberete neku od rezolucija i snimite u 3gp formatu. Meni na Motoroli savrseno sljaka. Bas sam pre neki dan prebacio 'kita u bila' i lepo radi...
Da li ima neki program koji jos + podrzava i MP4 format? ako neko zna neka napise .... i ako moze link za preuzimanje prethodno navedenih programa...thanks
e ljudi, pokushao sam sa 3gp conwertorom i primetio sam da ima dosta podeshawanja tipa "bit rate" "tolerance", "exras" i to... Imam SE k750, pa ko zna najprihwatljivija podeshawanja neka ih ispishe...
Rešio sam problem za AMR fajlove, samo još da skinem konvertor za 3gp, pa da probam i to, neke fajlove sam već pretvarao u AMR i radi odlično, pozdrav.
MekBejn, ja skinuh Nokia Multimedia player, ali nigde u njemu nisam našao opciju za konvertovanj video fajlova. Možda sam skinuo pogrešnu verziju. Bacite mi neki link na mail ili PP sa koga mogu da skinem neki dobar video konvertor, unapred hvala.
Skinuo sam ImTOO 3gp konverter i šljaka odlično, jedino što sam crack našao samo za verziju 2.1, onaj što sam skinuo za verziju 3.1.5 ne radi, ali nema veze, već sam napravio nekoliko fajlova, jednio kod WMV formata pravi probleme, ali i tu sam se snašao tako što WMV prvo pretvorim u MPEG i onda ga spakuje bez problema, hvala svima na odgovorima, pozdrav.
Dexter, hvala na odgovoru, pronaći ću ja taj crack, mada mi i verzija 2.1 radi OK, pisao sam već da sam prebacio nekoliko fajlova u mobilni i rade odlične.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.